Forum Onderwerp - nederlandstalige animatie (Gesloten voor reacties)

Anneke 07.11.2010 20:30
Wij zijn op zoek naar een niet te grote camping max. 1300 km vanaf utrecht(zuid Frankrijk/spanje/italie/oostenrijk). Met een uitgebreid zwembad en nederlandstalige animatie die ook geschikt is voor dochter van 9 jaar. Het liefst ruime plekken.
Wie weet een geschikte camping.
We zijn twee maal naar La Guyonniere geweest in de Vendee, geweldige camping, maar de animatie is niet geschikt voor wat oudere kinderen. Nu zijn we dus op zoek naar net zoiets, maar dan met betere animatie!

Geplaatst door: Jikke 07.11.2010 21:03
Camping Le Pommier in de Ardeche (wel aardig grote camping) is een zeer mooie camping met veel animatie. De camping is wel bijna 100% Nederlands al zit je wel in een prachtig gebied waar je wel franse sferen hebt. Het zwembad is op en top en de animatie ook.
Wij hebben er een hele leuke tijd gehad. Camping ligt op ong. 1050km vanaf Utrecht.

Geplaatst door: Rianne 07.11.2010 21:30
Op Yelloh campings heb je vaak (tenminste altijd nog meegemaakt) een paar Nederlanders bij het animatieteam zitten.
Wij zijn geweest naar camping Le Club Farret in Vias plage, Le Brasilia in Canet Plage, Aloha in Serignan Plage. Alle 3 de campings top. Le Club Farret vonden wij de gezelligste camping, maar de kampeerplekken vonden wij niet allemaal heel ruim en je hebt een normaal, wel leuk, zwembad. Camping Le Brasilia was de meest luxe camping (van deze 3 en die wij ooit gehad hebben). Camping Aloha vooral iets meer voor wat jonge kinderen, tot 14 jaar, maar ook een prachtige camping. Ik kan ze alle 3 aanraden, maar het zijn wel alle 3 redelijk grote campings!
Ik weet niet of jullie precies dit soort campings zoeken, maar het zijn mooie campings.
Succes ermee.

Geplaatst door: ® Wil 09.11.2010 17:17
Over het algemeen heb je in Spanje geen uitgebreide zwembaden op de campings, dwz meestal zwembaden met aparte kinderbaden en soms ook met een glijbaan, maar dat komt meestal omdat de campings over het algemeen (vlakbij)het strand liggen.
De campings hebben vaak Nederlandse animatie of Nederlands talige erbij zitten.
De animatie op Camping Laguna in Castello D'Empuries was toen wij er stonden altijd wel met één of twee nederlanders erbij, de laatste jaren staan wij in Blanes op camping BellaTerra en daar is ieder jaar een team aanwezig met meerdere Nederlanders.

Dit jaar was er zelfs een behoorlijk goed animatie team aanwezig met een Nederlander als regelneef.