Gebruiker:  Login

Camping Vendrell Platja

Sterren ☆☆☆
WebsitearrowVendrell Platja
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Avda. Sanatori, s/n
Plaats 43880 Coma-Ruga El Vendrell
GPS Coördinaten N 41° 11' 8'' , E 1° 33' 19''
(41,18556 / 1,55528)
Telefoon 977694009
Email vendrell@camping-vendrellplatja.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 583 / 459
Open van/tot 1-april / 12-oktober
  Zwembad   Klik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Vendrell Platja Een prachtige camping om te genieten van de zon zee en het strand. De camping heeft een uitstekende service zodat U een onvergetelijke vakantie beleefd. Gedurende de weekenden, in het laag seizoen en iedere dag in het hoogseizoen zorgt onze animatiegroep voor allerlei ludieke en sportieve aktiviteiten voor elke leeftijd. Op het terras bieden wij U ´s avonds verschillende spektakels en shows aan & Aguagym. Plus in de omgeving zijn er vele bezienswaardigheden die kunt gaan bekijken.

Meningen over Camping Vendrell Platja

Mening nr: 882
Datum: 17-02-2009
Geplaatst door: ronald    Stuur ronald een e-mail over Camping Vendrell Platja
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
2008 voor de eerste keer op deze camping geweest. Schone camping, sanitair werd de gehele dag door schoongemaakt. CAmping was wel druk, maar geen overlast van wie of wat dan ook. Eten in restaurant betaalbaar en goed. Pracht zee op een paar minuten lopen. Vriendelijke nederlands sprekende receptie. Al met al ee prima vakantieadres. Enigste minpuntje het ontbreken van parkeerplaats bij de plek.
Mening nr: 863
Datum: 13-12-2008
Geplaatst door: patrick    Stuur patrick een e-mail over Camping Vendrell Platja
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Zijn voor de tweede maal op deze camping ( 2 x begin juli 2007 en 2008 ) Wanneer helemaal langs voren op camping niet zoveel last van lawaai/spoorlijn . Sanitair zeer proper doch properteit aan zwembad laat een beetje de wensen over, doch aan overzijde prachtig strand en helderzeewater. Plaatsen zijn wel niet overdreven groot maar bieden wel voldoende schaduw. Dorpje is te bereiken via boulevard waar het zeer tof te vertoeven is. Nu nu reeds aan het uitkijken voor verlof 2009 maar verkiezen toch wel eens een andere camping.
Mening nr: 752
Datum: 29-07-2008
Geplaatst door: Milo    Stuur Milo een e-mail over Camping Vendrell Platja
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:8
Wij zijn er geweest in juli 2008. Heel drukke camping. Vooral in het weekend. Geen enkele nacht een fatsoenlijke rust gehad, veel lawaai. Het zwembad zit overvol en is bijgevolg verre van zuiver. Pluspunten zijn dan weer kort bij zee gelegen met een mooi zandstrand, een mooie promenade langs zee tot aan het dorp Callafell. Volgens dat wij vernomen hebben zou deze camping met de jaren verdwijen en plaats zal moeten maken voor appartementsblokken.
Mening nr: 576
Datum: 20-08-2007
Geplaatst door: Angela Murray    Stuur Angela Murray een e-mail over Camping Vendrell Platja
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Het is een leuke camping,niet te massaal.Wat wij ideaal vonden is het terras langs het zwembad,dicht bij het strand en een gezellige boulevard naar het dorp.Het sanitair was ook erg netjes.Wel veel herrie bij de toiletgebouwen snachts.Het is dat ik graag in een andere omgeving kom anders zou ik zeker weer voor deze camping kiezen.
Mening nr: 85
Datum: 13-12-2005
Geplaatst door: Annelies    Stuur Annelies een e-mail over Camping Vendrell Platja
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Wij zijn in 2004 naar deze camping geweest. Achter de camping loopt een spoorbaan. Als je -zoals wij- vooraan staat heb je er niet zoveel last van. Animatie stelt weinig voor, ze spreken in ieder geval geen woord over de grens. Het zwembad is wel leuk. Het strand is op 50 mtr. afstand aan de ander kant van de weg. Er is een boulevard naar Calafell. Overdag niets te doen, s'avonds wel gezellig. Je moet wel eerst 15 min. lopen voordat het gezellige gedeelte begint. Camping bestaat voor een groot deel uit spanjaarden die daar een seizoensplaats hebben en alleen in het weekend komen. Dan is het dan twee keer zo druk (wachten bij de douches) en twee keer zoveel lawaai. Plaatsen zijn niet zo groot (70m2). Als je je auto niet op je plek kwijt kan moet je deze op de parkeerplaats parkeren(kost 6 euro extra per dag!). Wij hebben een leuke vakantie gehad maar zullen niet weer voor deze camping kiezen.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[35]