Gebruiker:  Login

Camping Las Palmeras

Sterren ☆☆☆
WebsitearrowLas Palmeras
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Ctra.de la Platja s/n
Plaats 17470 Sant Pere Pescador
GPS Coördinaten N 42° 11' 15'' , E 3° 5' 20''
(42,1875 / 3,08889)
Telefoon 972520216
Email info@campinglaspalmeras.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 200 / 158
Open van/tot 15-maart / 20-september
 Direct aan zee Zwembad    Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Las Palmeras Las Palmeras is een rustige en zeer comfortabele kleine camping aan de Costa Brava, waar onze gasten zeker een onvergetelijke tijd zullen doorbrengen. Vanwege de voorzieningen zijn wij voornamelijk een familiecamping, waar u al het nodige aantreft voor een nog aangenamer verblijf. De voorzieningen bestaan onder meer uit een verwarmd zwembad, activiteiten voor kinderen, wifi en een fitnesszaal

Meningen over Camping Las Palmeras

Mening nr: 1374
Datum: 26-11-2015
Geplaatst door: Melanie    Stuur Melanie een e-mail over Camping Las Palmeras
Periode: juli - augustus  2015
Samenstelling: Gezin met tieners

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Hygiëne v/h sanitair:9
Ontvangst:9
Faciliteiten:10
Accomodatie/Plaats:9
Comfort:9
Leiding v/d camping:9
Animatie / activiteiten:8
Omgeving:10
Prijs/kwaliteit verhouding:
9
Mooi aangelegde camping, 200 m van het strand. Ruime kampeerplekken, goed,schoon gehouden sanitair. Restaurant, winkel, afhaal, pinautomaat, animatie, tennis, zwembad, voetbalveld. Superrr.
Plus
De grote plekken en dicht bij strand
Min
Geen
Mening nr: 990
Datum: 06-09-2009
Geplaatst door: ien    Stuur ien een e-mail over Camping Las Palmeras
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Een prima camping voor jong (tot een jaar of 14) en oud. Superschoon sanitair. De landgenoten douchen tussen 1800 en 1900 uur, dan is er vaak een wachtrij. Douchen na 1900 uur levert geen wachttijden op. Pprima winkel met voldoende assortiment. Vriendelijke mensen bij de receptie. Wij waren er van 10 augustus tot 1 september. De laatste week vertrokken de families met kinderen (vanaf 6 jaar) en kwam de grijze golf binnen incl. schotelantennes. Volgens de receptie is reserveren noodzakelijk, onze ervaring (vorig jaar en dit jaar) is dat dit niet nodig is. Er is altijd wel een plaatsje vrij, ook in het hoogseizoen. Kortom: zoek je een niet te massale camping aan de costa brava kies dan voor deze camping.
Mening nr: 961
Datum: 14-08-2009
Geplaatst door: elsbeth    Stuur elsbeth een e-mail over Camping Las Palmeras
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Geweldige camping.....twee avonden in de week muziek en dat is precies goed dit in tegenstelling tot de campings in de omgeving die elke avond muziek hebben en dat hoor je helaas op deze camping. De camping moet wel uitkijken niet zijn eigen succes voorbij te gaan...elke keer plaatsen erbij zonder daar het zwembad en sanitair op aan te passen.Badmeester mag wel iets beter opletten op de jeugd en minder op de kinderen die met balletjes spelen ed. Sanitair is zeer goed onderhouden en schoon...de "poets"dames verdienen meer dan een dikke pluim dit geldt ook voor de mannen van het onderhoud en vuilnis..Het restaurant en de bar zijn uniek, de bediening is meer dan goed en de prijzen zijn ok. AANRADER!!!!!!
Mening nr: 809
Datum: 30-08-2008
Geplaatst door: Fam Hoeks    Stuur Fam Hoeks een e-mail over Camping Las Palmeras
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
wij zijn dit jaar voor de tweede keer naar deze camping geweest. mooie camping, de campingwinkel is de hele dag open dus de hele dag vers brood.op loopafstand een mooi strand. Een groot minpunt vinden wij er zijn 40 plaatsen bijgekomen maar de sanitaire voorzieningen zijn daar niet op aangepast wat goed te merken is met douchen (lange rij)en het zwembad is veel te klein.en in de toilletten geen of weinig tiolletpapier.
Mening nr: 781
Datum: 14-08-2008
Geplaatst door: Jerzy    Stuur Jerzy een e-mail over Camping Las Palmeras
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Tussen alle lofuitingen toch een kleine kanttekening; het zwembad groeit helaas niet mee met de populariteit van deze camping en is gewoon echt te klein en dus te druk. Verder is het oude voetbalveld opgeofferd voor vele nieuwe kampeerplaatsen maar daar ontbreekt een sanitaire voorziening. Dat betekent een flinke wandeling naar het sanitair en meer wachttijd ter plekke. De camping ligt dermate afgelegen dat altijd een auto nodig is voor uitstapjes buiten de camping. Behalve naar het prachtige strand, want dat ligt bijna voor de deur.
Mening nr: 780
Datum: 14-08-2008
Geplaatst door: Patricia Visser    Stuur Patricia Visser een e-mail over Camping Las Palmeras
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:10
Wij zijn dit jaar voor het eerst op Las Palmeras geweest en het was echt geweldig. Hele mooie ruime gras plekken, goed schoon sanitair en alles is heel mooi en netjes onderhouden. Verder kun je heerlijk eten in het restaurant van de camping tegen een leuke prijs en het personeel is heel aardig. De kinderen ( 3 en 5 ) konden heerlijk spelen in de speeltuintjes en op de camping zelf. Het is niet al te groot en voor hun dus goed te overzien. Het strand was ook perfect: heerlijk hoge golven alleen soms inderdaad best veel wind maar dat verschilde per dag. Wij gaan in elk geval volgend jaar voor een tweede keer en aangezien wij eigenlijk nooit ergens 2 keer naar toe gaan zegt dat heel wat voor ons! WIj konden nu alweer boeken voor de volgend jaar ,maar als je als nieuwe gast wilt komen kun je pas vanaf november boeken en dan moet je nog wel een beetje geluk hebben om een mooie plek te krijgen. Wij hadden gelulkkig een zeer mooie plaats. Ik kijk nu alweer uit naar de zomervakantie 2009!
Mening nr: 771
Datum: 07-08-2008
Geplaatst door: B. van Ommen    Stuur B. van Ommen een e-mail over Camping Las Palmeras
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Wij zijn voor het 2e jaar op deze camping geweest . Het was weer super natuurlijk het mooie weer dicht bij het strand en de mooie camping,schoon sanitair, het supermarktje met de hele dag vers stokbrood. Goed onderhouden, groene camping. Wij gaan er vast nog wel een keer naar toe. Fam. van Ommen uit Wapenveld
Mening nr: 672
Datum: 21-04-2008
Geplaatst door: JB    Stuur JB een e-mail over Camping Las Palmeras
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Camping Las Palmeras is een schitterende camping op een paar honderd meter van een prachtig veilig zandstrand. Wij hebben er in totaal 3x achtereenvolgend gecampeerd met onze 3 kinderen. Omdat er voor kinderen vanaf 15 jaar s'avonds niet veel te doen is zijn we in 2006 en 2007 naar resp. camping "Las Dunas" en "El delfin verde" uitgeweken. Dit zijn megacampings die niet aan het kleine rustige "Las Palmeras" kunnen tippen. Ooit zullen we nog een keer terugkomen en wij kunnen deze camping aan een ieder die van klein, rustig, netjes en gemoedelijkheid houdt, aanbevelen.
Mening nr: 656
Datum: 13-02-2008
Geplaatst door: an    Stuur an een e-mail over Camping Las Palmeras
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
geweldige camping met als enig minpuntje dat als je bezoek krijgt op deze camping doen ze daar wel erg moeilijk over ( betalen voor personen en een staplaats) terwijl we alleen de camping wilde laten zien en voor de rest van de dag op het strand hebben door gebracht, dat je voor personen moet betalen vinden we prima maar daar bij ook nog een staplaats betalen vinden we niet kunnen en hebben dit op andere campings nog nooit mee gemaakt
Mening nr: 621
Datum: 10-11-2007
Geplaatst door: Els    Stuur Els een e-mail over Camping Las Palmeras
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Ik sluit me aan bij onderstaand verhaal.Enig minpuntje:ga niet te dicht bij het restaurant staan.Twee keer per week vette geluidsoverlast van optredens van een bandje of een dj, tot 12 uur!
Eerste 1 2 3 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[38]