Forum Onderwerp - Hotel onder of in de buurt van Lyon (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: John 24.05.2011 19:29
Volgende week vertrekken wij richting de Costa Brava (L'estartit). We gaan met de auto en hebben besloten om onderweg te overnachten.
We willen het echt rustig aan doen (vooral ook ivm ons zoontje) en hadden bedacht om 's nachts te vertrekken om vervolgens in de middag ergens onder/bij Lyon te stoppen, daar te eten en overnachten en de volgende ochtend verder te rijden richting L'estartit.

Nu zoeken we dus op deze route een leuk stadje/hotel waar we goed kunnen eten, slapen en waar misschien ook nog iets te doen is. Dus geen hotel langs de weg, in de middle of nowhere.

Heeft iemand tips? Alvast bedankt!

Geplaatst door: Bibi 24.05.2011 19:39
Misschien dat je op http://www.camping-frankrijk.nl/ ook tips kan vinden. De meeste die naar Spanje gaan, die overnachten niet echt in een dorp maar meer langs de route(hotels/campings).Ik hoop dat er een leuke tip uitkomt.

Geplaatst door: John 24.05.2011 19:50
Bedankt voor de tip! Was net toevallig zelf ook aan het googlen en kwam de door jouw genoemde site al tegen.

Ben benieuwd!

Geplaatst door: Joyce 24.05.2011 20:15
Kijk eens http://www.frankrijkonderweg.nl/
Bij de accorgroep hebben ze diverse hotels, als je kijkt bij accorhotels.com kun je zelf wellicht wat vinden en dan bij zoover.nl kijken of er een beetje leuke meningen staan. Ik persoonlijk vind Novotel een prima hotel om te overnachten en in Lyon zijn er genoeg, zowel aan de rand als in het centrum.