Forum Onderwerp - camping Neus? (Gesloten voor reacties)

Evy 19.09.2015 20:44
Wij willen met onze dochters (9-11j)en onze hond komende zomer, na jaren Fr., voor het eerst naar Spanje, Costa Brava. Wij willen absoluut niet naar een mega camping met animatie v 's morgens tot 's avonds en willen ook niet meer dan 60 euro p/n uitgeven, wat in Fr. prima lukte, maar aan de Spaanse kust niet zo eenvoudig blijkt. Graag een camping met toch wat schaduw, een gemoedelijke sfeer, goed bereikbaar met de caravan (ook de kampeerplaatsen) en ruime plekken én zwembad. De zee en eventueel ook een centrum op wandelafstand zou fijn zijn.
Wij hebben voorlopig Camping Neus op 't oog. Ook omdat deze in een soort natuurgebied ligt, toch wat buiten de drukte vd kust, met uitlaatmogelijkheden voor onze Poedel. We zouden hier kiezen voor een plaats met water en afvoer. Op de plattegrond te zien, liggen deze plaatsen rechts vd ingang. Mss kan iemand ons vertellen of deze toch nog rustig gelegen zijn?
Dus aan diegenen die bekend zijn met deze camping: Voldoet deze volgens jullie aan onze eisen? Graag jullie ervaringen! Bedankt!

benno 23.09.2015 19:06
Wij zijn twee jaar geleden op Neus geweest. De plaatsen rechts van de ingang vonden wij erg dicht op elkaar liggen. De ruimte is oké. In hoeverre de rust daar is gewaarborgd kan ik niet zeggen.
Op zich was de camping vrij rustig. Uitlaatklep voor de hond voldoende. Schaduw vooral in het door u genoemde gedeelte goed.
Wij vonden de temperaturen aldaar (dagelijks 38 graden ) te hoog om terug te keren. Naar zee is nog een flink eind lopen.

Evy 08.10.2015 19:15
Moet je deze camping erg vroeg reserveren? We willen graag in augustus gaan en kunnen ten vroegste in december reserveren.

Geplaatst door: Kirsten 16.10.2015 13:30
Wij zijn hier afgelopen zomer geweest. Het is een erg leuke en gezellige camping. Wij hebben toen voor een kampeerplek gereserveerd begin januari en er was toen nog plek voor de periode in augustus.
Wij waren er van maandag 3 augustus tot vrijdag 21 augustus en er waren veel Nederlanders op de camping, onze kinderen hadden veel vrienden.

Elisa 28.12.2015 12:49
Wij hebben afgelopen zomer 2 weken op camping Neus gestaan en het is ons prima bevallen. Onze dochter van 11 had meteen aansluiting. De camping is niet te groot, dus kinderen kunnen heerlijk hun gang gaan bij het zwembad en speeltuin. Plekken zijn prima, geluid van de krekels en de geur van de bomen maakten het plaatje compleet. Een fijne, rustige camping. Nette service. De zee was 800 meter lopen door bos, dus goed te doen. Wij hebben een topvakantie gehad. Aanrader!