Gebruiker:  Login

Camping Cypsela

Sterren ☆☆☆☆☆
WebsitearrowCypsela
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Rodors, 7
Plaats 17256 Pals
GPS Coördinaten N 41° 59' 10'' , E 3° 10' 58''
(41,986 / 3,18266)
Telefoon  972667696
Email 
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 956 / 899
Open van/tot 14-mei / 15-september
 Direct aan zee Zwembad  Waterglijbaan  Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Cypsela

Camping Cypsela is een van de beste campings die Spanje te bieden heeft. Het terrein ligt in een dichtbebost deel van de Costa Brava en biedt veel privacy. De ruime plaatsen liggen in de schaduw van hoge bomen en andere begroeiing.

Er is een gratis busdienst naar het nabijgelegen strand. Het hele gezin zal hier een geweldige tijd hebben! Kinderen vermaken zich met het activiteitenprogramma, zodat u tot rust kunt komen bij uw accommodatie. Of ga lekker zonnen op het terras bij het populaire zwembadcomplex. Het complex heeft een apart kinderbad en een zwembad met duikplank en waterval. Op het terras van het restaurant met uitzicht op het zwembad kunt u genieten van een lekker drankje.

Meningen over Camping Cypsela

Mening nr: 1260
Datum: 20-06-2013
Geplaatst door: Margriet   
Periode: juli - augustus  2012
Samenstelling: Gezin met tieners

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Hygiëne v/h sanitair:9
Ontvangst:9
Faciliteiten:9
Accomodatie/Plaats:9
Comfort:9
Leiding v/d camping:8
Animatie / activiteiten:8
Omgeving:9
Prijs/kwaliteit verhouding:
7
Prachtige camping in Spanje. Wij zijn voor het eerst naar Spanje gegaan en hebben deze camping bezocht met onze kinderen. De kampeerplekken zijn mooi en groot en het sanitair is perfect en schoon. Wij waren er de eerste 2.5 week van augustus en toen stond de camping aardig vol, waren wel wat plekjes, maar niet heel veel. Er is een mooi zwembad en er gaat een gratis busje naar het strand. Onze kinderen van 10, 13 en 18 jaar oud vonden het geweldig hier. De camping vonden we wel prijzig, maar dan krijg je er ook wat voor terug. De omgeving is ook mooi met veel leuke en gezellige plaatsjes. Wat ons betreft echt een aanrader.
Mening nr: 1212
Datum: 16-08-2012
Geplaatst door: RB   
Periode: juli - augustus  2012
Samenstelling: Gezin met (jonge) kind(eren)

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:4
Faciliteiten:7
Accomodatie/Plaats:10
Comfort:10
Leiding v/d camping:3
Animatie / activiteiten:6
Omgeving:10
Prijs/kwaliteit verhouding:
5
Mooie en luxe camping, maar ook hier merk je de teruggang. Camping wordt jaarlijks duurder, maar kwaliteit gaat achteruit. Schoonmaak toiletgebouwen wordt minder. Restaurant is niet meer de kwaliteit van voorgaande jaren, en een stuk duurder. Even snel een hapje eten met 4 personen is een behoorlijke aanslag op het vakantiebudget. Bediening onpersoonlijk. Bij de receptie en personeel buiten overheerst nog steeds de mening, dat je blij mag zijn dat je op de camping mag komen, terwijl de camping bij onze aankomst bij lange na niet vol was, en bij vertrek voor een flink deel leeg was. Omliggende campings waren tot de nok gevuld met gasten. Qua plekken niets op aan te merken, tegen behoorlijke betaling een behoorlijke eliteplek. Los van bovenstaande is Cypsela een heerlijk oord om te vertoeven.
Plus
Grote plekken mogelijk.
Min
Houding leiding camping tov gasten.
Mening nr: 1091
Datum: 31-08-2010
Geplaatst door: Anita    Stuur Anita een e-mail over Camping Cypsela
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Wij zijn hier geweest van 11 juli t/m 30 juli. Wij hebben het niet als een strafkamp ervaren. Blijkbaar is het nodig om 's avonds de regels om te roepen. Ik hoorde het op den duur al niet meer. Ik vind de beveiliging wel fijn. Blijkbaar is het nodig om op een camping beveiliging te hebben ivm diefstal etc. De camping was inderdaad niet vol. Ook dat vonden we wel fijn. De animatie (met name 's avonds) vonden wij ook niet goed en de WIFI heel erg duur en slechte ontvangst. Het sanitair werd superschoon gehouden. Als dan (met name Nederlanders) het nodig vinden om er zo'n zootje van te maken, tja...hoe moet je daar nog tegen schoonmaken. Ver van het strand? Ja dat klopt maar dat is bekend als je naar Cypsela gaat. Misschien handig om van tevoren informatie in te winnen.
Mening nr: 1078
Datum: 16-08-2010
Geplaatst door: spanje fan    Stuur spanje fan een e-mail over Camping Cypsela
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:5
Kwaliteit v/h sanitair:9
De camping stond zo goed als leeg toen we aan kwamen we hadden zoiets van we zijn vroeg er zullen er nog wel meer komen,dus niet we stonden 1 week met twee caravans en 1 vouwwagen op een straat waar 14 plekken zijn,het straatje achter ons stond 1 vouwwagen met Nederlanders alleen in een straatje De camping is netjes en schoon daar heb je het wel mee gehad alles is verschrikkelijk duur animatie stelt niets voor avond shows ook niet ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt maar kom hier ook niet terug. echt geen aanrader dit is de eerste keer dat ik een mening geef .
Mening nr: 1073
Datum: 14-08-2010
Geplaatst door: jan    Stuur jan een e-mail over Camping Cypsela
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:3
Kwaliteit v/h sanitair:6
Het is inderdaad een strafkamp. Ik begrijp NIET dat mensen dit een fijne camping vinden. Ver van het strand, Regels waar je gek van wordt, vervelende receptie, zeer vervelende bewakers. Vooral de receptie NIET te GELOVEN wat een stelletje sukkels, Vooral de nederlands sprekende TRUTTEN, Willen je niet helpen maar vooral TEGENWERKEN. Dan de prijzen, als je de hoofdprijs betaalt mag je toch verwachten dat je vriendelijk en met respect wordt behandeld, NEE hoor integendeel je wordt behandeld als een hond. Dan had ik de eerste week een strontlucht achterin de camping. Ik mijn beklag gedaan maar er wordt nergens op gereageerd. Ik later gekeken achter de camping. Staat daar een grote Poep recyling installatie, VLAK NAAST de CAMPING. het moet toch niet gekker worden. DUS vooral NIET, NIET naar deze Camping volgende jaar. Het is een MAFFIA bende die vooral hun zakken willen vullen en niet voor de klanten iets willen doen. DUS NIET NAAR TOE GAAN VOLGEND JAAR.
Mening nr: 1071
Datum: 13-08-2010
Geplaatst door: King    Stuur King een e-mail over Camping Cypsela
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:4
Kwaliteit v/h sanitair:7
Dat sommigen deze camping als een strafkamp ervaren verbaasd mij niet. Twee jaar zaten wij op een camping in de buurt, en wilden deze camping wel eens bekijken om jaar daarna eventueel te verblijven. We hebben ons nog nooit zo onwelkom gevoeld. Het is best begrijpelijk dat men wilt weten wie er zoal rondlopen op de camping, maar een of andere afgekeurde bromsnor zag ons nog net niet voor Osama Bin Laden aan. Na een lange discussie werden we begeleidt naar de receptie waar een zo mogelijk nog onvriendelijkere dame zuchtend en steunend al onze paspoorten eiste en ons toe schreeuwde dat we een uur en geen seconde langer mochten rondkijken. Eigenlijk was ik er al totaal klaar mee, maar enigszins verbouwereerd hebben we toch rondgelopen, op de voet gevolgd door de CIA van de camping, en hebben we vol meelij gekeken naar de aanwezige weinige gasten. Hoe kan je hier vakantie hebben. Na een half uur zijn we weer snel vertrokken. Natuurlijk vroeg de receptiedame niet of de camping ons leuk leek en of we volgende jaar wellicht een gedeelte van haar salaris zouden willen betalen. Nee, de paspoorten werden op de balie gesmeten en zonder wat te zeggen beende zij weer weg. Al kreeg ik geld toe zou ik hier niet naar toegaan.
Mening nr: 1068
Datum: 11-08-2010
Geplaatst door: raspoort    Stuur raspoort een e-mail over Camping Cypsela
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:8
Ik kwam 10 jaar op deze camping maar nu kom ik er nooit meer. De camping op zich is prima maar het management en de receptie zijn ronduit slecht. Vooral de regels die ze sinds 2010 hebben ingesteld zijn ronduit belachelijk. Je moet elke week betalen (een gedeelte van de uiteindelijke rekening, die uberhaupt al heel hoog is). dan als je eerder vertrekt moet je 40% betalen over de dagen dat je zou hebben gestaan !! En dan elke dag de Kampregels het lijkt wel een strafkamp. Ik heb 10 jaar perfect hier verbleven maar ga er nooit meer naar terug. Dan de receptie. daar zitten er een paar grieten, vooral de belgische met krullen, die wil je niet helpen, die wil alleen haar discussie winnen. Deze is echt niet geschikt voor haar baan. Hoor je elke avond dat na 23 uur geen geluid mag produceren. Gaan zij om 23:15 een dril boor onder mijn caravan raam gaan gebruiken. Ik vraag de volgende dag of dit niet even gecommuniceerd kan worden krijg ik daar de volle laag van de belgische trut (diegene die alleen maar de discussie wil winnen) Geen empatie, niet even luisteren naar mijn verhaal maar er gelijk tegen in. Ontzettend slecht. zij kan echt niet achter een receptie functioneren. Nu zijn de medewerkers van Cypsela over het algemeen wel lieverds. Maar de regels zijn zo belachelijk streng en niet voor rede vatbaar. hele mooie plekken (trouwens die waren alle jaren vol maar dit jaar heel veel lege plekken. Ik denk dat iedereen wel zat is die regels) En dat voor een belachelijk hoge prijs. Dan mag je wel verwachten dat de receptie een flink stuk beter gaat worden en er mensen neerzet die snappen wat een klant mag verwachten. DUS NIET NAAR CYPSELA!!!!!
Mening nr: 986
Datum: 06-09-2009
Geplaatst door: R. Bakker    Stuur R. Bakker een e-mail over Camping Cypsela
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Wij zijn een van de trouwe gasten van Cypsela, we proberen er ieder jaar wel een paar dagen te vertoeven. Topcamping qua voorzieningen en sanitair. Grote ruime plekken (Elite). Jammergenoeg mist de receptie enige affiniteit met de gasten, ontvangst is hartelijk, maar op het moment dat er echt iets gedaan moet worden voor de gast, geven ze niet thuis en mag je het zelf oplossen. In deze tijd, waar het met het toerisme in Spanje toch al niet zo best gaat, een totaal verkeerde instelling. Bij aankomst, half juli, was de camping redelijk leeg, daarna liep het snel vol. Veel Nederlanders. Dit jaar enorm veel muggen met de daarbij horende ongemakken. Wederom gebleken dat zwembad te klein is, badmeesters houden daardoor alles scherp in de gaten en mag er weinig. Volgend jaar weer!
Mening nr: 978
Datum: 26-08-2009
Geplaatst door: petra    Stuur petra een e-mail over Camping Cypsela
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Goede camping we hebben hier 3 weken gezeten superschoon sanitair en totaal geen last van de bewaking de auto konden we op de vrije kampeerplaatsen zetten hier werd niets over gezegt. Alleen de muggen dat was wat minder, maar je insmeren met antimuggenspray/zalf was voldoende. En we kregen een tip van een campinggast als je flink was gestoken je hooikoortspillen moest slikken. Die wij dus volgend jaar in het medicijn tasje doen...
Mening nr: 977
Datum: 25-08-2009
Geplaatst door: Es    Stuur Es een e-mail over Camping Cypsela
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:5
Kwaliteit v/h sanitair:8
3 weken spanje dit jaar..... heerlijk! van de 3 weken welgeteld 5 nachten op Cypsela gestaan. een echte AANRADER...5 nachten voor een scherpe prijs van maar liefst € 479,00.......... is adt geen koopje? Wij stonden er vanaf de 2e we week van juli, 1200 kampeerplaatsen waarvan 20% bezet...... om uw veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken....60 bewakers op een paar campinggasten... ze hyadden totaal niks te doen, dus begonnen een beetje ZEER vervelend en authoritair te doen. Controles op allerlei vlakken...Douchen (samen met je vrouw) is niet teoegestaan, want je krijgt direct de halve bewakingsploeg over je heen, parkeren op 1 van de 900 vrije plaatsen..... u raadt het al..niet toegestaan! met een sanctie volgend. Het enige positieve was de staat van het sanitair...super schoon, maar alleen daarvoor kom je niet! kortom door de vele leegstand was men absoluut niet gastvrij, we kregen het gevoel in een bewaakt kamp te zitten ipv een resort!
Eerste 1 2 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[44]