Forum Onderwerp - Met een kind van een jaar naar Spanje (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: Karin 13.11.2010 18:42
Ik en mijn man (28 jaar alle 2) willen met ons kindje van 1.5 (zomer 2011, 2 jaar) en ons kindje dat binnen nu en 3 weken komt naar Spanje volgend jaar. Wij hebben 2 jaar geleden een caravan aangeschaft en zijn daar afgelopen jaar en het jaar daarvoor al naar Frankrijk geweest wat ons goed is bevallen. Nu willen wij naar Spanje, weten jullie een geschikte camping? We willen wel in het hoogseizoen gaan, maar wel op een rustige camping. We vinden het niet erg als er wat te doen is...maar vinden het niet fijn dat het na 23.00uur druk/herrie is.
Weten jullie een mooie camping?
We willen eind Juli/begin Aug vertrekken. Over de reis hoeven we verder geen tips meer. In ieder geval niet op zaterdag reizen uit ervaring. Afgelopen jaar op zaterdag 24 Juli het stuk vierzon naar Millau gereden (hadden niet iets boven Millau een camping). Veel files gehad...vooral het laatste stuk...druk en nog eens druk. Die dag ervoor, vrijdag 23 Juli, was het rond Parijs en ook na Parijs een drama, veel vast gestaan. Volgend jaar maar op een andere dag vertrekken, in ieder geval niet op zaterdags rijden.

Geplaatst door: Karin 13.11.2010 18:43
We rijden dan overigens niet de zelfde route naar Spanje, dan gaan wij via Dijon- Lyon, fijner, sneller en gemakkelijker rijden.

Geplaatst door: ® Wil 13.11.2010 20:20
Zijn in 2008 met ons zoontje van 5 maanden naar Spanje geweest, stonden toen in Blanes op camping Bella-Terra. "savonds na 22.30/23.00 uur was het altijd lekker rustig alleen toen de 5 daagse vuurwerkshows werden gepresenteerd werd hij wel wat onrustig, maar daarna ( duurde 15 minuten )was het weer lekker stil op de camping, het is daar ondanks dat Blanes anders doet vermoeden juist altijd rustig 's avonds.
De campings liggen aan een doodlopende doorgaande weg en dus niet in de buurt van het uitgaanscentrum.

In Castello D'Empuries ligt camping Laguna dit is ook een vrij rustige camping, maar dat komt mede doordat deze afgelegen ligt en alleen met een 5 km lange eigen weg te bereiken is, hier loop 's avonds wel vaak/veel de bewaking over de camping om het stil te houden.
Dit vonden wij ook een rustige camping.

Verder hebben wij toch vaak meegemaakt dat er veel herrie is rond en/of op de campings.

Geplaatst door: gerard 14.11.2010 20:53
wij zijn met onze 2 kids op camping playa brava geweest lekker een appart kinder bad .
camping aan zee.
rustige camping en zeer net sanitair dat vond mijn vrouw het belangrijkste.echt fijne badjes voor de kleine kinderen.succes metkijken op www.playabrava.com