Gebruiker:  Login

Camping Palamos

Sterren ☆☆☆
WebsitearrowPalamos
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Ctra. La Fosca, 12
Plaats 17230 Palamós
GPS Coördinaten N 41° 51' 9'' , E 3° 8' 18''
(41,85246 / 3,13824)
Telefoon 972314296
Email campingpal@grn.es
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 420 / 329
Open van/tot 4-april / 27-september
  Zwembad   Klik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Palamos De camping ligt slechts op 300 meter afstand van dit grote strand en de zee. Op en langs het strand zijn vele restaurantjes en terrasjes. De kinderen hebben het grootste plezier in de rustige zee in één van de baaien. En wat dacht u van het zwembad naast het speeltuintje? Het ruim 30 meter lange zwembad vormt samen met de groene, frisse zonneweide een lust voor het oog.

Meningen over Camping Palamos

Mening nr: 1375
Datum: 12-12-2015
Geplaatst door: fam bomei   
Periode: juli - augustus  2015
Samenstelling: Gezin met (jonge) kind(eren)

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:9
Hygiëne v/h sanitair:9
Ontvangst:7
Faciliteiten:7
Accomodatie/Plaats:7
Comfort:7
Leiding v/d camping:7
Animatie / activiteiten:7
Omgeving:9
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
Je kunt op deze camping geen plek reserveren, wij stonden op het gedeelte aan de andere kant van de weg. Het is wennen na jaren Frankrijk met ruime plaatsen. Op het eerste gedeelte van dit deel staan veel plekken met vaste plaatsen dicht op elkaar met veel vaste gasten, hier zijn de plekken niet groot. Wij stonden helemaal achterop de camping, eerst met lichte twijfel, maar achteraf heel blij met onze plek. Er zijn 2 zwembaden op deze camping, een voetbalveld en en een basketveld. De toiletgebouwen worden de hele dag door schoongemaakt, de douches zijn ruim. Er is een campingwinkel met ruime sortering en brood, in Palamos zelf is een Lidl, Aldi en 2 Spaanse supermarkten. Fosca strand vonden wij goed aan te lopen. Het privéstrandje van de camping is leuk om te snorkelen, maar niet om een middagje te liggen. Palamos gezellig stadje met, als je in het oude centrum komt, verrassend veel lekkere restaurantjes. Nog wel een belangrijk ding: er zijn daar heel veel mieren, iedereen is die dan ook druk aan het bestrijden, ze liepen zelfs via de scheerlijnen naar binnen. Voor ons een prima camping, maar ik denk dat veel Spanje-gangers deze niet luxe genoeg vinden.
Mening nr: 1238
Datum: 22-12-2012
Geplaatst door: Louise    Stuur Louise een e-mail over Camping Palamos
Periode: juli - augustus  2011
Samenstelling: Gezin met (jonge) kind(eren)

Cijfers

Algemene indruk:6
Ontvangst:3
Faciliteiten:4
Accomodatie/Plaats:6
Comfort:6
Leiding v/d camping:7
Omgeving:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
De ontvangt was vrij kil en de dames waren niet enthousiast om je informatie te verstrekken. Maar goed, het huisje was prima, redelijk schoon. Wel keurig laken-pakket iedere week. Onze dochter baalde wel beetje, dat zwembad laat open ging. Van 10:00 tot 11:00 iedere ochtend Aqua gym en na 11:00 vrij zwemmen. Om 21:00 dicht. Al met al best een leuke camping. Alleen vernieuwing en reparaties worden hier alleen gedaan als echt niet anders kan.
Plus
Een leuke camping we hebben heerlijk gerelaxt
Min
Camping past geen onderhoud toe op gehele accomedatie
Mening nr: 426
Datum: 20-01-2007
Geplaatst door: Henk    Stuur Henk een e-mail over Camping Palamos
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Na zo'n 25 jaar weer eens naar deze camping. Het oude gedeelte ziet er nog mooi uit, maar het nieuwe gedeelte heeft weinig charme. De camping wordt doorsneden door een nog al drukke weg naar " La Fosca" en aan de zijkant loopt de rondweg om het stadje. 's-nachts is het nog al luidruchtig. Ook op de camping zelf is het nog al luidruchtig. De faciliteiten op de camping vallen wat tegen. Positief punt is wel dat er 2 zwembaden zijn. Voor de rest is de camping wat mij betreft niet de moeite waar om er nog eens terug te komen.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[37]