Gebruiker:  Login

Camping Las Palmeras

Sterren ☆☆☆
WebsitearrowLas Palmeras
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Ctra. N-340, km. 1168
Plaats 43007 Tarragona
GPS Coördinaten N 41° 7' 49'' , E 1° 18' 44''
(41,13028 / 1,31222)
Telefoon 977208081
Email laspalmeras@laspalmeras.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 700 / 588
Open van/tot 2-april / 12-oktober
 Direct aan zee Zwembad    Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Las Palmeras De camping Las Palmeras bevindt zich aan het Playa Larga strand, Tarragona, aan de Costa Dorada. Het heeft een prachtig zand strand en heerlijk water, ideaal voor families met kinderen. In de directe omgeving vindt u de stranden van Cala Funda en Calabecs, behorende bij het beschermde natuurgebied Punta de la Mora.'s Ochtends en 's middags worden er activiteiten en spelletjes georganiseerd voor de jeugd.Ons animatieteam zorgt hiervoor alle dagen van de week, behalve op zaterdag.Boek deze camping bij:

Meningen over Camping Las Palmeras

Mening nr: 697
Datum: 31-05-2008
Geplaatst door: Roland van Stiphout    Stuur Roland van Stiphout een e-mail over Camping Las Palmeras
Periode: april - juni  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:4
Wij zijn half mei 2008 op deze camping aangekomen. Daar wij met twee vrienden en twee motorhomes aankwamen werden ons twee mogelijke locaties aangeboden waar wij naast elkaar konden staan.Locatie 1 :was naast de spoorweg volledig onder bomen(door de hoogte dus niet haalbaar) Locatie 2: langs het strand. Dit werden comfortplaatsen genoemd waarvoor er bovenop de campingcheques TWEE euro moest bijbetaald worden. Deze plaatsen bleken twee naast elkaar gelegen zandplaatsen te zijn. Geen enkel sprietje gras. Na overleg hadden wij besloten na een reis van 650 km om deze plaatsen dan toch maar te nemen en het even te bekijken. Bij de receptie had ondertussen een collega van de vriendelijke dame welke ons had geholpen echter een van deze plaatsen verder verhuurd. En dit bleek ons geluk. Bij aankomst met onze motorhomes stond de andere campinggast tot aan zijn bodem in het zand vast, want deze zogenaamde confortplaatsen zijn onderaan zelf niet verhard(dus ongeschikt voor motorhomes. Wij zij dus teruggereden naar onze oude stek in Ampuria Brava
Mening nr: 465
Datum: 22-04-2007
Geplaatst door: Inge    Stuur Inge een e-mail over Camping Las Palmeras
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Heel mooie camping, direct aan het strand maar redelijk duur. Spoorlijn is soms storend maar je went er wel aan. Campingplekjes zijn niet te heel groot maar wel met voldoende schaduw. Let wel op : camping is heel langwerpig en als je achteraan staat, dan is het wel 1 km naar de receptie of het campingwinkeltje (dus fiets meenemen).
Mening nr: 429
Datum: 27-01-2007
Geplaatst door: HJWinter    Stuur HJWinter een e-mail over Camping Las Palmeras
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Mooie, langgerekte camping aan een prachtig strand waarbij de zee langzaamaan dieper wordt. Ideaal voor kleine kids dus. Het strand is geweldig, het zwembadje wat te klein voor zo´n grote camping. En in het supermarktje moeten ze eens leren lachen. Is niet moeilijk, doet geen pijn. Verder niets dan lof. Bijvoorbeeld ook voor het mooi aan zee gelegen restaurant met heerlijke gerechten. Op welke plek je ook staat, je loopt in een paar minuten naar zee. De camping ligt direct aan de spoorlijn Tarragona-Barcelona. In het begin denk je: wat is dit, maar zoals met alles wen je hier heel snel aan. Tip: ga zo dicht mogelijk bij de zee staan. Loop ook het strand eens af in zuidelijke richting (rechtsaf dus). Aan het eind ligt een leuk wit, rond restaurant waar je heerlijk kunt lunchen. Niet teveel rosé, je moet altijd weer terug... Veel plezier.
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[39]