Forum Onderwerp - Vilanova Park Spanje (Gesloten voor reacties)

Ploeg 29.12.2011 18:54
We worden gelokt met een zeer voordelige aanbieding in het voorseizoen,op deze camping.40 dagen betalen,60 dagen verblijven.Te mooi om waar te zijn?
Of is het gewoon een goede deal....Wie kent deze camping en wil hun ervaring met ons delen? Bij voorbaat dank!

Geplaatst door: HdR 30.12.2011 09:27
Beste Ploeg,

In 2008 met de caravan enkele maanden door Spanje getrokken. Vilanova Park in oktober een week gestaan om o.a. Barcelona te bezoeken en in december 2008 nog enkele dagen gestaan op de terugreis. Hoewel een indruk van een camping altijd heel persoonlijk is toch het volgende. Vilanova park is een camping met alle voorzieningen en (voor spaanse begrippen) ruime plaatsen. De vaste plaatsen voor Spanjaarden zijn gescheiden van de overige plaatsen, wat soms een hoop herrie voorkomt. Naast de camping ligt een houtzagerij wat sommigen als hindelijk ervaren, wij vonden dat niet. Vanuit dit park is o.a. Barcelona per trein goed bereikbaar, de bus naar het station stopt voor de camping. Bij de receptie wordt in ieder geval Engels en Nederlands gesproken. Waar je aan moet wennen is de aparte beveiling bij de ingang, maar dat zal wel nodig zijn. Kortom, hoewel heel persoonlijk, maar wij vonden het een prettige camping.

Met vriendelijke groet,
Hans

Ploeg 30.12.2011 20:47
Hartelijk dank voor Uw reactie.Heeft u nog enig idee wat een peertje plek met schaduw zou kunnen zijn?Of is het te lang geleden?We hebben een caravan van totaal 7.52'vrouw loopt slecht,heeft graag schaduw en redelijk in de buurt van de toiletten.Als U hier iets ovr kunt vertellen.....GRAAG!

Geplaatst door: HdR 31.12.2011 11:31
Beste Ploeg,

In zone G sta je in de meeste gevallen onder de bomen. Sanitaire voorzieningen en winkel etc. is daar vlak bij. Inloggen met www.vilanovapark.es en je krijgt een overzicht van deze camping.

Met vriendelijke groet,
Hans

Geplaatst door: ELS 02.01.2012 14:12
kijk ook eens naar camping Tamarit. Ook daar veel extra koring in voorseizoen en ook zeer voordelige voorseizoenplaatsen van april tot 8 juli.