Gebruiker:  Login

Camping Relax Nat (Naturista)

Sterren ☆☆☆
WebsitearrowRelax Nat (Naturista)
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Bº Roqueta, s/n
Plaats 17253 Mont Ras
GPS Coördinaten N 41° 53' 36'' , E 3° 9' 9''
(41,89333 / 3,1525)
Telefoon 972300818
Email info@campingrelaxnat.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 317 / 272
Open van/tot 2-april / 25-september
  Zwembad   Klik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Relax Nat (Naturista) De eerste naturistencamping van de Costa Brava, midden in de natuur en uitgerust met uitstekende voorzieningen en diensten voor ontspanning. De camping beschikt over een zwembad, bar-cafe en een supermarkt.

Meningen over Camping Relax Nat (Naturista)

Mening nr: 745
Datum: 26-07-2008
Geplaatst door: Kick van Baekel    Stuur Kick van Baekel een e-mail over Camping Relax Nat (Naturista)
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:10
Dit is een fijne camping, die ik dit jaar voor het eerst heb bezocht. De mensen die de camping runnen zijn vriendelijk en vakkundig. Er is een receptie die lang en veel open is, evenals de bar en het winkeltje. Als je het spaans niet zo goed beheerst kun ook in het nederlands of engels terecht. Het zwembad en terras om het zwembad zijn schoon en netjes met heerlijk gras. Het zwembad zou 's morgens wel een uurtje eerder en 's avonds een uurtje langer open mogen. Het sanitair is uitstekend: veel douches, wc's en wastafels en vooral heel erg schoon. De camping is niet zo groot, maar wel veel plaatsen. De plekken zijn daardoor wel erg klein. Omdat in juli de camping maar voor de helft gevuld was (misschien nog niet eens) was dit absoluut geen probleem. Ruimte genoeg. In het weekend wordt het wel wat drukker met de vaste gasten uit Barcelona en Girona. Veel nederlanders op de camping, maar ook wel andere nationaliteiten en natturlijk spanjaarden. De camping is over het algemeen rustig. Er komt 's nachts wel geluid van feesten en kermissen uit de omliggende stadjes. Dat is soms wel hard en langdurig. Voor de kinderen is, behave zwemmen en sporten niet zo heel veel. Maar mijn zoon van 15 vond al snel aansluiting met andere jongeren en hij heeft zich samen met hen niet verveeld. De mieren zijn klein maar talrijk, en dringen zich overal doorheen. De mierenpoeder die verkocht wordt in het winkeltje werkt wel als je dat op strategische punten strooit. Gewoon niet teveel ergeren (wespen zijn erger, en die heb ik niet gezien...). In de omgeving is heel veel te doen. De gorte steden als Barcelona, Girona en Figueres zijn snel te bereiken. Achter de camping ligt een natuurgebied waar het fijn wandelen is. In de directe omgeving is het goed fietsen en wandelen. Er zijn veel leuke kleine dorpjes en oude stadjes. De strandjes zijn in het weekend druk, maar doordeweeks lekker rustig. Je moet de naturisenstranden even weten te vinden. Die van Pals is heel plezierig (20 minuten rijden met de auto). Kortom genoeg te doen of zoals je wilt niets te doen. De prijs van de camping is redelijk (ongeveer 40 euro voor 3 personen). Ik ben van plan zeker nog eens terug te keren op deze camping omdat de camping leuk en goed is en omdat ik in de opmgeving nog lang niet alles heb gezien en gedaan.
Mening nr: 337
Datum: 07-09-2006
Geplaatst door: lien   
Periode: juli - augustus  2002
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Meerdere malen geweest, plaatsen zijn prima en personeel vriendelijk. Jammer alleen is dat zelfs door de muur eromheen er nog mensen zijn die willen kijken en dan door de gaten in de muur gaan staren. Leuke sfeer onder jongeren. Sanitair is echt prima, wordt vaak schoongemaakt door zeer vriendelijke vrouwen. Enige nadeel was dat tijdens hevige regenval het terrein blank stond en onze tent dus ook. Gemengd publiek, bestaand uit Nederlands en Spaans, goeie camping dus.
Mening nr: 222
Datum: 03-05-2006
Geplaatst door: berrt janssen    Stuur berrt janssen een e-mail over Camping Relax Nat (Naturista)
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Wij zijn in 2005 op deze camping geweest. grote plek gehad, sanaitair was prima, de mensen op de camping erg aardig. Er wordt voor kinderen niets georganiseerd, 1 keer per jaar een feestavond, was heel gezellig. Zwembad prima, vooral door het gras er om heen. Voor de boodschappen is er een supermarkt op 5 min. afstand. Veel mogelijkheden voor dagjes uit; barcelona, waterpretpark, veel leuke badplaatsjes. Kortom prima voor een vakantie. Camping is goed te bereiken.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[38]