Gebruiker:  Login

Camping El Delfin Verde

Sterren ☆☆☆
WebsitearrowEl Delfin Verde
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Ctra. Torroella-Pals,
Plaats 17257 Torroella De Montgrí
GPS Coördinaten N 42° 0' 45'' , E 3° 11' 16''
(42,01243 / 3,18775)
Telefoon 972758450
Email info@eldelfinverde.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 1202 / 986
Open van/tot 16-april / 26-september
 Direct aan zee Zwembad    Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping El Delfin Verde Vitueel bezoek met Cyclomedia

El Delfin Verde ligt direct aan zee, tussen Torroella de Montgri en Pals. De naam van de camping vindt u terug in de vorm van het zwembad, want als u goed kijkt ziet u dat het bad in de vorm van een dolfijn is gebouwd. In de staart van de dolfijn vinden de peuters hun aparte gedeelte. De camping beschikt onder meer over een grote supermarkt, een kapper, een wasserette, diverse tennisbanen, een voetbalveld, een minigolf baan met een vijver, een discotheek en diverse bars en restaurants. Er is zelfs een boekwinkel waar u boeken en kranten kunt kopen in

Meningen over Camping El Delfin Verde

Mening nr: 1251
Datum: 01-05-2013
Geplaatst door: Vienne   
Periode: juli - augustus  2012
Samenstelling: Gezin met tieners

Cijfers

Algemene indruk:2
Kwaliteit v/h sanitair:2
Hygiëne v/h sanitair:3
Ontvangst:3
Faciliteiten:6
Accomodatie/Plaats:2
Comfort:2
Leiding v/d camping:4
Omgeving:6
Prijs/kwaliteit verhouding:
3
Nooit meer.
Min
Heel druk
Mening nr: 1128
Datum: 27-05-2011
Geplaatst door: nettie boonstra   
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Gezin met tieners

Cijfers

Algemene indruk:4
Kwaliteit v/h sanitair:4
Hygiëne v/h sanitair:5
Ontvangst:5
Faciliteiten:5
Accomodatie/Plaats:6
Comfort:6
Leiding v/d camping:6
Animatie / activiteiten:8
Omgeving:7
Prijs/kwaliteit verhouding:
6
nou wel naar onze zin gehad, maar stel je wel voor dat je niet een persoonlijk welkom krijgt oid, het is enorm. Verder prima, afstand tot zee niet groot. meer info is nog te vinden op http://el-delfin-verde.nl Voldoende animatie overigens, daar moet je van houden, maar onze kinderen hebben genoten in elk geval. groetjes
Min
druk
Mening nr: 1072
Datum: 13-08-2010
Geplaatst door: de vries    Stuur de vries een e-mail over Camping El Delfin Verde
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:6
grote masale camping waar je niet iets fatsoenlijk te eten kunt krijgen erg slecht meestal rauw vlees.toiletten redelijk alleen vaak geen toiletpapier aanwezig en savonds,snachts loopt de bewaking nog net niet mee de toilet in.De bewaking is zowiezo van het kaliber zeer onbeschoft en erg aggressief,als je op het terras zit en het is 11 uur word je gezegd zorg dat je binnen5 min.vertrokken bent het lijkt de gestapo wel.De receptie is redelijk alleen altijd lange wachttijden klein voor zoveel mensen.supermarkt is goed en verder is alles ook wel redelijk maar ze willen er weer een ster bijhebben dan zullen ze in mijn ogen toch eerst eens heel wat klantvriendelijker moeten worden en bepaalde dingen ook verbeteren zoals de toiletten en de verlichtingen op de paden die nu geheel ontbreekt.ook een punt je mag maar 10 km rijden begrijpelijk maar laten ze dat dan ook eens aan het eigen personeel en leveraciers zeggen die rijden minimaal 40. al met al er kan nog veel verbeterd worden wie weet.
Mening nr: 841
Datum: 15-10-2008
Geplaatst door: A3    Stuur A3 een e-mail over Camping El Delfin Verde
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Wij zijn voor het eerst hier geweest. het was geweldig vooral voor de kinderen want als die het naar hun zin hebben dan hebben de ouders het ook. voor ons nooit meer in een appartement maar op de camping. en iedereen is even vriendelijk het is maar hoe je je opsteld. volgend jaar zijn we er weer hoor!!!!!
Mening nr: 747
Datum: 26-07-2008
Geplaatst door: Ron    Stuur Ron een e-mail over Camping El Delfin Verde
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
We waren hier vanaf 1 juli. Toen nog plek zat, erg rustig, goed en schoon sanitair. Zijn er 23 nachten geweest, De laatste 8 dagen erg druk, en het bleek dat de camping overboekt was. Dus de nieuwkomers moesten erg lang zoeken naar een plek of ergens in een hoekje gaan staan om elke ochtend op jacht te gaan naar een goede plek. Verder goede camping, veel nederlanders en voor de jeugd van 12 tot 18 een prima stek om te verblijven. Veel mensen komen hier al vele jaren. Kreeg niet de indruk dat je als nieuwkomer genegeed werd.
Mening nr: 695
Datum: 28-05-2008
Geplaatst door: Marja de Jong    Stuur Marja de Jong een e-mail over Camping El Delfin Verde
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:9
Wij gaan deze zomer voor het vijfde jaar en we vinden het gewoonweg een supercamping!!!!!!!!! Alles is goed aan deze camping. Ik lees in de reacties van sommige mensen dat ze het te massaal vnden, ik ben dan van mening dat je dan niet naar deze camping moet gaan als je daar niet van houdt. Ik begrijp dat soort mensen gewoon niet. Wij vinden het te gek en alles is groots opgezet, dus je hebt overal de ruimte. En met de rust zit het ook wel goed hoor, want als we ergens tot rust komen dan is het wel op EL DELFIN VERDE!!!!!!!!!
Mening nr: 583
Datum: 26-08-2007
Geplaatst door: Norbert    Stuur Norbert een e-mail over Camping El Delfin Verde
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:6
als kind ooit geweest met ouders nu (ca. 35 jaar later) met eigen gezin geweest van 30 juli t/m 13 aug 2006, maar nooit weer. EDV is een soort Nederlandse enclave, en daar moet je van houden. wij niet ! je krijgt niet het gevoel in Spanje te zijn. camping is groot, massaal, onpersoonlijk. pluspunten zijn de supermarkt (behalve het personeel, waarvan het leek of ze in een strafkamp zaten, mini-club en het strand. wij hadden een prima plek met schaduw. wij zaten bij sanitair gebouw 6 en daar bleef het smerig ondanks het feit dat er vaak werd schoongemaakt. zwembad groot, maar verschrikelijk druk. zwemmen kan niet, dompelen wel. eten in het restaurant bij het zwembad vonden wij goed in prijs-kwaliteit. in de omgeving zijn voldoende goede restaurants te vinden (let op restaurants waar veel auto's met Spaanse nummerplaten staan) animatie 's avonds is van een lachwekkend amateuristisch niveau, maar wij vinden animatie op 'n camping ook nooit zo belangrijk. de ligging van de camping is slecht, dwz als je bijv. richting Estartit wilt , dan kom je op de hoofdweg meteen in een file terecht. (ook al ga je vroeg weg)
Mening nr: 521
Datum: 09-07-2007
Geplaatst door: fam van Vugt   
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:8
Deze camping is gewoon geweldig. Als kind ging ik hier al naar toe met mijn ouders en nu ik zelf een gezin heb zijn we hier ook al weer 3 keer geweest. Animatie, sportactiviteiten, zwembad, strand, winkel alles is aanwezig. Het personeel is spaans, dus geen stress en soms moet je dan als nederlander wat slikken maar dat zie je in heel spanje terug. Heel de dag word het sanitair schoongehouden. Mijn kinderen (11,8 en 6) vinden het animatie team geweldig en doen ook mee aan de sportwedstrijden (voetbal en tennis ) . Als je deze camping niet goed vind, dan ben je waarschijnlijk gelukkig in een hutje op de hei, maar dat zoeken wij niet. Wij genieten van de drukte, en dat we niet overal voor de camping afhoeven.
Mening nr: 411
Datum: 09-01-2007
Geplaatst door: d d g     Stuur d d g  een e-mail over Camping El Delfin Verde
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:6
grote massale camping, ver van de bewoonde wereld, maar een groot zwembad, en aan zee gelegen, als je daar dichbij staat, de camping is zo groot dat je echt wel een fiets nodig hebt. zelf kies ik liever voor een kleinere camping, sanitaire redelijkschoon. staan plaatsen ook redlijk groot zeker voor spaanse begrippen. verder vond ik het niet geslaagd.
Mening nr: 356
Datum: 03-10-2006
Geplaatst door: Martin    Stuur Martin een e-mail over Camping El Delfin Verde
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Inderdaad zoals hier te lezen valt een zeer masale camping waar je overigens niet veel van merkt. Het terrein is dusdanig groot, dat de hoeveelheid mensen niet echt opvalt. Het is er inderdaad bij de animatie 's avonds wel druk ja, maar waar is dat niet zo? Wij waren hier overigens de laatste 3 weken van augustus 2006, en wat opviel is dat de eerste 2 weken gedomineerd werd door Nederlanders, Engelsen, en Spanjaarden wat een hele gezellige sfeer gaf.Onze laatste week leek het wel een invasie van de Duitsers, wat direct een hele andere sfeer gaf op de camping.(!) De supermarkt, en de bakker zijn uitstekend, en doen in het geheel niet onder voor Appie Hein. De restaurants, en snackbar daarentegen zijn zoals op de meeste campings van bedenkelijke kwaliteit dus. Qua personeel zie ik hier veel negatieve reacties, wat mij echt verbaast. Wij zijn OVERAL even vriendelijk en behulpzaam geholpen (terwijl wij er de laatste 3 weken van het hoogseizoen zaten).maar mischien ligt het er wel aan hoe je jezelf opsteld. Het strand is inderdaad op loopafsand, en heb je de pech dat je helemaal aan de andere kant van de camping staat, pak je toch gewoon de auto...parkeerplaats zat. Overigens is het strand super...lekker breed, en een wat ruwe zee wat voor de echte kleintjes wel wat minder is. De dorpjes rondom de camping zijn WEL goed bereikbaar als je rekening houdt met de tijd...niet om half elf 's ochtends naar 'L estartit willen gaan maar liever wat vroeger, of later in de middag. Wij hebben dan ook nooit echt in de file (voor de dorpjes) gestaan. Wij zijn dan ook heel enthousiast over De Groene Dolfijn, en hebben alvast een plaats gereseveerd voor het voorjaar, EN het hoogseizoen.
Eerste 1 2 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[59]