Gebruiker:  Login

Camping Cala Montgo

Sterren ☆☆☆
WebsitearrowCala Montgo
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Avda. Montgó, s/n
Plaats 17130 L'Escala
GPS Coördinaten N 42° 6' 39'' , E 3° 9' 51''
(42,11083 / 3,16417)
Telefoon 972770866
Email calamontgo@betsa.es
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 790 / 620
Open van/tot 1-januari / 31-december
 Direct aan zee Zwembad    Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Cala Montgo Cala Montgó is een bevoorrechte enclave, die zich te midden van de Costa Brava bevindt, omgeven door duizendjarige ouden kulturen en een prachtig landschap. Bovendien vindt u er onovertreffelijke toeristische, gastronomische, ludieke en kultureele aanbiedingen om het beste van uw vakantie te maken.

Meningen over Camping Cala Montgo

Mening nr: 300
Datum: 14-08-2006
Geplaatst door: hr Bakker    Stuur hr Bakker een e-mail over Camping Cala Montgo
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Toevallig terecht gekomen, maar een uitstekende camping met enkele minpunten. Nadat een bezoek aan een camping in Sant Per Pescador - de nederlandse plaatsnaam bordjes ontbraken nog - hebben wij gekozen om te gaan kijken in L' Escala. En dat is/was een juiste keuze. Redelijke plaatsen, zelfs in augustus zonder te reserven nog plaatsen vrij om te kiezen. De camping ligt dichtbij zee (loopafstand) en heeft verouderde maar uitstekend sanitair. Er is overdag continue een schoonmaakster om de WC brillen af te vegen en alles perfect te onderhouden. Heet afwaswater en lekker douche water (zelfs heet). Een camping winkel is aanwezig en een prachtig zwembad 'met toezicht'. Je kan er eten en lekker een biertje (1/2 ltr voor EURO 2,20) pakken. De camping komt wat rommelig over en is niet over georganiseerd en dat bevalt ons uitstekend. Veel Fransen en Spanjaarden maar ook Belgen, Italianen en Nederlanders. Wij hebben een zgn. camping party mee mogen maken met Anchovis proefen en jawel gratis drinken.....ook bier. Elke week een uitstekende (NL) Drive-inn Disco met mooi licht/geluid niets mis mee. 1 minpunt en dat is echt jammer is dat de scooter boys maar ook de manager zelf (eigenlijk iedereen) op de camping rijdt alsof men op een formule 1 circuit is. Onze kinderen 5, 7 en 8 hebben het gelukkig zonder kleerscheuren overleeft! Het strand is lekker dichtbij en 'L Escala enkele minuten met de auto. Kortom, ondanks dat wij de Costa Brava nu wel een keer gezien hebben een aanrader! *
Mening nr: 142
Datum: 18-01-2006
Geplaatst door: kees     Stuur kees  een e-mail over Camping Cala Montgo
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:5
Kwaliteit v/h sanitair:7
Wij hebben deze camping in augustus 2003 bezocht maar zijn naar 1 dag weer vertrokken .Op de folder is het een zeer mooie camping en er zijn ook heel leuke plekken op de camping aan het gedeelte van van het zwembad.Al zijn daar de plaatsen niet zo groot.Plaatsen op grote gedeelte waren ruim genoeg wel in het bos met veel schaduw plekken zonder gras. Wat ons het meeste tegen viel was de herrie op de camping.Camping personeel reed constant met erg luidruchtige brommers rond en veel gasten met Quads wat ook nog eens veel stof deed op waaien. De baai of cala was ook wel mooi. We zijn verhuisd naar l amphora in Sant peré de pescador wat ons prima is bevallen.
Mening nr: 124
Datum: 10-01-2006
Geplaatst door: reinders    Stuur reinders een e-mail over Camping Cala Montgo
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Echte spaanse camping. Gezellig, alles een beetje door elkaar. Wij komen er al 5 jaar lekker dicht bij het srand en lieve mensen kan er goed in het zwembad zijn lekker groot gezellig savonds een biertje drinken voor de kinderen is er een keer per week disco zeer spetterend en verder is het voor jong en oud een hele leu ke camping. Groetjes, een tevreden vakantie ganger.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[40]