Gebruiker:  Login

Camping Internacional Palamos

Sterren ☆☆☆☆
WebsitearrowInternacional Palamos
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Camí Cap de Planes s/n
Plaats 17230 Palamós
GPS Coördinaten N 41° 51' 27'' , E 3° 8' 16''
(41,85753 / 3,13769)
Telefoon 972314736
Email info@internacionalpalamos.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 371 / 289
Open van/tot 20-maart / 30-september
  Zwembad    Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Internacional Palamos Op slechts 500 meter van het gezellige strand van La Fosca,één van de mooiste baaien van de Costa Brava, ligt camping Internacional Palamos. De camping ligt op een lage heuvel, die bebost is met pijnbomen, eucalyptus, mimosa en moerbeibomen. Naast zon of schaduw heeft u hier keuze uit veel comfortabele faciliteiten. Grote trekpleister is het ruim bemeten zwembad en het naastgelegen kinderbad, dat met vijftig centimeter diepte ook geschikt is voor de wat kleinere gasten. Ernaast is een speeltuintje. Voorts is het goed toeven op de zonneweide. Bij de patio van de bar, die in typisch Spaanse sfeer is aangelegd, kunt u genieten van de heerlijkste drankjes.

Meningen over Camping Internacional Palamos

Mening nr: 428
Datum: 23-01-2007
Geplaatst door: Anja de Krom    Stuur Anja de Krom een e-mail over Camping Internacional Palamos
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
QUOTE: "Wij zijn op deze camping geweest in jul/aug 2000, 2001, 2003 en 2004. Sanitair, schitterend zwembad en camping zijn goed en schoon. De omgeving is heel mooi, leuke niet al te toeristische strandjes en baaitjes. Palamos zelf is wel leuk, ook leuk zijn La Bisbal (veel keramiek) en Pals (heel oud stadjes op berg). Camping zelf is rustig, geen animatietoestanden enzo, alleen 's avonds overlast van jongerencamping La Coma aan de overkant, karaoke en disco, maar deze schijnt in de toekomst te verdwijnen. Wat het laatste jaar opviel was de matige bezetting, minder dan de helft , daardoor ook weinig andere jeugd (andere campings in de buurt waren wel voller). Het kan komen door de verbouwing van de plaatsen, deze zijn weliswaar luxer geworden met een eigen gootsteen en kraan maar ook zo'n 7 euro duurder. Ook zijn er muurtjes om de plaatsen geplaatst, waardoor er terassen zijn ontstaan. Deze zijn voor caravans vanaf 4 meter zeer ontoegankelijk. Wij hebben door deze muurtjes flinke schade aan de auto opgelopen (terwijl we de aanwijzingen van de bewaker opvolgden), je bent blij als de caravan heelhuids op z'n plek staat. Maar je moet ook nog een keer weer weg.....Er werden dan ook met medegasten afspraken gemaakt om elkaar te helpen de caravan weer van de plaats af te trekken, duwen en manouvreren zonder iets te raken!!! Voor ons reden om hier niet meer terug te gaan, heel erg jammer, want we hebben het hier altijd heel erg naar ons zin gehad. Niet elke verbouwing is een verbetering." Dit schreef ik na ons laatste bezoek in 2004. Voor de schade aan de auto hebben we de camping ter plekke aansprakelijk gesteld, een paar dagen later kwam er van hun eigen verzekering een Spaanse expert. Onze eigen verzekering gaf ons niet veel kans, we hadden het snertmuurtje tenslotte zelf geraakt, hoewel de bewaker er met zijn neus bovenop stond en gebaarde van: Kom maar, kom maar..... Na 14 maanden kregen we bericht dat de verzekering vd camping de schade zou betalen en kregen wij onze no-claim weer terug. Jammer van zo'n leuke camping, gezien de recentere reacties! Kijk voor meer reviews ook eens op campingreview.nl Hier staan er ook aardig wat. Wij gaan ons geluk dit jaar eens beproeven op camping Benelux, een stukje verderop.....
Mening nr: 364
Datum: 21-10-2006
Geplaatst door: Martien van Maarseveen    Stuur Martien van Maarseveen een e-mail over Camping Internacional Palamos
Periode: september - oktober  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:4
Kwaliteit v/h sanitair:7
Wij hebben familie opgezocht die in het najaar - midden september - op de camping lagen. De camping maakt een verzorgde indruk. Schoon sanitair. Daar ikzelf zonder caravan op de camping was kan ik hier alleen het commentaar van mijn oom geven. Hij vond dat je moeilijk met de caravan op de plaatsen komt. Het terrien is hellend en om de plaatsen horizontaal te krijgen staan rond de plaatsen muurtjes. Door de bomen en de niet al te grote plaatsen is het hierdoor moeilijk om de caravan te plaatsen. Jammer was dat wij, een keer net na 8 uur aankwamen - de koffie stond klaar - en bezoek maar tot acht uur op de camping mag komen. In het vervolg toch wel alle regeltjes lezen. Er kon niet van worden afgeweken. Regel is regel. Voor het hoogsezoen kan ik me hier wat bij voorstellen, maar met nog hoogstens 20 caravans op de hele camping kwam dit toch enigzins vreemd over. Dus als u een camping zoekt die strikt volgens de regels werkt en waar weinig coulantie is, is deze zeer aan te bevelen.
Mening nr: 210
Datum: 09-04-2006
Geplaatst door: M. Gabriëlse    Stuur M. Gabriëlse een e-mail over Camping Internacional Palamos
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Leuke camping, groot zwembad, strand op loopafstand, 's avonds wel geluidsoverlast van de naastgelegen camping maar dit was nooit na 12 uur 's nachts,sanitair was super schoon, werd de hele dag door schoongemaakt.
Mening nr: 199
Datum: 15-03-2006
Geplaatst door: Mieke   
Periode: juli - augustus  2002
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Een hele fijne camping met een groot zwembad met apart kindergedeelte. Lekker gras er om heen. Prima restaurantje met eenvoudige maaltijden. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Klein winkeltje voor de dagelijkse behoefte en brood. Vriendelijk personeel. De camping is bezet door ong. 80% Nederlanders. Veel met kinderen tot ong. 12 jaar. Is prima want er is (was) geen animatie of disco of iets dergelijks. Het strand is ong. 10 minuten lopen. Dan kom je bij de prachtige baai van La Fosca. Wij hadden een mobil-home gehuurd die in goede staat was alleen wel wat verouderd. Deze camping is heel geschikt voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar die wel de gezelligheid van Nederlanders willen maar geen disco of andere vormen van lawaai. Palamos zelf ligt op 2 km. afstand. heel erg gezellig plaatsje. La Fosca ligt dus op loopafstand waar ook enkele winkeltjes, restaurantjes en barretjes zijn. Wij hebben er een hele fijne vakantie gehad we gaan alleen nu niet meer heen omdat de kinderen nu een leeftijd hebben dat ze wel een disco en animatie willen. Omgeving is trouwens ook heel mooi! Leuke uitstapjes gemaakt. Waterpark in Playa dÁro is ook een aanrader.
Mening nr: 197
Datum: 14-03-2006
Geplaatst door: Henk Duvalois    Stuur Henk Duvalois een e-mail over Camping Internacional Palamos
Periode: juli - augustus  2001
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Deze caming is nu wel wat veranderd. Toen stoenden wij helemaal achteraan met veel vaste camping gasten (spanjaarden). Erg naar onze zin gehad. Leuk zwembad met leuke badmeester annex bar keeper. Klein kotje als camping winkeltje. Maar supers in de buurt bij palamos. Wel effe opletten bij de bezinepomp bij Palamos ander rij je de camping voorbij. Bij de camping loop je even een stukje over de weg dan via een bos paadje naar het strandje Fosca heet met wat winkeltjes en bar eettentjes. Lekker klein strandje.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[53]