Forum Onderwerp - camping meivakantie costa brava/dorada aan zee (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: Esther 08.11.2013 08:54
Weet iemand een leuke camping met voornamelijk staanplaatsen voor tenten en caravans dichtbij zee?
En.. waar je je eigen stoel mee mag nemen naar het zwembad?
Welke camping is geopend tijdens de meivakantie?
Ik kom er niet meer uit :-(
We gaan met 2 kinderen van 10 en 13 jaar!

Alvast bedankt

Django 08.11.2013 13:15
El Delfin Verde zou voor jou perfect zijn.
Het best ga je bij de stand langs op een beurs, vakantiebeurs of caravana en boek je daar. Je kunt dan een beste korting bedingen.

Geplaatst door: Esther 10.11.2013 20:57
Ziet er inderdaad top uit, bedankt voor je reactie

Geplaatst door: jan 11.11.2013 15:30
Let wel op dat Eldin verde behoorlijk afgelegen ligt.
Zelf zou ik hier niet naar toe gaan omdat je altijd bent aangewezen op de kinderen die op deze camping staan.
Wanneer je bv. op camping las Dunas of L'amfora staat, heb je ook de mogelijkheid om eens bij de naastgelegen campings te kijken omdat dit een straat vol met campings zijn die je zowel vanaf de weg maar ook via het strand lopend kunt bereiken.

Geplaatst door: els 12.11.2013 14:57
Omgeving playa de aro of bij Tarragona

Geplaatst door: Truus 12.11.2013 19:08
Ik zou naar de costa dorada gaan,b.v Camping Stel, of La Torre del Sol. Trein heb je geen last van. Dagje Barcelona goed te doen

Geplaatst door: Paul 12.11.2013 22:16
Wij waren 3 jaar geleden op Eurocamping. Hele leuke camping en je kunt ook zo het plaatsje in lopen. Wij waren er zeer tevreden over dat wij aankomende zomer weer een keer hier heen willen.

Geplaatst door: Esther 13.11.2013 12:52
We hebben inderdaad ook gekeken naar Eurocamping (ziet er ook superleuk uit) maar vragen ons af of je daar een stoel mee mag nemen naar het zwembad? Meningen op zoover geven aan dat het leuk is tot 13 jaar. Nou is onze dochter niet zo lastig maar is het inderdaad max. tot die leeftijd leuk i.v.m. het vinden van vakantievriend(inn)en?

Geplaatst door: els 13.11.2013 19:37
Waarom is die stoel zo belangrijk?
Er zijn altijd voldoende ligbedden en stoelen bij de zwembaden.

Geplaatst door: Yvonne 18.11.2013 07:30
Wij waren afgelopen meivakantie op Cala Gogo bij Playa d' Aro. Gezellig bezocht met nederlanders. 1 zwembad open en voldoende ligbedden dus snap die stoel ook niet zo. In hoogseizoen is dit anders. Dichtbij gezellige plaatsjes en heerlijk strandje waar we ook lekker beschut gelegen hebben. Vooraan heb je een groot gedeelte waar alleen caravans en tenten staan en gen huur accomodaties.

Geplaatst door: Annie's 19.11.2013 23:03
Wij waren afgelopen zomer op de Eurocamping en ik heb gewoon mijn stoel meegenomen naar het zwembad. Wij waren daar in september.

Geplaatst door: Esther 22.11.2013 08:43
I.v.m. rugproblemen zijn de stoelen die bij het zwembad zijn te laag, helaas. Je zult er maar last van hebben, dus voor ons is het meenemen van een hogere stoel erg belangrijk.

Geplaatst door: els 22.11.2013 15:20
Lijkt me niet echt een probleen in de mei vakantie, dan is t nog rustig en zijn er wat minder strenge regels

Jack 23.09.2014 18:35
Wij, een stel van ruim 65, hebben buitengewoon genoten van ons verblijf op deze eenvoudige maar zeker in het voor- en naseizoen betaalbare Acsi-camping "Clarà" in Torredembarra.

Torredembarra ligt nabij Tarragona (met het Ryanair budget-vliegveld Reùs). Bij deze camping -waar we met onze tent kampeerden- draait alles vooral om gastvrijheid.
Er zijn naast kampeer- en camperplaatsen overigens ook keurige nieuwe bungalows te huur.

Omdat het verblijf ons bijzonder goed is bevallen hebben we besloten om onze kampeeruitrusting bij de camping te laten opslaan (verzekerd en wel voor slechts 58 euro/jr). We gaan dus niet meer met de auto, let wel: het is 1550 km! heen en terug dus een kostbare rit van 3100 km met behalve de -bij elkaar 200 euro tol, ook nog de autokosten (niet alleen brandstof!) en de twee keer overnachtingskosten!
Dat doen we nu anders.

Volgende keer worden we door de leiding van de camping afgehaald van vliegveld Reùs, en als we het willen wordt de tent zelfs kort voor we aankomen voor ons opgezet! (deze service kan vanwege de benodigde/beschikbare tijd alleen tijdens het voor- en naseizoen worden geboden).

Ter plaatse hebben we genoeg aan een huurfiets (ook van de camping!) want nèt als het heerlijke brede zandstrand ligt ook de Carrefour op loopafstand...

Kortom, bezoek de site van camping Clarà (genoemd naar het stadsdeel waar het vlakbij ligt).

Ook het plaatsje Torredembarra -met een oude sfeervolle en gezellige kern- is absoluut meerdere bezoekjes waard!
We willen besluiten met een positieve kanttekening bij de buitengewoon gastvrije campingleiding.

De 81-jarige eigenares heeft de leiding van de al ruim vijftig jaar bestaande camping toevertrouwd aan aan haar neef Joan en haar nicht Marta. Dat is echt een gouden greep want die doen het samen perfect!