Forum Onderwerp - Mooi strand (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: Nina 19.09.2010 00:25
Hoi, wij zijn afgelopen jaar naar Las Dunas geweest en zijn voornemens dit jaar er weer te boeken. Het sanitair is er gewoon super en dat strand..... Maar er is alleen soms een beetje veel wind. Zijn er als je nog een stukje verder rijdt ook nog zulke mooie laag aflopende stranden te vinden waar je in het hoog seizoen ook nog een plekje kunt vinden om te liggen? We willen vanuit daar graag wat plekjes bezoeken en ook campings die zeker niet onder doen voor Las Dunas. De camping hoeft zeker niet zo groot te zijn, maar schoon (modern en veel) sanitair heeft voor ons best wel een hoge prioriteit! We vinden het geen probleem een eindje te rijden voor winkels of wat dan ook, maar willen ook niet in het massatoerisme zoals bv Lloret zitten!

Geplaatst door: bibi 19.09.2010 14:50
Als je de wind echt een heel stuk minder wil dan moet je denken aan de hoogte van Palamos. Maar de stranden die daar liggen Palamos, Platja d'aro, Tossa d'mar, Blanes.Die hebben allemaal stranden die snel diep worden. Sommige al naar 1.5-2 mtr. Wij zijn al die stranden gaan bekijken. Wij zijn dit jaar in L'estartit geweest en een paar jaar geleden ook. Voor het eerst hadden we de wind meegemaakt. Wel hebben we ervaren dat het bij ons toch een stuk minder was als bij jullie op las dunas omdat we daar in de dagen van de wind zijn geweest. We hebben toen de kustlijn naar beneden gereden en bekeken en hoe maar je bij Rosas kwam hoe harder het waaide.

Geplaatst door: Anita 19.09.2010 21:33
Wij zaten in Pals. Ik ben een keer met de kids naar het grote strand geweest bij Pals. Het waaide daar ook hard maar goed, dat is bekend. Wij vonden het strand bij Aquablava erg lekker. Weinig tot geen wind, heerlijke zee, mooi helder, lekker om te snorkelen of op ene luchtbedje in de zee te dobberen.

EvD 20.09.2010 10:58
Vanaf Palamos is er minder wind. De stranden daar en bij St. Antoni de Calogne zijn breeed en je zit er in augustus lekker ruim!