Gebruiker:  Login

Camping King'S

Sterren ☆☆☆
WebsitearrowKing'S
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Ctra.de la Fosca, s/n
Plaats 17230 Palamós
GPS Coördinaten N 41° 51' 46'' , E 3° 8' 44''
(41,86283 / 3,14562)
Telefoon 972317511
Email info@campingkings.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 559 / 387
Open van/tot 4-april / 27-september
  Zwembad   Klik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping King'S Als u een sfeervolle camping zoekt aan één van de mooiste stranden van de Costa Brava, dan is camping King's een prima keus. Op amper tweehonderd meter lopen van de camping vindt u de schitterende baai en het strand van Playa de la Fosca. Op de camping vindt u terrasvormige plaatsen met zon en schaduw. Het middelpunt van de camping is het schitterende zwembad en bar en restaurant. Biljart, bowlingbaan, kinderdisco, een gezellig schaduwrijk terras - u vindt het op King's.

Boek deze camping bij:

arrow Tui

Meningen over Camping King'S

Mening nr: 775
Datum: 12-08-2008
Geplaatst door: J de Boer    Stuur J de Boer een e-mail over Camping King'S
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Best een goede camping, mooi zwembad, goede kampwinkel en veel voorzieningen, plaatsen tamelijk krap ingedeeld, plaatsen van 8 bij 8 meter. Door scheve bomen over smalle paden voor caravans lastig berijdbare camping. Sanitair wat aan de krappe kant, geen aflegmogelijkheid voor de vaat, douches tamelijk klein, vaak geen echt warm water eind van de dag maar wel altijd brandschoon. Op loopafstand van prachtige strandjes en baaitjes met veel watersportmogelijkheden. Palamos op flinke wandelafstand. Maar ernstig nadeel in juli en augustus een absoluut lawaaiige camping. Buitenmuziek van terras meerdere avonden tot 12 uur 's nachts goed hoorbaar. Zeer lawaaiige door vooral nederlanders die tot 02.00 uur zitten te lachen en brallen; vooral diegene die hier al jaren in grote groepen en liefst met en op elkaar zittend, komen. Jeugd gaat 's nachts onbegeleidt over de camping. Nachtwaker komt eenmaal langs en verder zie je die niet. Op de receptie wordt lacherig gereageerd op je klacht over gebrek aan nachtrust. Kortom geen camping waar je voor je rust heen gaat.
Mening nr: 717
Datum: 23-06-2008
Geplaatst door: H.Heater    Stuur H.Heater een e-mail over Camping King'S
Periode: april - juni  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:8
Wij gingen vroeg dit jaar, van 1 tot en met 14 juni. De plaatsing van de sta-caravans verschilt met Google-earth. Ze zijn haaks op het straatje geplaatst, met 4 meter terras tussen de caravans. De auto's staan achter elkaar voor de plaatsjes van de caravan. Niet zulke grote parkeerplaatsen. Wij zaten eerst in nr. 18, maar daar was het lawaai van de disco tussen 21.00 uur en 24.00 uur te erg.(disco zit pal aan het zwembad) Een deurdranger op de deur van de disco had een hoop ergernis bespaard. Het lawaai van de disco(elke avond) kon ik niet verdragen, na tussenkomst van Vacansoleil werd ons (omdat het nog heel rustig was met reserveringen) een andere caravan aangeboden( ook 2 andere campings, maar dat wilde we niet). Dat werd nr. 13, die had ook een wat groter plaatsje. Met een muurtje aan de ene kant en de auto aan de andere kant van het plaatsje was het geen mooi uitzicht. Vrijwel alle plaatsjes zijn met bomen, waardoor er veel schaduw is. Wij hadden zo vroeg nog wel wat meer zon willen hebben. Het is met name smorgens erg koud. Nr. 13 was vrij dicht bij de receptie, wat ook veel geluid gaf. Vaak hard praten 's nachts of heel vroeg 'smorgens. Zowiezo geen stille camping. Achterin dacht ik dat het stil was, maar daar hadden buren van de camping een altijd blaffende (dag en nacht) herdershond. Wel dicht bij het strand, 5 min. lopen. Goede oppas bij het zwembad, supermarktje. Aardige mensen bij de receptie. De vrouw van een van de eigenaren spreekt engels. De andere dame frans. De caravan zelf is prima, met toilet aan de ene kant en douche aan de andere kant. Stukkende pan of parasol werd meteen vervangen na melding. Achter de camping langs kom je op het rood-witte europese lange afstands pad dat hier naar Playa de Castell gaat en de tuinen van Cap Roig. Mooi pad. Je kan langs de kust terug lopen. Er is een pasjes systeem, je moet bij binnenkomst van de camping altijd je kaartje laten zien. Er is ook een nachtportier. Wij zullen hier niet terugkomen. Eigenlijk vanwege de te kleine plaatsjes, de drukte als alles vol is, en het lawaai van de disco.
Mening nr: 409
Datum: 08-01-2007
Geplaatst door: van Rijswijk    Stuur van Rijswijk een e-mail over Camping King'S
Periode: september - oktober  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Wij zij in september 3 weken in 2 stacaravans geweest. De caravans staan in betonnen straatjes waar je maar aan 1 kant kan parkeren zo smal zijn ze. De kamping is op zich redelijk goed, lekker dicht bij strand en wandel mogelijkheden. Maar we haddn toch graag geweten dat er zo'n 150 mensen met trikes aankwamen. Zij verlieten de camping s'nachts om 12.uur en kwamen diep in de nacht weer terug met loeiende clacson en sirenes.Sommige bleven ruim een week, het verzamelen gebeurde altijd bij de ingang met vreselijk kabaal. Erg leuk met een baby die gllend wakker schrok. Informeer dus eerst over dit soort zaken voor dat je iets boekt is onze les
Mening nr: 208
Datum: 06-04-2006
Geplaatst door: M. Awick    Stuur M. Awick een e-mail over Camping King'S
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Prettige, schone familie camping die ongeveer 300 mtr. van het strand af ligt. Schoon zwembad dat goed in de gaten gehouden wordt door personeel. Ook aan de balie behulpzaam en vriendelijk personeel. Boeken hebben we dit jaar per E-mail regelrecht met de camping gedaan en dat beviel uitstekend. We gaan dit jaar weer!
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[32]