Gebruiker:  Login

Camping Gaset

Sterren ☆☆
WebsitearrowGaset
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres C-13, Km.91
Plaats 25630 Talarn
GPS Coördinaten N 42° 11' 16'' , E 0° 55' 17''
(42,18771 / 0,92142)
Telefoon 638 61 24 26
Email info@campinggaset.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 200 / 135
Open van/tot 1-april / 15-oktober
  Zwembad    Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Gaset <p> <strong>Camping Gaset</strong> ligt aan de Patano de Talarn, dit is een groot meer. De camping biedt U vele verschillende mogelijkheden om hier een heerlijke vakantie te vieren. Er zijn hier bijna alle soorten van wateractiviteiten te beoefenen zoals vissen, kanoen, waterskien etc. ook in de omgeving is er zeer veel te doen het natuurpark Aiguestortes met zijn eigen prachtige flora en fauna, Montsec, wandelen, mountainbiken raften etc. De camping beschikt over moderne faciliteiten zoals een zwembad, supermarkt en een bar.</p>

Meningen over Camping Gaset

Mening nr: 635
Datum: 04-01-2008
Geplaatst door: Coen van Gelder    Stuur Coen van Gelder een e-mail over Camping Gaset
Periode: april - juni  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Echt een geweldige camping. Ben er nu 8 keer geweest ook vooral om te windsurfen. De eerste keer dat ik was(1983) met mijn ouders stond het water van het stuwmeer tot boven aan de rand. De laatste keer in 2006 had je een strand van 300 meter breed. Dat komt mede doordat het meer gebruikt wordt voor drinkwater voor de grote steden(Barca) en dat daardoor de waterstand 2 meter per dag daalt. Ook mooi is te zien als er bosbranden woeden in de buurt dat er door blusvliegtuigen water wordt opgenomen. Voor het windsurfen is het ideaal want in de avond als het afkoelt in de bergen gaat het vrijwel altijd hard waaien. Verder heerlijk rustig(in juni wel te verstaan) vooral het hogere gedeelte van de camping. Sanitair niets mis mee. Wordt iedere dag keurig bijgehouden. Medewerkers van de camping altijd vriendelijk en ook het terras aan het meer is mooi beschut en gezellig. Ga er vast nog eens heen.
Mening nr: 570
Datum: 13-08-2007
Geplaatst door: Ron van Doremalen    Stuur Ron van Doremalen een e-mail over Camping Gaset
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:5
Eigenlijk was Frankrijk de bedoeling, Sarlat omgeving, maar de afstand tot Tremp was toch te klein en dus doorgereden naar het vertrouwde Gaset. Was 10 jaar niet geweest dus het werd hoog tijd. In het meer mag gewoon gezwommen worden dat was vroeger zo en ook nu in 2007. Vissen mag met vergunning, heb ik deze keer maar een keer vergeten aan te schaffen. Ze beten net zo goed zonder papiertje. Sanitair is zoals het 20 jaar gelden ook was, aan vervanging toe. Verder schijnt het electriciteits net slechts 180Volt te geven in de piek drukte in juli. Winkel is merendeels dicht en op verzoek kan men terecht. Bar bij het zwembad gesloten, niet rendabel genoeg. Betalen voor kleine kinderen tegen het volle tarief, tja wie had ook alweer de toekomst.... Reserveren bij het restaurant is nieuw. Niet gereserveerd dan wordt het even afwachten of je terecht kunt. Heeft niets met de drukte van doen, is denk ik logistiek inkoop/keuken probleem. Bar. Tja het blijft gezellig en de prijs is prettig:1,20E voor groot glas bier (Cana). Wat wil je nog meer bij 35graden. Ondanks bovenstaand bericht: morgen wil ik terug !!!!!!!
Mening nr: 487
Datum: 05-06-2007
Geplaatst door: van looij    Stuur van looij een e-mail over Camping Gaset
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Ik kom er al 30 jaar. Echt een familie camping aan stuwmeer voor alle watersporten incl. zwemmen. Camping is eenvoudig maar heeft alles. Een prachtige plek voor mooie trippen in de bergen. Elektra is duur!
Mening nr: 183
Datum: 27-02-2006
Geplaatst door: bernard kulche    Stuur bernard kulche een e-mail over Camping Gaset
Periode: juli - augustus  2002
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Toen we op 10 augustus 2002 deze camping opreden dachten we een tuindorp binnen te rijden, met evenwijdige laantjes tussen de rijen caravans - gelukkig bleek er ook, wat hoger aan de linker kant, een voor ons veel aantrekkelijker bosachtig deel en een daarboven gelegen stuk met aantrekkelijke struiken en boompjes te zijn waartussen we een mooi plaatsje voor ons scouting-model tent (Kapmeeuw) vonden, tussen de andere tenten. Een kleine caravannetje had een meter of tien verder ook een plekje tussen de bomen weten te vinden. Je moet je dus eerst even goed orienteren op deze - voor onze en voor Franse begrippen grote camping, die niet alleen voor langer verblijf, maar ook voor trekkers goed bruikbaar is. Meerdere sanitairblokken, niets op aan te merken; alles wordt regelmatig grondig schoongemaakt. Verder aanwezig: goed voorziene, grote winkel, restaurant plus terras. De camping is mooi gelegen aan een groot stuwmeer, met zandachtig strand. Heel prettige plek daar, als de schemering invalt... Er werd in het meer overigens niet gezwommen (verboden).
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[29]