Gebruiker:  Login

Camping Eurocamping

Sterren ☆☆☆☆
WebsitearrowEurocamping
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Avinguda Catalunya, 15
Plaats 17252 Sant Antoni De Calonge
GPS Coördinaten N 41° 50' 50'' , E 3° 5' 51''
(41,84731 / 3,09747)
Telefoon 972650879
Email info@euro-camping.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 615 / 425
Open van/tot 16-april / 18-september
  Zwembad    Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Eurocamping Als het vrolijke Eurocamping-treintje door het dorp rijdt ziet iedereen dat er weer gasten van de camping onderweg zijn naar het strand. Handig als er veel strandspullen moeten worden gesjouwd. Hoewel, die 300 meter naar het strand is niet echt ver. Als u op de camping blijft, kunt u genieten van veel faciliteiten. Er zijn vier uitstekende zwembaden, sportvelden, een tennisbaan, een speeltuin en een goed uitgeruste fitnessruimte. Overal zijn netjes verzorgde bloemperkjes. Het zeer actieve animatieteam draagt bij aan de juiste stemming.

Boek deze camping bij:

Meningen over Camping Eurocamping

Mening nr: 742
Datum: 20-07-2008
Geplaatst door: Hans Janssen    Stuur Hans Janssen een e-mail over Camping Eurocamping
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Prima en nette camping, alles wordt goed schoon gehouden. Animatieprogramma en team een beetje magertjes. Weinig animo voor. Strenge regels die ook streng gecontroleerd worden. Maar dan ook geen overlast of herrie van jongeren 's nachts. Dus er zijn regels op die camping, en bevallen je die regels niet, moet je een andere camping kiezen, en niet daar de discussie aan gaan. Op mij maakte de camping in ieder geval een zeer positieve indruk, ondanks dat ik ook de 1e avond na 21.00 uur van mijn fiets werd gehaald, omdat je er na die tijd niet meer mocht fietsen. Toch veel jongeren op die camping die veelal in de leeftijd 14-18 jaar waren. De plaatsen zijn niet in elk gebied op de camping even groot, maar als die te klein waren, kon je de auto ergens anders op de camping netjes parkeren. Onze plek was ongeveer 85m2 en dat was ruim voldoende voor mijn Kip kompakt met voortent, luifel, bijzettent en auto.
Mening nr: 647
Datum: 25-01-2008
Geplaatst door: Dhr. Broos    Stuur Dhr. Broos een e-mail over Camping Eurocamping
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Goed verzorgde camping met leuke activiteiten voor de kinderen. Helaas stond onze stacaravan 100m van de drukke doorgaande weg het dorp in. In combinatie met de muziekavonden is dit geen camping waar je voor je rust heen wilt gaan. Leuke vakantie gehad, maar voor ons de eerste en laatste keer!
Mening nr: 455
Datum: 24-03-2007
Geplaatst door: Carla   
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hele leuke gezellige camping. Het strand was prachtig en de omgeving was ook heel mooi. Het sanitair zag er goed schoon uit. De plaatsen waren best klein, en er was niet super veel te doen voor jongeren, maar ze hebben zich wel vermaakt. Goede camping en zeker om een keer terug te keren!
Mening nr: 453
Datum: 23-03-2007
Geplaatst door: J. van Dijk    Stuur J. van Dijk een e-mail over Camping Eurocamping
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven
Op het eerste gezicht aardige camping. Helaas kregen wij een plaats toegewezen naast een heel drukke autoweg. Hier hadden ze niets over verteld op de Camping RAI. 's Avonds kon je geen gesprek met elkaar voeren en als je dat wel deed stond de bewaking naast je, omdat je teveel geluid zou produceren(???) 's Nachts was het alsof de auto's vlak langs je tent raasden. 's Morgens rond 06:00 uur begonnen ze met DRILBOREN. De campingleiding was stug en arrogant. Ondanks de vele lege plaatsen tijdens ons verblijf, kregen wij absoluut geen andere plaats toegewezen. Al met al geen camping om voor je rust naar toe te gaan. WIJ GAAN IN IEDER GEVAL NOOIT MEER TERUG!!!
Mening nr: 387
Datum: 30-12-2006
Geplaatst door: M.H.    
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:10
Súper tijd gehad! Echt geweldige mensen op de camping, volgend jaar willen we zeker weer terug. Misschien is het luek als er iets meer te doen is voor 15+'ers. Of een apart veld voor jongeren? groetjes, Manoe.
Mening nr: 357
Datum: 06-10-2006
Geplaatst door: nancy    Stuur nancy een e-mail over Camping Eurocamping
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Wij zijn deze zomer met de tent op vakantie geweest naar eurocamping voor twee weken. Samen met onze twee kinderen van 2 en 4 jaar. We hebben genoten op deze camping. Er is een goede bewaking aan de poort en je wordt bij aankomst begeleid naar je plaats. Wij stonden in een straatje met bijna alleen maar spanjaarden. Heel gezellig, ze waren erg vriendelijk en zeker niet luidruchtig. Wat heel fijn was dat er complete badkamertjes waren in het midden van de camping. Dus douche, tiolet en wasbak in een cabine. Heerlijk. Was geen drukte bij het douchen. Niet geheel schoon ondanks dat de schoonmaaksters er de hele dag rondliepen. Soms vroeg ik me wel eens af of de mensen dat thuis ook doen, zomaar wc papier op de grond achter laten als ze over hebben. Er stond tenslotte een pedaalemmer naast het toilet. Wat fijn was is dat er bij de ingang van de tioletten een grote rol wc papier hing en een spuitapparaat waarmee je op een stuk wc papier kon spuiten om de rand van je tiolet schoon tespuiten. Heel netjes. Er reed ook een treintje rond die je naar het strand bracht, niet gratis. Het was wel goed te lopen hoor, zo'n 500 meter. We hebben er een heerlijke vakantie gehad en zullen over een paar jaar nog wel een keertje terug komen.
Mening nr: 43
Datum: 24-11-2005
Geplaatst door: sander   
Periode: juli - augustus  2002
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:10
Wij kwamen reeds 15 jaar op deze camping, met veel plezier, wij en onze kinderen hadden veel vrienden gemaakt en we keken er naar uit om ze ieder jaar terug te zien. De Spaanse eigenaars waren zeer vriendelijk en deden alles om het ons naar onze zin te maken. Plots het 16 de jaar was er een nieuwe manager aangesteld, onze vrienden kwamen ons aan de ingang van de camping reeds tegemoet om te zeggen dat we geen plaats meer mochten kiesen en iedereen op andere plaatsen stond dan de jaren ervoor. Sommige waren zelfs met ruzie vertrokken. Wij moesten ook helemaal achter op de camping gaan staan en hadden geen keuze, aanvaarden of vertrekken. Ongelooflijk na 15 jaar trouwe klanten te zijn geweest. De manager was een klier van een Nederlander en wilde geen gesprek. Gevolg, niemand van onze vriendenkring wil nog op de Eurocamping staan, ook de Spanjaarden niet. Wij gaan nu reeds enkele jaren naar Frankrijk, heerlijk rustig en de helft beterkoop.
Mening nr: 21
Datum: 21-11-2005
Geplaatst door: Eric    Stuur Eric een e-mail over Camping Eurocamping
Periode: juli - augustus  2003
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:10
Goed onderhouden camping, maar de plaatsen zijn veel te klein, wij konden onze buren een hand geven via de vensters van onze caravan. Op bepaalde momenten hadden we de indruk in een opvangkamp te zitten, de bewakers lopen aanhoudend door de straten en berispen voor alles en nog wat, geeft geen vacantiegevoel. Wij reserveerden lang op voorhand en kregen een plaats toegewezen die veel te klein was voor onze caravan met voortent, wij mochten geen andere plaats kiezen het was akkoord gaan of vertrekken!! Dan maar geen voortent opgezet, want de auto moest er ook nog bij en als die een beetje te ver op de straat stond bleef een van de wakers langs je staan tot de wagen goed stond.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[43]