Forum Onderwerp - Geweldige ervaring gehad, nu keer naar Spanje (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: Sabine 04.06.2011 14:09
Daarnaast kan het ook zo zijn dat je pecht hebt gehad in Frankrijk Wil.
Tuurlijk zijn er onvriendelijke Fransen, maar echt niet iedereen en vele van hen zijn super en wij vinden het heerlijk rijden op de Franse wegen richting Spanje en overnachten daarnaast ook nog eens lekker op een camping.
Terug in Bulgneville op een overnachtingscamping is ons kindje erg hard gevallen, waardoor ze naar het ziekenhuis moest. De campingeigenaar heeft ons erg goed opgevangen, mijn dochter is daar gebleven en we moesten een dag extra blijven en dit hoefde we niet te betalen! Kortom zo zijn er ook vele positieve verhalen over de fransen te bedenken!
Wij zijn zelf op verschillende campings in Spanje geweest. Camping Cypsela hebben wij 2 jaar geleden bezocht. Dit is een prachtige camping, maar wel erg groot. Camping heeft ruime plaatsen...we vonden de camping wel een aanrader. Misschien is camping Laguna ook iets voor jullie, alleen is de camping misschien al vol.

donald 04.06.2011 23:27
Het kan verkeren, 3 jaar geleden wilden wij naar Castel Montri en naar Serignan Plage. Helaas was Castel al volgeboekt en kwamen we via een kennis aan de overkant terecht (camping emporda)
Is ons en de kinderen goed bevallen, kregen makkelijk vrienden en de sfeer op de camping beviel ons goed.
Na 10 dagen moesten we naar Serignan (moest je van te voren compleet aanbetalen)Kinderen wilde helemaal niet weg en je raadt het al Serignan kon bij onze kinderen geen goed meer doen.
We stonden op een nieuw stuk (was vroeger op de kaart een meer)
erg stoffig en geen schaduw.
We gaan dit jaar voor de derde keer naar emporda en je houdt nog geld over ook (bijna de helft goedkoper)

Fam Heijman 05.06.2011 09:41
Beste,
Ten eerste heel leuk dat jullie het buiten kamperen hebben ontdekt.
de onderstaande camping is gewoon simpel maar wel leuk(teminste vinden wij)
Niet te reserveren.
http://www.campingelmolino.es/

Geplaatst door: Anita 05.06.2011 21:17
Wij zijn vorig jaar op Cypsela geweest. Samen met onze kids van 10, 13, 15 en 16 jaar. Ze hebben het erg naar hun zin gehad. Met name omdat er erg veel kinderen waren. Het is wel een grote camping. De plaats waar wij stonden was erg ruim. De animatie vond ik wat tegen vallen. Het sanitair is superschoon. Dit jaar gaan we naar Castell Montgri. De oudste vind het wel leuk om naar een barretje of disco te gaan en dat kon op Cypsela niet. Vandaar dat we dit jaar 'l Estartit eens uit gaan proberen.

Veel succes met het zoeken naar een camping.

Begin Vorige Volgende Eind 1 2 

Pagina 2 van 2