Forum Onderwerp - Kiko park in Oliva (Gesloten voor reacties)

kouwtje 10.03.2006 11:28
Wie kan ons iets vertellen over Kiko park in Oliva Valencia Spanje. Wij willen daar graag met de auto en caravan in de maand juni 2006 naar toe.
Wij nemen geen kinderen mee dus zijn niet gebonden aan animatie od. Zijn er in de omgeving interessante dingen te zien. Alle info is welkom, wij kennen het gebied totaal niet. Alvast bedankt.

W.Fischer 07.04.2006 16:19
Hallo Kouwtje,
Wij zijn net terug uit Oliva!Komen er al diverse jaren!Wij huurden een huisje op camping Azul,vlak bij Kiko!Zijn wel eens op Kiko geweesd,is ook een mooie camping!Wij hebben 2kleine hondjes,vandaar dat we op Azul staan(hondjes mogen in de huurhuisjes en de camping is erg hondvriendelijk!Als je geen hond hebt,en niet zo van hondjes houdt,is Kiko een goede camping!Beide campings liggen direct aan een prachtig breed zandstrand!Het is daar niet zo druk!De omgeving is schitterend,en je kunt er vele uitstapjes maken!Voor elk wat wils!In Oliva kun je goed chinees eten:kompleet menu voor 2personen voor 10.-euro!Als je nog verdere vragen hebt,kun je mij prive mailen!Succes,en groeten,W.Fischer

kouwtje 12.04.2006 11:06
Dank voor de reactie.