Gebruiker:  Login

Camping Cala Llevado

Sterren ☆☆☆☆☆
WebsitearrowCala Llevado
Luchtfoto van de campingarrowLuchtfoto
Adres Ctra. GI-682 Tossa-Lloret Km 18.9
Plaats 17320 Tossa De Mar
GPS Coördinaten N 41° 42' 40'' , E 2° 54' 26''
(41,71121 / 2,90717)
Telefoon 972340314
Email info@calallevado.com
VayacampingarrowPartner website
Totaal-/Toerplaatsen 564 / 530
Open van/tot 1-april / 30-september
 Direct aan zee Zwembad    Wifi beschikbaarKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Cala Llevado Mooie camping met veel routes voor mountainbikers in de omgeving. De camping heeft animatie voor jong en oud. In de omgeving diverse culturele bezienswaardigheden. Er is een behoorlijk hoogteverschil te overbruggen om naar het strand te gaan. Cala Llevadó, gelegen in een authentiek landschap midden in de natuur. Afgezonderde en onafhankelijke parcelen met uitzicht over de baaien. 4 stranden met helder water,omgeven door oude pijnbomen. Gezellig, vertrouwd en gastvrij. Een schilderachting landschap dichtbij zee.

Boek deze camping bij:

Meningen over Camping Cala Llevado

Mening nr: 838
Datum: 02-10-2008
Geplaatst door: debby    Stuur debby een e-mail over Camping Cala Llevado
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Een hele nette camping met alle voorzieningen. Vriendelijk personeel, schoon en net sanitair. Zwembad netjes, jammer dat er geen ondiep stuk was (behalve het aparte peuterbad) Prijzen op het terras waren heel redelijk. Het eten niet zo bijzonder, maar in het centrum van Tossa zijn voldoende eetgelegenheden. Sommige plaatsen waren erg krap, onze caravan kon heel moeilijk tussen de buren door worden gemanoevreerd. Gelukkig hadden we een mover. Maar voor de auto was niet echt meer plaats. En dan hebben we nog niet eens een supergrote caravan. Wij stonden hier in de eerste week van augustus, en van drukte was niet veel te merken. De enige overlast die we ondervonden was van een jankende hond die een terras hoger de hele dag alleen in een kampeermiddel werd achtergelaten. De camping is erg steil, dus een goede conditie is wenselijk als je dagelijks op het strand wil liggen.
Mening nr: 764
Datum: 04-08-2008
Geplaatst door: Dari    Stuur Dari een e-mail over Camping Cala Llevado
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Grote terassencamping, veel bomen, erg groot verschil in de grootte van de plaatsen. Als je reseveert geef dan de maat van de tent op. Sommige plekken prachtig gelegen, veel privacy. Andere plekken erg op elkaar pepropt. Sanitair is mooi, wordt redelijk schoon gehouden en de mensen maken het vies. Zeer veel jeugd, op het strand veel groepen en 's-avonds bij de pingpong ook. Geen pretje als je daar in de buurt staat, grote monden van nederlandse jeugd. Jeugd laat ook veel troep achter als ze 's-avonds naar het strand gaan. Moeilijk ook voor jeugd om bij een groep te horen als je alleen bent. Strandjes zijn mooi, maar het populairste strand is erg druk, je ligt erg op elkaar. Tossa is leuk, goed te doen om er heen te lopen door de bossen. Supermarkt op de camping is practisch. Op zich goede camping, maar in het hoogseizoen erg druk, lawaaiig op sommige terassen en overlast van schreeuwende jeugd. Nooit bewaking over de camping zien lopen of rijden.
Mening nr: 671
Datum: 20-04-2008
Geplaatst door: van kampen    Stuur van kampen een e-mail over Camping Cala Llevado
Periode: juli - augustus  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
erg mooi gelegen camping tegen de berg aan, mooie strandjes te bereiken met vele trappen. ook 1 weg met de auto, alleen uitzonderlijk vervoer(vissen,boot) 4 strandjes waarvan 1 naturist. Ideaal voor pubers, mooi zwembad, internet, poolen, spelltjes en om uit te gaan zijn Tossa en llorett erg leuk. Goede winkel, alles te koop. plekken op A zijn inderdaad het mooist. Alleen de 2 app.gebouwen op de camping geven overlast, dat was minder leuk. Maar voor herhaling vatbaar!
Mening nr: 189
Datum: 04-03-2006
Geplaatst door: j.zaagemans    Stuur j.zaagemans een e-mail over Camping Cala Llevado
Periode: juli - augustus  2004
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Wij hebben een aantal jaren op deze camping doorgebracht. Schitterend gelegen, maar je moet wel diverse trappen oplopen om bij het prive strand te komen. Terassencamping. Ideaal voor tieners. Boven is er elke avond disco. Tossa is een erg leuke plaats. Toiletten worden goed schoongehouden. S,avonds weinig animatie. Alleen bij de appartementen op de camping is sávonds wel eens wat te doen.
Mening nr: 10
Datum: 20-11-2005
Geplaatst door: tineke    Stuur tineke een e-mail over Camping Cala Llevado
Periode: juli - augustus  2005
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Deze fraai verzorgde camping ligt ongeveer 3km buiten Tossa del Mar. De camping ligt op 2 heuvelruggen direkt aan de zee en heeft 4 stranden van verschillende grootte. Het is een etagecamping, dat betekent dus trappen lopen! De camping heeft schitterend sanitair, in totaliteit 3 zwembaden, waarvan 1 bij een appartementen gebouw en 2 bij de restaurant's ( een zwembad beneden bij de bar en een boven bij het restaurant en de receptie. Verder zijn er 4 tennisbanen ( waarvan 2 gratis) en tafeltennis en internet voorzieningen. De plaatsen zijn wisselend van afmeting, op a en C zijn m.n de caravanplaatsen ( die op A zijn het grootst). De meeste plaatsen hebben ruim schaduw. Op de camping is in de namiddag animatie. Verder kunnen er dagtochten vanaf de camping geboekt worden. Een vriendelijke Nl-talige receptie, goed restaurant en uitgebreide camping winkel met prima bakker en slagerij. De camping is behoorlijk rustig al verschilt dit van deel tot deel, op D kan het namelijk wel wat rumoerig zijn door de vele jeugdige tentkampeerders. Tossa is een schattig plaatsje met een laag Johhy en Anita gehalte. Een fraaie oude kern, leuke winkeltjes en vooral veel restaurantjes. Er zijn ook enkele disco's, maar voor het echte stappen kun je beter naar het 11 km verderop gelegen LLoret gaan. Echt een prima camping Tossa
Eerste 1 Laatste 
© Camping-Frankrijk.nl, 2006-2011. Alle rechten voorbehouden.
Bezoekers online:[36]