Gebruiker:  Login

Camping Salata

Sterren ☆☆☆
WebsitearrowSalata
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Port Reig, s/n
Plaats 17480 Roses
GPS Coördinaten N 42° 15' 59'' , E 3° 9' 25''
(42,26625 / 3,15694)
Telefoon 972256086
Email info@campingsalata.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 150 / 101
Open van/tot 19-februari / 31-december
  Zwembad    Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Salata Gelegen in Roses in het prachtige landschap van de Costa Brava, Camping Salatà biedt een vriendelijke sfeer, rustige, familiale sfeer en de nabijheid van een prachtig strand met fijn zand en ondiep water. In dit land van fascinerende enclaves een overzicht van alle schoonheid en zeldzaamheid van de ontmoeting tussen het karakter van de Pyreneeën en de subtiliteit van de Middellandse Zee. Er zijn hier talloze activiteiten te beoefenen zoals wandelen, fietsen, diverse watersporten etc. Ook zijn er vele culturele bvezienswaardigheden zoals museum van Emporda in Figueres, de Citadel in Roses, speelgoedmuseum in Figueres etc.

Meningen over Camping Salata

Mening nr: 1359
Datum: 02-06-2015
Geplaatst door: Chris en Hubert    Stuur Chris en Hubert een e-mail over Camping Salata
Periode: april - juni  2015
Samenstelling: Senioren

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hygiëne v/h sanitair:7
Ontvangst:8
Faciliteiten:7
Accomodatie/Plaats:8
Comfort:8
Leiding v/d camping:8
Omgeving:9
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
Mooie grote plaatsen en gras, nieuw sanitair (in hoogseizoen zal dit niet voldoende zijn). Poetsen kan wel beter, zeker in de douche, want werd geen enkele keer afgewassen. Ongeveer 300 m en dan sta je op het strand. Gezellige boulevard met leuke terrasjes. Grote markt op zondag. Klein zwembadje. Je kan bv. fietsen naar Empuriabrava over rustige weggetjes, goed aangegeven. Roses zelf is ook gezellig. Wij waren hier in mei.
Plus
De ligging
Min
bij top bezetting is het sanitair te klein
Mening nr: 1062
Datum: 02-08-2010
Geplaatst door: mevr. Kerkhof    Stuur mevr. Kerkhof een e-mail over Camping Salata
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Van mij mag de camping 3 sterren hebben, 4 zelfs, maar dat ze die niet krijgen zal zeker te maken hebben met het geringe aantal douches. Wij zijn nu voor de 2e keer in het hoogseizoen hier geweest, maar zeer tevreden. De ligging is super, dichtbij zee en boulevard, winkels enz. Alle voorzieningen zijn er en er heerst een gezellige sfeer. Onze kinderen (18 en 13) vonden het weer fantastisch. Sommige families komen hier al jaren hebben we gemerkt. We willen niet teveel reclame maken voor deze camping, anders wordt het straks te druk ;)
Mening nr: 1043
Datum: 03-04-2010
Geplaatst door: wilbert   
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Rosas heeft juist wel een oude binnenstad, dateert al uit de romeins tijd
Mening nr: 856
Datum: 20-11-2008
Geplaatst door: Ton    Stuur Ton een e-mail over Camping Salata
Periode:   2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:8
In november 2008 op deze camping gestaan. Kwamen aan na een hoosbui. Camping heeft geen drainage en water stond 10 cm hoog op de camping. Duurde een dag voordat je zonder laarzen weer kon lopen. Mooi schoon sanitair. Kleine niet afgescheiden plaatsen. Roses mooie boulevard maar ontbreekt een oude binnenstad.
Mening nr: 612
Datum: 14-10-2007
Geplaatst door: w van den berg    Stuur w van den berg een e-mail over Camping Salata
Periode: april - juni  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
De ligging van camping Salata is geweldig, pal achter de autovrije boulevard tussen Roses en St. Margerita. Strand, terassen, restaurants en supermarkten op loopafstand. De camping heeft redelijke ruime plaatsen, op het oude gedeelte zijn de plaatsen wat kleiner maar wel met iets meer schaduw. Hoe de situatie in het hoogseizoen is kan ik niet beoordelen maar in de periode april/mei wanneer de camping al redelijk bezet is met senioren en weekend spanjaarden is het sanitair ruim voldoende en wordt het goed onderhouden (bij mindere weersomstandigheden is het zelfs verwarmd). Verder is er een niet al te groot zwembad en een peuterbad met ligweide en ligstoelen alles goed onderhouden en met camerabewaking. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Bij de receptie kan men voor een paar cent internetten. Voor mensen die niet van die grote commerciele campings houden , is camping Salata een prima alternatief. Echt een camping met een familiale sfeer.
Mening nr: 610
Datum: 12-10-2007
Geplaatst door: Roland    Stuur Roland een e-mail over Camping Salata
Periode: september - oktober  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
De ligging van deze camping(in het midden van het Santa Margarida)is een pluspunt. De toiletten zijn redelijk goed onderhouden. Het aantal toiletten en douches is echter onvoldoende. ( vijf voor de heren en vijf voor de dames) dit voor een camping met bijna driehonderd plaatsen. Vroeger was er nog de oude blok maar deze is nu afgesloten.Eind september lukt het nog wel omdat er dan veel minder volk is. Het hoogseizoen is blijkbaar tot 15 september uitgebreid. Zij willen blijkbaar het onderste uit de kan halen. In de ACSI gids staan een ganse serie zaken die er in werkelijkheid niet zijn. Volgens mij enkel aan te raden als doorgangscamping omdat ze het ganse jaar open is
Mening nr: 441
Datum: 10-02-2007
Geplaatst door: geert   
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Redelijk rustige plek in het centrum van Roses. Wandelafstand van het strand en de promenade, ideaal als afsluiter van een trektocht met de camper. Het zou wat schaduwrijker kunnen. Een relatief klein zwembad maar de nabijheid van het strand maakt dit goed. Wij waren er eind augustus. In juli misschien drukker. Vroeger ook al eens langsgeweest in de paasvakantie en toen was er amper een kat
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[47]