Gebruiker:  Login

Camping Riembau

Sterren ☆☆☆☆
WebsitearrowRiembau
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Apartat de Correus, 181
Plaats 17250 Platja D'Aro
GPS Coördinaten N 41° 48' 52'' , E 3° 2' 40''
(41,81444 / 3,04444)
Telefoon 972817123
Email camping@riembau.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 1314 / 1249
Open van/tot 4-april / 30-september
  Zwembad   Klik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Riembau De camping ligt in een harmonieuze, natuurlijke omgeving met prachtige goudkleurige zandstranden. Cultuur, gastronomie, ontspanning, natuur en vermaak binnen handbereik. Camping Riembau ligt aan de Costa Brava, in Platja d’Aro, de ideale plaats voor de beste vakanties.

Meningen over Camping Riembau

Mening nr: 888
Datum: 01-03-2009
Geplaatst door: carola    Stuur carola een e-mail over Camping Riembau
Periode: april - juni  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
vorig jaar 2008 geweest en we zouden hier nog niet dood gevonden willen worden...sorry
Mening nr: 859
Datum: 28-11-2008
Geplaatst door: dirk    Stuur dirk een e-mail over Camping Riembau
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:10
Zou ik het wel wagen, als Belg mijn meningske te plaatsen; alléz vooruit dan maar. Bon, bij aankomst tijdens de tweede week van juli was de eerste indruk er één van HELP, waar zijn we nu terechtgekomen? Het eerste gedeelte van de camping stond quasi zo goed als vol en de standplaatsen waren er maar een zakdoekje groot. Gelukkig had ik mij al goed geprepareerd dankzij GOOGLE EARTH zodat ik reeds de indruk had dat de plaatsen achteraan een pak ruimer waren en het daar ook minder druk was. En dit klopte ook wel: dus wij (met 3 kinderen van 18, 16 en 13) op een heerljk plaatsje helemaal achteraan gaan staan met onze vouwwagen onder enkele bomen. En eerlijk het was daar heerlijk rustig. Een Fries gezin stond in de buurt, aardige mensen die net als wij ook op rust waren gesteld. Toegegeven, op onze plaats weinig lawaaihinder van andere gasten (behalve dan van enkele rumoerige Franse jongeren met versterkte muziek), maar onze oordopjes deden hun werk (een beetje kampeerder trekt toch altijd zijn plan). En wat de overigens fraaie collectie van TV kijkende, internettende, stofzuigende, vaste gasten betreft die blijkbaar vooral van kerstsfeer houden midden in de zomer betreft: God ja, ieder zijn plezier dan maar zeker (ik had telkens bij het voorbijgaan zin om te vragen waar het kindeke Jezus in de kribbe lag, maar gelet op de eerder onvriendelijke blikken achtte ik het eerder wijzelijk om "mijn bakkes te houden". Bij ons vertrek, zo rond 17 juli waren ook de plaatsen achteraan stillaan aan het vol lopen.En toen waren we toch wel blij dat we ribbedebie waren.Sanitar en zwembaden zijn zoals reeds meermaals gezegd OK. Kinderen heben zch best wel geamuseerd met wat andere jongeren, dus dat was ook in orde. En de bewaking, ja die zagen wij vanuit onze tent elke avond voorbijwandelen tot helemaal aan het eind van het asfaltbaantje. Dan rustig een sigaretje opsteken (mag uiteraard), maar aanmerkingen op lawaaierige gasten (en dan vooral de electronische muziek ervan) heb ik ze niet horen maken (ik had de oordopkes toen nog niet n wel te verstaan). Moraal van het verhaal: Genoten jazeker, maar dan met mate en vooral dankzij onze mooie plaats, het perfect proper onderhouden sanitair (ook vriendelijke poetsdame overigens) en natuurlijk de zon en het fraaie landschap met dito zee in de omgeving. Minpuntje achteraan is wel het geraas van de auto's op de nabijgelegen doorgangsweg, alhoewel dat de hinder vooral ervaren wordt 's nachts en s'ochtends (maar dus met oordopjes geen probleem !) Bon, hopelijk hebben jullie er nog iets aan zo'n meningske van een Belg.Groetjes, en misschen breng ik bij een volgend verblijf wel een verlichte kerstboom mee...
Mening nr: 852
Datum: 10-11-2008
Geplaatst door: Dineke   
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven
Wij stonden hier in 2007 midden in het hoogseizoen. We hebben weinig gemerkt van alles wat hieronder beschreven staat. Af en toe had je wel een groepje mensen dat 's avonds veel bij elkaar zat en wel eens een beetje meer lawaai had. Dit zag je iets meer direct op het 2e deel van de camping nabij het zwembad en op het laatste stuk van de camping. Ook hoorden we dan sommigen mensen al wel voor de 20e keer op de camping kwamen, maar volgens mij komt dat overal wel voor. Wij stonden iets verder dan het grote toiletgebouw op het 2e deel van de camping (zeg maar een beetje in het midden). Om ons heen stonden Fransen, Belgen, Spanjaarden en Duitsers. We hebben daar leuke contacten gehad. Zie ook mijn review verderop.
Mening nr: 851
Datum: 08-11-2008
Geplaatst door: Arnoud    Stuur Arnoud een e-mail over Camping Riembau
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Ik weet nog wel een plekje voor al die vaste gasten die al jaren op de camping komen. Vinkenslag2 met een hek en een koepel erom heen. Zijn ze niemand tot last en kan de camping weer een camping worden voor echte campeerders.
Mening nr: 833
Datum: 01-10-2008
Geplaatst door: Ed    Stuur Ed een e-mail over Camping Riembau
Periode: september - oktober  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:3
Wij stonden (eerlijk gezegd heel lang geleden) met veel plezier op de Riembau. Nu als hertredendende caravanners dus eens gekeken. Hemeltje wie wil hier hier nog staan bij binnenkomst dachten we op de Vinkenslag te komen, verschrikkelijk, hier willen we nog niet gratis staan We zijn meteen omgekeerd. Aan het beoordelen van de faciliteiten zijn we niet eens toegekomen. Ieder zijn lol maar om op deze camping te gaan staan moet je wel heel gestoord zijn.
Mening nr: 792
Datum: 18-08-2008
Geplaatst door: mevr silvia    Stuur mevr silvia een e-mail over Camping Riembau
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Wij staan voor het 5 de jaar op camping riembau op het achterste gedeelte en dat bevalt harstikke goed.Als iedereen gewoon op zijn eigen let in plaats van zich druk te maken over een zogenaamde LANDINGSBAAN wat een onzin.En wat betreft de herrie niets van waar wij hebben 2 kleine kinderen en die hebben als ze savonds sliepen nergens geen last van.dus wat er allemaal geschreven wordt over de herrie en verlichting en rekening met elkaar houden allemaal klinkklare onzin!!!!!!!
Mening nr: 791
Datum: 17-08-2008
Geplaatst door: natas    Stuur natas een e-mail over Camping Riembau
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:7
ben het helemaal eens met de reactie van petra, mensen gaan blijkbaar op vakantie liever letten op wat een ander wel of niet doet of wel of niet heeft dan gewoon doen waarvoor je komt vakantie vieren. op elke camping zal je mensen tegen komen die er al jaren staan. je komt toch voor de camping en de omgeving en als het je niet zint dan moet je lekker op een hutje op de hei gaan zitten. ik vind het een prima camping 2 heerlijke zwembaden, schoon sanitair, heb nog nooit overlast van iemand gehad behalve is een keer als mensen is gezellig zitten maar jah daar ben je voor op vakantie kan is gebeuren. strand dichtbij en gezellige en mooie omgeving. we ontmoeten ieder jaar weer andere mensen en kunnen de mensen die hier al jaren staan, allemaal even leuk. maar de mensen die hier klagen die zijn zelf wel erg kortzichtig en zou zeggen let lekker op jezelf zal je vakantie een stuk leuker zijn.
Mening nr: 790
Datum: 17-08-2008
Geplaatst door: Els   
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Ha ha, Jan herkent zichzelf zeker?! Wij komen al 11 jaar op Riembau en ik moet mijn voorgangers wel een beetje gelijk geven. Het is inderdaad zo dat met name langs de asfaltweg wel wat mensen staan die denken dat ze alleen op de werled zijn en dan met name het stuk aan de kant van het 2e toiletgebouw Wij staan altijd op dezelfde hoogte maar dan aan de snepweg kant en dan liefst niet aan de weg omdat wij de sfeer daar ook niet prettig vinden maar dat is voor ons geen rede om niet meer naar Riembau te gaan. Gewoon lekker achteraf gaan staan en je hebt geen last van de herrieschoppers die er echt wel zijn en als Karin is wie ik denk dat het is dan heeft ze dus de mensen met de bas speaker in de caravan wel aangesproken maar helaas staat niet iedereen open voor een gesprek en met die mensen valt inderaad niet echt te praten. Neemt niet weg dat Riembau top is maar ik lees ook nergens dat dat niet zo zou zijn.
Mening nr: 788
Datum: 16-08-2008
Geplaatst door: Petra    Stuur Petra een e-mail over Camping Riembau
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Ik verbaas me er zeer over dat we klachten via deze site moeten lezen over hoe de mensen over elkaar denken op Riembau. Waarom moet dat via deze site gebeuren? Als je last van elkaar hebt ga je toch gewoon naar deze personen toe en praat je erover, vind het persoonlijk erg laf en achterbaks als je achter iemands rug gaat roddellen. Ik vind ook dat je iedereen in zijn of haar waarde moet laten, iedereen viert z',n vakantie op hun manier en als je door je eigen arrogante houding geen aansluiting met andere mensen kan vinden omdat je schijnbaar al een mening hebt over hoe iedereen is ben je in mijn ogen zeer kortzichtig. Ik vier onze vakantie al vele jaren op Riembou en heb het erg naar m'n zin, sanitair is prima alles is schoon en de stad en het strand binnen een straal van een paar kilometer. Plaatsen zijn groot met veel bomen tegen de zon. We zijn ook van plan om er nog vele jaren te komen met hoop ik gezellige mensen die elkaar waarderen om wie of wat ze zijn.
Mening nr: 787
Datum: 15-08-2008
Geplaatst door: Sandra    Stuur Sandra een e-mail over Camping Riembau
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Ik wil dus ook eens reageren maar dan op mevr Jan. Ik was dit jaar ook een nieuwkomer en heb me vreselijk verbaasd over de mentaliteit die heerst op het achterste gedeelte van de camping.Inderdaad allemaal arrogante lui die alleen oude bekenden groeten en inderdaad een hoop lawaai tot heel diep in de nacht waar inderdaad niets van werd gezegd door de tienerbewaking.Zware motoren die constant geshowd moeten worden en dus over de asfaltweg heen en weer rijden . Als je zoiets gezellig noemt dan ben je dus waarschijnlijk net zo . Het is toch niet normaal dat mensen met 10 man in een voortent tv zitten te kijken via een dolby seround systeem. Niet iedereen heeft een caravan en tenten en vouwwagens zijn gewoon erg gehorig.Ik dacht altijd dat echte kampeerders rekening met elkaar hielden maar op het achterste gedeelte van Riembau dus niet. Gelukkig hebben wij na 10 dagen de besliising genomen om toch maar op een kleine plek vooraan te gaan staan en daar was het super gezellig met leuke mensen die wel rekening met elkaar hielden.We hebben daar dus nog 2 heerlijke weken gehad zonder geluidsoverlast terwijl het daar toch wel hutje mutje is..De camping is echt top maar de vaste gasten zijn een drama.Heb me dus ook voorgenomen als ik bij reacties mensen zie staan die er al jaren komen een andere keuze te maken.
Eerste 1 2 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[54]