Gebruiker:  Login

Camping La Ballena Alegre 2

Sterren ☆☆☆☆☆
WebsitearrowLa Ballena Alegre 2
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Ctra. Sant Martí d´Empuries
Plaats 17470 Sant Pere Pescador
GPS Coördinaten N 42° 9' 8'' , E 3° 6' 42''
(42,15222 / 3,11167)
Telefoon 902510520
Email infb2@ballena-alegre.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 1165 / 932
Open van/tot 14-mei / 26-september
 Direct aan zee Zwembad    Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping La Ballena Alegre 2 Gelegen in Sant Pere Pescador, direct naast het natuurpark "Aiguamolls de l¹Empordà" en de ruïnes van Empuries, bevindt zich deze camping voor uw gezinsvakantie. De camping, die direct aan een 1800 m lang fijnzandstrand ligt, biedt een animatieprogramma en beschikt over alle voorzieningen, zodat u op een ontspannende manier daadwerkelijk van uw vakantiedagen kunt genieten.

Meningen over Camping La Ballena Alegre 2

Mening nr: 1197
Datum: 22-07-2012
Geplaatst door: Daphne    Stuur Daphne een e-mail over Camping La Ballena Alegre 2
Periode: juli - augustus  2012
Samenstelling: Gezin met tieners

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:10
Hygiëne v/h sanitair:10
Ontvangst:8
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:10
Comfort:9
Leiding v/d camping:7
Animatie / activiteiten:8
Omgeving:7
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
De eerste 2 weken van juli op deze camping verbleven op een honden-comfortplus plaats. Echt een geweldig stuk van de camping. De plaatsen zijn daar ruim en rustig. Het strand op een paar meter afstand waar je ook met hond mag komen. Sanitair is perfect, de hele dag wordt het bijgehouden en ook de hele camping is zeer netjes. Wifi tot op de plaats. Er zijn verschillende restaurants aanwezig. Het restaurant aan de kant van de surfschool is de betere. De eerste weken van juli is de camping nog niet volledig in bedrijf. Pas tegen het einde van de tweede week toen de camping volstroomde kwam de camping wat tot leven. We hadden nog een paar dagen extra willen bijboeken, ook al zou dit een verhuizing betekenen, maar dit was niet mogelijk volgens de receptie. Vervolgens werd de lege plek tegenover ons bezet door een gezin die geen hond had en zonder te reserveren kwam. Dat was best vreemd eigenlijk, want wij waren bereid om te verhuizen. Er is een hoog ons kent ons gehalte. Voor nieuwkomende jeugd is het lastig om tussen de "vaste" groep tieners te komen. De bewaking is erg soepel en daardoor geven(vooral Nederlandse) tieners die 's nachts van de discotheek komen nog wel wat overlast. Wij zijn tijdens zo'n nachtelijke terugtocht 1 handdoek kwijtgeraakt en 1 handdoek was overheen geplast. Er zijn dus wel wat nadelen aan deze camping, maar dat maken de kampeerplaats en de ligging aan het strand ruim goed. Een fiets meenemen is overigens geen luxe, maar noodzaak.
Plus
Langgerekt strand met volop ruimte voor iedereen
Min
Hoog ons kent ons gehalte
Mening nr: 1056
Datum: 14-07-2010
Geplaatst door: Maria Mensink    Stuur Maria Mensink een e-mail over Camping La Ballena Alegre 2
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Wij gaan dit jaar voor het 3e jaar naar dezelfde camping. Dat zegt voor mij genoeg, want nooit gedacht dat ik dat nog zou meemaken. Hiervoor hadden we nog nooit 2x op dezelfde camping gestaan. Door de uitgestrekte ligging van de camping, is het strand dichtbij en is er voor iedereen ruimte op het strand. Wij staan op het hondeveld, hier staan alleen maar mensen die of honden hebben of van honden houden. Dit gaat perfect. Ook mag de hond mee naar het strand, uiteraard wel bij het hondengedeelte. Op het hondeveld kun je wel met je tent / caravan onder de bomen staan. Voor onze kinderen (10 en 13 jaar) is er volop vertier. Naast leuke annimatie (sporten en knutselen e.d.), kun je op de camping ook surfen en kitesurfen.
Mening nr: 1044
Datum: 17-04-2010
Geplaatst door: Mireille     Stuur Mireille  een e-mail over Camping La Ballena Alegre 2
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:10
Fantastische camping. We komen er al jaren en het bevalt uitstekend. Sanitair is goed, luxe en er staan continue schoonmaaksters bij de toiletgebouwen. Er zijn meerder zwembaden waarbij er prima en goed toezicht wordt gehouden, er komen er ook steeds meerdere zwembaden bij, weliswaar kleintjes bij de huisjes maartoch... Bij de grote zwembaden heb je er eentje voor de tieners en de allergrootste voor de gezinnen en de kleintjes hebben een groot eigen peuterbad. Een groot terras erom heen maakt het heerlijk vertoeven. De camping is erg groot maar zit je aan de duinkant heb je geen idee van alle drukte. De duinplekken zijn nu ook erg groot, de plus-plekken.. Je kunt nu reserevenop nummer. Aan de weg-kant kun je zelf een plekje zoeken en zijn ook de wat kleinere plekken..het is maar wat je wilt Voor de kinderen wordt erg veel georganiseerd voor iedere leeftijd. De disco op en eentje naast de campimg maakt het voor tieners ook een aantrekkelijke camping. Receptie is goed, er zijn diverse winkels aanwezig, op het strand strandbarretjes en sinds vorig jaar ook een pizzeria op het dakterras. Al met al een bijzonder goede camping. .
Mening nr: 782
Datum: 14-08-2008
Geplaatst door: monique    Stuur monique een e-mail over Camping La Ballena Alegre 2
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Prima (grote) camping, direct aan een schitterend zandstrand met surfschool. Goed onderhouden terrein, alleen jammer dat er zo weinig bomen staan. Neem dus een goede parasol mee!!! Sanitair is goed tot zeer luxe (afhankelijk van je plaats). In 1 sanitairgebouw waren de douchecabines echte badkamers. Zeer schoon door de constante aanwezigheid van een schoonmaakster. Andere gebouwen waren wat minder, maar wel zeer schoon (verlichting was onvoldoende, waardoor veel mensen naar het volgende gebouw gingen en daar dus langere rijen ontstonden). Goede supermarkt met volop keuze. Self-service restaurant was redelijk. Personeel was hier vriendelijk. Jammer dat het gewone restaurant zo weing heeft voor de kinderen, dus daar zijn we niet geweest. Mooi zwembad met grasveldjes waar het niet te druk was. Nederlandse medewerkers waren erg vriendelijk, voor de Nederlandse jongen die ons geholpen heeft bij het verhuizen van de caravan + tent omdat we op de verkeerde plek stonden. Kortom, een camping om nog eens terug te komen!!!
Mening nr: 643
Datum: 15-01-2008
Geplaatst door: Cocle    Stuur Cocle een e-mail over Camping La Ballena Alegre 2
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:8
Reeds 10 keer geweest op 11 jaar; dus mag ik wel zeggen dat ik de camping ken. Wij hebben vele jaren met onze kinderen een prachtige tijd gehad op de camping, niks dan goeds. Direct aan het strand, prachtig zwembad, animatie voor klein en groot. Aan de grillen van het microklimaat zijn wij intussen immuun, iedere namiddag en soms al vanaf 11 uur een stevige wind, maar het ruime strand en uitzicht maakt alles goed. Na ruim tien jaar, stellen wij jammer genoeg vast dat het economisch belang een cruciale rol speelt; rekening houdende dat de staat van het sanitair steeds uitmuntend is gebleven. Na tien getrouwe bezoeken zullen wij een andere camping zoeken, vanaf 2008 zullen wij voor een gezin van 4 volwassen en een kind immers net geen 70 EUR betalen per dag; in tien jaar tijd 25 EUR per dag erbij is net iets teveel voor deze camping; niet de camping op zich, maar rekening houdende met de wispelturigheid van het klimaat en andere ongemakken. Voor iemand die op geen centje kijkt en niet echt wakker ligt van de weersomstandigheden, blijven wij deze camping te waarderen als een echte aanrader. Voor gegadigden in de periode van het hoogseizoen raden wij aan te reserveren. Eindbesluit: prima camping, rekening houdende met het weer, veel Nederlanders, lawaai van dronken jeugd (komende van de externe disco "Fatima") en de huidige prijs verliezen ze enkele punten, ooit was het 10 op 10, spijtig, altijd een prachtige tijd gehad samen met onze kinderen.
Mening nr: 637
Datum: 08-01-2008
Geplaatst door: Fam. Bos    Stuur Fam. Bos een e-mail over Camping La Ballena Alegre 2
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
De camping is bij mij al bekend vanaf kleins af aan, sanitair zeer goed en meerder malen per dag worden de gebouwen gereinigd. Verder is alles op de camping te vinden en je loopt zo over de duinen naar het strand. Enige nadeel is de wind, maar ja dat is de natuur en door de lokatie onontkoombaar. Animatie is ronduit goed te noemen. Het restaurant is daarentegen slecht, de afhaal (kip, patat, pizza) daarentegen weer uitstekend. Verder wordt het vuilnis in het hoogseizoen niet snelgenoeg opgehaald en staan de vuilniszakken opgestapeld bij de bakken. Het is een grote camping en je kan voor een ander geen andere mening geven dan: Gewoon een keertje heen, zelfs bij niet reserveren is er altijd plaats.
Mening nr: 520
Datum: 08-07-2007
Geplaatst door: Judith    Stuur Judith een e-mail over Camping La Ballena Alegre 2
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:9
Vorig jaar 3 weken geweest in Juli,megacamping langs een hele drukke weg.Als je de kant in de zon kiest,zijn wel hele grote plaatsen,kan je elkaar niet verstaan van de herrie van de weg dus s morgens vroeg wakker.Aan het einde van de dag was het zwembad echt heel smerig er waren nl. veel te veel mensen.Het sanitair was goed ondanks de drukte.Als je achteraan staat is het een stuk lopen naar het zwembad en winkel.Strand was prima toch gaan wij hier niet meer naartoe zeker niet door de drukke weg.
Mening nr: 438
Datum: 08-02-2007
Geplaatst door: monique koster    Stuur monique koster een e-mail over Camping La Ballena Alegre 2
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:9
Wij hadden geboekt maar moesten toch zelf plaats zoeken met een caravan van 7 meter zoek het maar uit verschikkelijk waar waren we in baland heel erg druk, vol en erg groot onoverzichtelijk, veels te druk zwembad en s"morgens in de rij voor je brood. We stonden op het zand en het waaide de hele dag je je kan je voorstellen overal zand, Nee de anamattie was ook niet veel nee wij zijn echt wel wat gewend maar het was veels te masaal alleen een plus punt voor het sanitair schoon
Mening nr: 245
Datum: 01-07-2006
Geplaatst door: Andre     Stuur Andre  een e-mail over Camping La Ballena Alegre 2
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:8
Ik vind de camping organisatorisch erg rommelig. Kleine plaatsen; je staat er haring aan haring met je eigen auto zo ongeveer onder de luifel. Sta je op een veldje en plaats het dichtst bij het strand, dan heb je de hele dag mensen langs je tent die naar het strand gaan.
Mening nr: 240
Datum: 18-06-2006
Geplaatst door: Rene    Stuur Rene een e-mail over Camping La Ballena Alegre 2
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Geweldige camping aan de zee wel wat ver lopen naar het zwembad als je achter aan staat, misschien een optie om een fiets mee te nemen. Zwembad wel wat aan de kleine kant zeker in het hoogseizoen,maar dan lekker naar het strand.De plaatsen zijn erg ruim zeker aan de rechter kant van de camping, nadeel bijna geen schaduw. Animatie is goed, op het terras s'avonds altijd wat te beleven ook voor de wat oudere jeugd, disco's in de buurt. Kortom een heerlijke vacantie 1 nadeel is wel de weg die er langs loopt.
Eerste 1 2 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[33]