Forum Onderwerp - kleine campings in spanje (Gesloten voor reacties)

Jacqueline 07.04.2006 18:17
Wij zijn op zoek naar kleinere campings in huesca of aan de costa verde voor juli 2006. Een goede plek om te staan, behoorlijk sanitair en eventueel een winkeltje of restaurantje, meer wensen hebben we niet. Geen animatie of disco nodig. Heeft iemand van u suggesties of is er een website/boekje waarin ik iets kan vinden?

*Gerrit* 07.04.2006 23:21
Tja, er zijn niet zoveel spelden in de Spaanse hooiberg. Dus da's lastig zoeken. Over animatie (is er nauwelijks) en toiletten (meestal wel in orde) hoef je je in het noorden niet zo druk te maken. Elke camping is in Spanje verplicht (*) een bar te hebben, daar kun je dus meestal ook wel wat eten.
De site http://www.cabetas.net/ geeft per provincie een overzichtelijk beeld van (bijna) alle campings met daarbij de grootte en het aantal plaatsen. Je zou daar een selectie uit kunnen maken en vervolgens hier op Spanje-Camping.nl meer info kunnen halen. Misschien staat er al een mening. Succes en veel voorpret toegewenst.

(*) Die bar-verplichting zouden ze in Madrid eens moeten schrappen. Er zijn zat boeren die graag een paar kampeerders op het erf zouden willen hebben, maar het niet zien zitten om ook nog achter de tapkast te gaan staan (ze staan er liever voor :-))