Gebruiker:  Login

Camping Rodas

Sterren ☆☆☆
WebsitearrowRodas
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Punta Falconera, 62
Plaats 17480 Roses
GPS Coördinaten N 42° 16' 7'' , E 3° 9' 9''
(42,26853 / 3,15256)
Telefoon 972257617
Email info@campingrodas.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 290 / 290
Open van/tot 1-juni / 30-september
  Zwembad   Klik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Rodas

Als u nog niet eerder bij Camping Rodas bent geweest dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe onze kampeerplaatsen eruit zien, of er wel genoeg schaduw is, of het een schone en rustige plek is, of het strand dichtbij is,... al dat soort belangrijke details om een goede vakantie te hebben. Het is ons werk om voor al deze aspecten te zorgen en vele klanten zijn ons dankbaar voor onze inspanningen. Bezoek onze website en bekijk onze voorzieningen, de diensten die we aanbieden, onze tarieven en aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Meningen over Camping Rodas

Mening nr: 1086
Datum: 29-08-2010
Geplaatst door: van der Vegt    Stuur van der Vegt een e-mail over Camping Rodas
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:9
De plekken op deze camping zijn niet groot, wij konden net onze caravan met voortent kwijt en hadden dan nog zeer weinig ruimte over om te zitten. Stonden naast een stel jongelui waar wij tot midden in de nacht last van hadden (muziek), hier is niets van gezegd. Het sanitair is wat verouderd maar wel heel schoon, hebben ook altijd warm water gehad. Het is inderdaad wel een eindje lopen naar het strand maar een beetje lichaamsbeweging kan geen kwaad. Camping heeft geen winkel, dit is ook niet nodig, aan de overkant zit een grote supermarkt. Zwembad stelt niet veel voor.
Mening nr: 1037
Datum: 25-01-2010
Geplaatst door: Tine    Stuur Tine een e-mail over Camping Rodas
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Wij vonden dit een zeer fijne camping. Naar het strand is wel een eind lopen, maar op de fiets is dit zeer goed te doen. De camping ligt dicht bij een grote supermarkt, dus er is altijd makkelijk aan boodschappen te komen (de camping heeft ook een eigen supermarkt, maar die is erg klein). Wij zijn op de bonne fooi geweest, en konden kiezen uit 5 plaatsen (voor een verblijf van 2 weken), maar iedere avond stonden alle plaatsen vol! We gaan er zeker nog eens terug!
Mening nr: 657
Datum: 23-02-2008
Geplaatst door: J. van Brussel    Stuur J. van Brussel een e-mail over Camping Rodas
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Even kort, mijn mening is sinds mijn vorige review niet veranderd. Ik wil bezoekers van deze site alleen even op de hoogte stellen dat er sinds kort een Camping Rodas Hyves is. http://www.campingrodas.hyves.nl/ Kijk, en doe er je voordeel mee. Lid worden mag natuurlijk altijd. Groet,
Mening nr: 461
Datum: 12-04-2007
Geplaatst door: den Hartog    Stuur den Hartog een e-mail over Camping Rodas
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Wij waren hier aan het einde van het hoogseizoen (half aug 2006) en de camping begon al aardig leeg te raken. Vonden wij niet erg, wij hebben geen drukte bij het zwembad ervaren. De ligging is heerlijk, vlakbij zee, centrum en 3 supermarkten op loopafstand. Groot nadeel vonden wij de overlast van de weg (wij slapen in een tent) en vaak geluidsoverlast van de parkeerplaatsen voor de camping. De muren doen niet gezellig aan, maar je hebt alles wat je nodig hebt, en het sanitair is niet nieuw maar wel schoon. Er is voldoende schaduw, het enige wat ontbreekt is een speelplaatsje.We hebben het prima naar ons zin gehad, maar volgend jaar liever iets met wat minder verkeerslawaai.
Mening nr: 448
Datum: 03-03-2007
Geplaatst door: J. van Brussel    Stuur J. van Brussel een e-mail over Camping Rodas
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Mooie, goed onderhouden camping. Sanitair wordt 2 maal daags schoongemaakt. Plaatsen hebben veel schaduw van bomen en iedere plaats is afgescheiden van de andere door heggen. Grootte van de plaatsen varieert van ruime plaatsen voor bijv. caravans en bungalowtenten tot wat kleinere plaatsen voor puptentjes. Geen animatie op de camping (wat overigens mijn voorkeur heeft) Mooi zwembad met gratis strandbedjes, zwembad is alleen niet erg groot, wel een klein bad erlangs voor de allerkleinsten. Wij waren hier in 2006 voor de vijde keer met 2 kinderen in de leeftijd van 9 en 11 jaar, en gaan zeker ook weer in 2007. juli en augustus is de drukste periode en de camping met een krappe 300 plaatsen is dat ook altijd helemaal vol. Geen campingwinkel, wel een terras en een restaurant/bar, grote supermarkt tegenover de camping (50m) Vriendelijk personeel, allemaal spaans. Eigenares spreekt een beetje nederlands/duits/engels/frans. Na 22:00u moet het rustig zijn op de camping. Het strand ligt op loopafstand (400m) Dorpje en boulevard van Sta.Margarida eveneens. Centrum van Roses op 1km.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[38]