Gebruiker:  Login

Camping Kim's

Sterren ☆☆☆
WebsitearrowKim's
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Camí de la font d'en Xecu, 1
Plaats 17211 Llafranc
GPS Coördinaten N 41° 53' 55'' , E 3° 11' 15''
(41,89856 / 3,18737)
Telefoon 972301156
Email info@campingkims.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 350 / 305
Open van/tot 15-april / 16-oktober
 Direct aan zee Zwembad    Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Kim's Gelegen op een van de rustigste plekjes van de Costa Brava en onder prachtige pijnbomen biedt Kim's Camping zijn kampeergasten alle comfort en services van een 1ª klas camping aan: verhuur van mobilhomes en bungalows, zwembad, supermarkt, bar, restaurant, grill, douches, sanitair met warm water, animatie, feestjes, speeltuin, enz.
De camping ligt midden in de natuur, in een prachtig groen landschap, aan een kust met spectaculaire zeebodem. Er is volop gelegenheid voor excursies, fietstochten en alle watersporten.

Meningen over Camping Kim's

Mening nr: 554
Datum: 07-08-2007
Geplaatst door: Inge de Vries    Stuur Inge de Vries een e-mail over Camping Kim's
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Wij vinden het een echte aanrader als je houdt van een kleinschalige rustige camping. Zwembad is groot genoeg en er zijn gratis ligstoelen. Wij hadden met onze kleine kinderen een mobilehome gehuurd en deze was prima. Elke avond om 22.00 uur animatie bij het restaurant of bij Kims's Bar (meestal o.l.v. Jordi!!!). Het eten in het restaurant was lekker, en er is ook een (kleine) '' Take Away'' kaart.' De verhouding nederlanders, spanjaarden, engelsen, enz. is gelijk, wat wij ook als erg prettig ervaren. Er zijn verschillende routes naar zee en vijf dagen voor vertrek kwamen wij achter de snelle en vooral veilige route. Strand is erg wel leuk. Wij gaan volgend jaar zeer waarschijnlijk weer, en 2x naar dezelfde camping gaan doen we eigenlijk nooit!
Mening nr: 444
Datum: 19-02-2007
Geplaatst door: jansen    Stuur jansen een e-mail over Camping Kim's
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Een prachtige camping met een prima service mooie huur caravans in een ongedwongen sfeer. Zwembad is precies groot genoeg en de gasten houden hier nog rekening met elkaar. Als je bij het zwembad weggaat neemt een ieder zijn of haar handdoek mee zodat de ligbedden niet de hele dag bezet zijn zonder dat er iemand erop ligt. Echt een aanrader voor mensen die niet van massa toerisme houden.
Mening nr: 412
Datum: 10-01-2007
Geplaatst door: frns knijnenburg    Stuur frns knijnenburg een e-mail over Camping Kim's
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Aardige camping, schoon sanitair. Zwembad was eigenlijk te klein voor de camping en het water was te warm. Verder erg veel last van mieren gehad, ze waren niet weg te krijgen. Er was verder in het dorp weinig of niets te beleven. Voor ons iets te rustig.
Mening nr: 86
Datum: 15-12-2005
Geplaatst door: Martin Damen    Stuur Martin Damen een e-mail over Camping Kim's
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Een geweldige camping, zeer vriendelijke eigenaar(s) en personeel. Deze zijn allemaal erg behulpzaam. Bij aankomst op de camping krijg je een "rondleiding" langs de vrije plaatsen en daaruit mag je een keuze maken. Sanitair is heel schoon en in goede staat. Camping ligt boven op een heuvel en ongeveer 600 meter van zee. Camping is keurig onderhouden en voor kinderen is er genoeg te doen. Campinggasten is een mix van verschillende nationaliteiten, toen wij er waren ongeveer 25% nederlanders, veel spanjaarden die zeer vriendelijk zijn en verder gasten uit diverse landen van europa. Camping is absoluut een aanrader, voor ons was het de tweede keer dat we hier waren en zeker niet de laatste keer.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[39]