Forum Onderwerp - Camping playa brava in Platja de Pals (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: marloes 19.01.2006 14:02
Wie is hier geweest in 2004 of 2005
Voor en nadelen camping.
ZIjn erin platja de pals restaurantjes waar je bv een wienerscnitzel kunt eten ?
Is dat aan te lopen ? ook het strand ?

Geplaatst door: dick 19.01.2006 22:53
Playa Brava ligt ca 2 a 3 km van platja de pals en is in een stevig half uurtje aan te lopen. Platja de Pals is klein, toeristisch met diverse goede restaurants, waaronder een fameuze op het strand.
De camping ligt aan een lang zandstrand, alles vlak dus geen klim oid.
De camping zelf kennen we niet zo goed, wel eens gekeken, maar geen bijzondere indruk.

sandra 22.01.2006 19:31
hallo marloes.

Je vroeg naar de voor- nadelen van camping playa brava. wij komen er nu komend jaar voor de 6de keer en het bevalt ons goed.
voordelen :mooie en schone camping, schoon sanitair,schoon zwembad met badmeester,pal aan het strand sta je achteraan op de camping dan is het even lopen,leuke plaatsen.
nadelen:lang strand voor je bij het water bent,er zo in het zwembad iets meer voor de kinderen mogen zijn.ik denk dat ik al een mailtje van jullie had gehad.groetjes sandra

Geplaatst door: monique 23.01.2006 12:53
wij zijn hier in 2005 geweest, mooie camping vooral de B plaatsen aan het strand, de A plaatsen zijn kleiner en hebben veel schaduw. het is een camping waar veel tieners komen en die maken ook lekker kabaal op het strand snachts, het strand was niet zo schoon, en het plaatsje pals stelt weinig voor.
er zijn wat pizzerias in pals , het 'oude ' pals is erg mooi en er zijn leuke baaien in de buurt -estartit is wel een erg leuk plaatsje om eens naar toe te gaan met ook leuke niet zo dure restaurantjes waar ook een snitzel kan eten. je kan er ook een rondvaart doen rond de illes de medes

Gerda 24.01.2006 21:50
Hallo Marloes,
Wij zijn 2 jaar naar Playa Brava geweest. De camping is ruim schoon enz. Er is erg weinig vermaak s'avonds. De bar is erg ongezellig { t.l. licht} en af en toe een disco in open lucht bij de bar.Je kan in de herrie zitten. Jongelui trekken s'nachts naar het strand,altijd een grote groep.Er wordt wel wel regelmatig gevochten.Er is een groot aantal mensen, die er al jaren komen, dus veel groepen enz.In de buurt wel veel mooie dingen te zien.Er komen veel tieners.