Forum Onderwerp - Castell Montgri (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: Anton 12.08.2011 22:00
Ja hoor bij keycamp Ierand staat de prijs gewoon in euro`s.
Ga even je hyves opzoeken.
Wederom bedankt!

Geplaatst door: Anton 12.08.2011 22:11
Wat leuk al die foto`s.
Maar ja ligt er maar net aan welke caravan je krijgt en welk type je boekt natuurlijk.
De caravans van life style zien er mooi uit en lijken op de foto van de site aan een laantje te staan, die zien er ook mooi uit maar 800 euro duurder voor 3 weken.
Vind het wel mooi met zo`n veranda en dan aan de straatkant zeg maar.

Geplaatst door: Bibi 13.08.2011 14:50
Beankt, zo krijg je een beetje beeld.
De caravans van Keycamp hebben ook een veranda.
Scheeld dat echt zoveel!!!

Geplaatst door: Maaike 14.08.2011 16:16
Anton, de rit naar Spanje met caravan is ons erg meegevallen. Ik zou de caravan niet zomaar verkopen en ook niet daar stallen in Spanje. Je bent dan verplicht eigenlijk om in Spanje altijd te blijven, terwijl het ook leuk is om een keer weer naar Frankrijk te gaan.
Wij wilden de heenreis met 2 overnachtingen doen. We zijn zondag vertrokken en hebben overnacht net boven Lyon. De volgende dag ging ook weer zo snel dat we maandag al op onze bestemming waren. Dus uiteindelijk met 1 overnachting gedaan, ook terug zo gedaan.
Wij stonden op camping Castell Montgri, mooie camping en gezellig bij een mooi dorpje. Zwembaden prachtig. 1 minpuntje, sanitair kon wat mij betreft wel wat schoner! Wij zijn vrijdag teruggekomen. 2.5 week gestaan en 2.5 week mooi weer gehad!

Geplaatst door: Anita 16.08.2011 11:24
Wij staan nu 1,5 week op deze camping. Camping is ok. Maar wat een zootje bij de receptie. Ik heb nog nooit op een camping zo'n ongeorganiseerde bende gezien. Met name bij het inchecken. Wij staan aan de doorgaande weg tegenover het toiletgebouw. Daardoor veel verkeer. 10 km rijden op de camping heeft nog nooit iemand gehoord. En de schoonmaaksters hebben om 6 uur 's ochtends meer herrie dan de thuiskomende jeugd. De zwembaden zijn mooi. 's avonds is het goed toeven in l'estartit. Onze kinderen vermaken zich goed en we hebben heerlijk weer. We denken er wel over om volgend jaar niet weer naar deze camping te gaan.

Geplaatst door: Bibi 16.08.2011 22:23
@Anita, leuk dat je wat laat horen.
Dat van de receptie dat klopt dit jaar lange wachttijden en dan wat in vullen en weer wachten enz. Ik heb het nog aan de manager gevraagd wat dit is.
Er is uitgelegd dat er een nieuwsysteem is in gevoerd en dat vergt nogal wat tijd om alles in te voeren en te scannen van je gegevens. Er zijn ook maar 2 apparaten dus ook maar 2 mensen die dat kunnen doen. Als je dan na gaat dat er wel tientallen te gelijk aankomen ja dat gaat dan niet gesmeerd.
Je moet dan ook weer borg betalen bij de kassa enz.
Ze hopen volgend jaar er beter mee overweg te kunnen.
Sta je in het rode gebied? wat is je nr?
Kon je geen andere plek krijgen?
Ik zou echt een klacht in dienen voor het lawaai van de schoonmaaksters.
Nog een fijne vakantie.

Geplaatst door: Anita 17.08.2011 19:04
Hey bibi,

Wij staan op plaats 88 in het rode gedeelte bij l'ombra. Precies op een hoek. We vertrekken zondag. Hebben 1 dag bijgeboekt om de drukte op zaterdag te omzeilen. We blijven een paar dagen in frankrijk en dan terug naar huis. Dat van de schoonmaaksters gaan we zeker nog melden. Helemaal nadat onze zoon vannacht zijn pasje in moest leveren toen hij terug kwam van het stappen. Maar goed, we vermaken ons nog wel even hier. Het weer is nog steeds super

Geplaatst door: jan v z 19.08.2011 22:23
Vrienden hebben de caravan al jaren in torello de montgri gestald voor een prijs van ongeveer €250.00.
Hiervoor word hij gewassen op de plek bezorgd en opgehaald.
Wanneer je verder dan 150km moet komt er een toeslag overheen.

Geplaatst door: donald 19.08.2011 23:42

Begin Vorige Volgende Eind 1 2 

Pagina 2 van 2