Gebruiker:  Login

Camping Stel

Sterren ☆☆☆☆☆
WebsitearrowStel
Foto's in de buurtarrowFotoalbum
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Ctra.N-340, km.1182
Plaats 43883 Roda De Barà
GPS Coördinaten N 41° 10' 13'' , E 1° 27' 53''
(41,17028 / 1,46472)
Telefoon 977802002
Email rodadebara@stel.es
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 746 / 638
Open van/tot 1-april / 30-september
 Direct aan zee Zwembad  Waterglijbaan  Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Stel Zon, zee, sport en ontspanning heten u welkom op een grote camping, gelegen aan een breed lichtaflopend zandstrand aan de Middelandse Zee geschikt voor de beoefening van allerlei watersporten: zoals windsurfen, duiken, vissen enz.. Het kampeerterrein is vlak en schaduwrijk met een overdadige plantengroei. Een bungalowpark met tuinen zonder verkeer, ideaal voor gezinnen, waar de kleintjes volop genieten van hun vrijheid.

Meningen over Camping Stel

Mening nr: 269
Datum: 29-07-2006
Geplaatst door: Margreet    Stuur Margreet een e-mail over Camping Stel
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Grote, goed verzorgde camping, door een spoorlijn gescheiden van de zee. Trein zeer nadrukkelijk aanwezig aan die kant van de camping. Mooi aangelegd zwembad (nieuw). Wel druk, zeker in het weekend. Vanaf 23.30 moet het rustigl zijn op de camping, animatie gaat wel eens door tot 24.00 uur. Er is ook een gedeelte waar geen tv of radio aanmag. Keuze uit plaatsen met water/gootsteen of zonder. Plaatsen vond ik niet klein, er zaten flinke tussen, maar een echte kenner ben ik niet. Wij hebben in het bungalowparkje gelogeerd. Uitstekende huisjes, van alles voorzien, behalve airco, en dat hadden we nu net nodig deze vakantie. Aan de receptie wordt nederlands gesproken. Goede voorzieningen: winkel met verse broodjes, krantje, wasmachines, voor de jeugd een internetcafe. Sanitairblok waar wij bijzaten was gedateerd, maar wel schoon. Strand is voorzien met echt zand (!), dus geen grove korrel, en het liep niet snel af. Het is wel een smal strand (er schijnt wat weggespoeld te zijn), zodat het snel bomvol ligt, zeker in het weekend. Enige nadeel: je moet altijd met de auto wil je naar een plaats(je).
Mening nr: 7
Datum: 20-11-2005
Geplaatst door: donald    Stuur donald een e-mail over Camping Stel
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Camping Stel is een grote goed geleide camping aan zee slechts gescheiden door een spoorbaan waar een tunnel onderdoor gaat. Niet al te grote plaatsen met naar wens een eigen gootsteen met water. Sanitair wordt de gehele dag schoongemaakt. Aan de receptie wordt ook nederlands gesproken. Zijn ook zones waar geen radio en tv mag worden gebruikt, na 23.00 uur is stilte vereist, wordt (erg) streng op toegezien. Alleen gaat af en toe de animatie wel door tot een uur of 24.00 Strand is met grote korrels en niet te druk, zee wordt snel diep. Zwembad is in augustus niet berekend op het aantal gasten, zeker niet als er ook nog spelletjes in worden gedaan. Maar al met al een plezierige camping, voor meer vragen mag je me altijd mailen.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[26]