Forum Onderwerp - Grootte camping Bella Terra en voor welke leeftijd geschikt? (Gesloten voor reacties)

Jeanette 06.02.2010 17:55
Hoi,
Wie kan me vertellen hoe groot camping Bella Terra is? We willen er dit jaar misschien naar toe en twijfelen of er voor zowel een 5-jarige als een 12-jarige voldoende te doen is.
Graag hoor ik jullie reacties; alvast bedankt.

Geplaatst door: ® wil 07.02.2010 22:42
@Jeanette,

Wij zijn al een aantal jaren vaste gast op Bella-Terra.

Op deze camping is voor alle kids van alle jaren best veel te doen, voor de 5 jarige is er dagelijks een kidsclub ( knutselen, kids animatie etc.)
Ook voor de 12 jarige is er best veel te doen, dagelijks is er een animatie programma, dit kun je bekijken bij het grote terras en de receptie aan de zeezijde daar staat een groot infobord. Ook zijn er kinder avonden kinderdisco's , en in de leeftijd van jullie kids zijn er veel kinderen te vinden.
Verder vraag je hoe groot de camping is.
De camping is qua oppervlakte zeker niet één van de kleinste, maar omdat de camping in twee delen is ( word gescheiden door een weg) merk je eigenlijk niet eens dat hij zo groot is.
Je heb dus een zwembadzijde en een zeezijde.
De zwembadzijde daar is de grote receptie, het restaurant, uiteraard het zwembad en de kidsclub, op deze zijde staan ook de huisjes en Challets echter die staan niet tussen de kampeerplaatsen. dwz naast en achter de receptie staan de challets en de huisjes, iets naar achter de kampeerplekken, en naast het zwembad nog een aantal huisjes en achter het zwembad weer de kampeerplaatsen.
En links achter de receptie staan wel wat kampeerplaatsen, maar dat zijn de vaste seizoenplaatsen voor de spanjaarden.
En aan de zeezijde vind je alleen kampeerplaatsen.
Maar als je op de site kijkt www.campingbellaterra.com kun je een indruk krijgen over de omvang en indeling van deze camping.