Forum Onderwerp - Camping met Nederlanders (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: Maureen 28.01.2010 19:58
Wij willen aankomende zomer naar een camping in Spanje. Wij hebben heel wat jaartjes gekampeerd in Nederland in de zomer en in de meivakantie zijn wij aantal keren naar Turkije geweest in een hotel. Nu willen wij in de zomer met onze caravan naar het buitenland en jawel Spanje. Wij zoeken een leuke camping met veel Nederlanders die geschikt is voor jongeren van 14, 16 en 18 jaar oud. Onze oudste dochter neemt haar vriend mee van 19 jaar oud. Wij zoeken dus een leuke camping met alles erop en eraan direct aan zee met veel Nederlanders. Het maakt ons absoluut niet uit hoe groot de camping is, etc als er maar Nederlanders zijn en wij ons als gezin goed kunnen vermaken.

Geplaatst door: ® wil 28.01.2010 20:33
Hallo,

Wij gaan dit jaar voor de 4e keer naar Blanes, camping Bella-Terra.

Hier staan in het hoogseizoen 80 - 85 % Nederlanders.
In alle leeftijden, en zeker in die leeftijd categorie is er veel te doen in de omgeving, vele uitgaansgelegenheden.

Op 8 km verder ligt Lorret D'Mar ook is het een plaats waar veel jongeren in de nabij gelegen hotels zitten.

Verder is het een rustige camping heel verzorg en vriendelijk personeel.

Kijk hiernaast maar op de Laatste 50 meningen zal je lezen dat er eigenlijk alleen maar positiviteit geschreven word.

Echt een aanrader.

Geplaatst door: Tineke 28.01.2010 22:18
Volgens mij maakt het niet veel uit..er staan overal veel nederlanders. Althans aan de kustcampings in het nederlandse schoolvakantieseizoen.

mieke 29.01.2010 11:36
Camping la Ballena Alegre of las Dunas beide in St. Pere Pescador. Allebei zeer geschikt voor deze leeftijd en zeer veel Nederlandse jeugd aanwezig. Beide campings liggen direct aan het strand en zijn heel erg groot. Beide campings hebben een discotheek op de camping en die worden goed bezocht. Op la Ballena is de min.leeftijd 15 jaar en op las Dunas 16 jaar. Het voordeel van la Ballena is dat je in beide discotheken mag (de campings grensen aan elkaar) en als je op las Dunas staat mag je niet de discotheek van la Ballena niet in. Dat komt omdat de discotheek op las Dunas (de Fata) niet van de camping zelf is maar voor iedereen toegankelijk. Verder heeft la Ballena ook nog een pub die ook geopend is tot een uur of half 4. Voor beide campings geldt wel: vanaf de tweede week augustus gaan de Nederlanders weg en komen de Spanjaarden zelf. Maar dat is in heel Spanje zo.
Het zijn beide topcampings!

Geplaatst door: Ellen 29.01.2010 11:49
La Ballena en Las Dunas inderdaad prachtige campings met veel Nederlanders. Wij waren afgelopen jaar op camping Las Dunas van 3 Augustus tot 20 Augustus en de gehele camping stond vol met Nederlanders (bijna geen spanjaard gezien hoor?!)Vanaf 20 Augustus werd het wel wat rustiger op de camping, je kon merken toen wij gingen dat er meerdere gingen en dan niet meer alles gevuld werd.
Verder perfecte periode om te gaan.

Geplaatst door: Rianne 29.01.2010 17:14
Gestaan op camping Castell Montgri eerste 3 weken van Augustus. Prachtige camping met ontzettend veel Nederlanders, dus uw kinderen zullen zich hier goed vermaken. Ook veel vertier voor de kinderen. Wij hebben zo'n goede vakantie hier gehad dat wij zomer 2010 er weer zullen zijn. Wij komen 2 Augustus aan. Overigens staat de camping (eigenlijk alle campings) van 10 Juli tot 25 Augustus vol Nederlanders.

carla 29.01.2010 19:27
Zijn in 2009 ook in Blanes Op BellaTerra geweest.
Veel goede meningen gelezen en inderdaad een geweldige camping.
Enige tientallen kilometers verder rijden dan waar de meeste mensen heen gaan.
De meeste nemen de eerste afslag over de grens, inderdaad daar zitten ontzettend veel campings.
Maar het was veertig km verder rijden en je komt in een totaal andere omgeving terecht, zon zekerder ( stabieler weer) dan net iets hoger in Spanje.
Veel Nederlanders en daar houden wij van.
Onze kids in de zelfde leeftijd hebben de tijd van hun leven gehad, genoeg op de camping te doen, vele vrienden gemaakt op loopafstand uitgaansgelegenheid zat.
Als je van gezellige restaurantjes houd, even boulevard over lopen richting Oud-Blanes daar zitten er vele in vele soorten en maten.
Wat wij ook geweldig vonden was één week lang 's avonds vuurwerk ( wereld kampioenschappen ).
Kortom ook dit jaar gaan wij weer hierheen.
Normaal gesproken gaan wij nooit twee keer achter elkaar naar dezelfde camping maar deze keer wel.

Wil eigenlijk veel zeggen over wat wij van deze camping vinden.