Forum Onderwerp - rustige camping aan costa brava (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: flowerking 30.12.2013 00:13
We zoeken aan de Costa Brava een rustige camping met ruime plaatsen zonder animatie. Na Italië, Frankrijk en Griekenland willen we dit jaar Spanje gaan verkennen. We zoeken een camping in de buurt van Barcelona zodat we daar een dagje naar toe kunnen. Onze kinderen (7, 13 en 15) kunnen zich prima (ook zonder animatie) vermaken en hebben, net als wij, behoefte aan rust. We hebben een aantal jaren geleden een slechte ervaring gehad op een Franse camping met elke avond een band tot 0.30 uur waar we ons gek aan geërgerd hebben. Het internet staat vol met Spaanse campings, maar we willen geen zoveel sterren ANWB-camping of iets dergelijks met horden Nederlanders. Een zwembad is wel handig.

Fred 02.01.2014 16:29
Camping Neus- L éscala.
Boscamping met redelijk grote plaatsn.
niet direct aan het starnd. (met de auto 3 minuten/ lopen dor het bos 15 minuten)
Zwembad niet bijzonder.
Animatie niet heel bijzonder.
Rust, natuur, gezellig

Geplaatst door: jan 03.01.2014 13:36
Camping Maite in L'escala zou iets kunnen zijn.

Heeft alleen geen zwembad maar strand is dichtbij.
Een echt gezellig ogende stadscamping, waar ik vaak langs reed en daar een goed gevoel bij had, zonder daar te hebben gestaan.

Jolanda B 04.01.2014 20:37
Inderdaad camping Neus! Een fijne camping, in een bos, geen rechte paden plaatsen, Er schijnt n nieuw zwembad te komen dit jaar. Er staan verschillende filmpjes op YouTube, streetvieuw, en veel foto's op Google! Wanner je n camping zoekt zonder poespas, maar met n heerlijk sfeertje, dan moet je daar zijn! We gaan nu voor de 7e keer. De afgelopen 2 jaar naar Frankrijk geweest, maar nu weer geboekt op Neus! Onze dochter vind het er geweldig, en wij ook,,

Geplaatst door: lwilma 05.02.2014 19:55
Wij willen dit jaar ook naar de costa brava. We hebben gezocht en denk dat wij nu een rustige camping hebben gevonden. Camping Pola vlakbij Tossa de Mar. Volgens de site mooi gelegen aan een baai. Geen grote camping. Onze kinderen van 15 hebben geen animatie nodig om zich vermaken. Wel vinden ze het fijn wanneer er meer Nederlandse jongeren zijn. Iemand ervaring met deze camping?