Forum Onderwerp - camping loopafstand dorp (Gesloten voor reacties)

chantal 13.08.2014 12:52
welke camping aan Costa brava ligt op loopafstand van een "dorpje"of stadje En loopafstand van de zee!.bv net als interpals, het hoeft geen groot dorp te zijn maar een paar eettentjes en winkeltjes?? eisen voor de camping hebben we niet echt, gaan met eigen tent

Geplaatst door: Bibi 15.08.2014 14:43
Mijn tip is kijk eens naar een leuk dorpje en dan welke campings er dichtbij liggen. L'estartit zal je vast wel kennen. Die heeft behoorlijk wat campings met u wensen.

Geplaatst door: Yvon 16.08.2014 09:27
Wij hebben op Cala Gogo en International Calonge gezeten. Beiden liggen aan een baaitje en Platja d' Aro is op korte afstand. Je kan lopend maar wij namen meestal de auto. En camping Treumal ligt op korte afstand van het plaatsje Calonge. Daar zitten de supermarkten, wat winkeltjes en eettentjes. Treumal ligt ook aan het strand.

Geplaatst door: EvD 18.08.2014 13:04
In St.Antoni de Calogne liggen campings Costa Brava (klein) en Eurocamping (groot). Deze liggen op loopafstand van de boulevard (en dus zee). Deze boulevard loopt van St.Antoni de Calogne naar Palamos. ER ligt ook een mooi fietspad aan. Veel winkeltjes en restaurantjes, ook in Palamos, maar wel knus.
Het dorp ligt op 5 autominuten van Playa d'Aro waar je de neonlichten, winkels en restaurants vindt. Daar is het drukker.
Voordeel van de genoemde campings is ook dat er enkele grote supermarkten op loopafstand zitten. Ideale lokatie.