Forum Onderwerp - Eerste keer spanje met gezin (8, 12 en 14r) (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: ® Alex 03.01.2016 11:51
Na enkele jaren Frankrijk, Nederland en vorig jaar Noorwegen is ons gezin toe aan weer iets nieuws. Spanje lijkt onze oudste dochter (14r) leuk. Kan iemand ons van advies voorzien rekening houdend met de volgende punten.
- Camping in de buurt (straal ca. 50km) van Barcelona, ivm citytrip.
- Geen massale camping, 300 tot 400 stuks is prima. Heel klein hoeft dus ook niet.
- Hoeft niet pal aan het strand.
- Schaduwplekken aanwezig.
- Zwembad aanwezig.
Wij stellen jullie reactie zeer op prijs.

Geplaatst door: Eric 27.01.2016 15:20
Hi,
Wij zijn vorig jaar ook voor het eerst in Spanje geweest, camping Cypsela in Pals, dit is een hele grote camping maar geweldig voor de jeugd. Onze kinderen zijn 8 + 12.
dit jaar gaan wij naar Camping Begur, een veel kleinere camping en we gaan voor de strandjes. Barceloan is op ca 125km, goed te doen met de auto. Op het oog is Camping Begur een aanrader. rustig klein en overzichtelijk en toch leuk voor de jeugd.
M.v.g.
Eric

Geplaatst door: ® Karinnn 29.01.2016 19:18
Spanje zeker leuk om naar toe te gaan met de kinderen. Wij hebben op verschillende campings gestaan, maar camping Begur is ook ons er goed bevallen. Barcelona is een geweldige excursie voor de kinderen. Wij vinden het altijd leuk om de stad te leren kennen met een fietstour van Baja Bikes. De kinderen zijn daar altijd heel enthousiast over. Veel plezier alvast!

Geplaatst door: Wil 29.01.2016 19:44
Als je ongeveer 50 km van Barcelona wil blijven, is Blanes een goede optie.
Wij zelf staan al jaren op Bella-Terra, is wel iets groter dan jij aangeeft deze heeft een zwembad, en ze zijn nu nog een zwembad erbij aan het bouwen.
Daarnaast heb je camping blanes deze is qua grote denk ik wat jij/jullie zeker zoeken.
Aan dezelfde straat liggen meerdere campings iets verder vanaf het centrum, dus Bella-Terra voorbij rijden liggen nog een aantal campings.

es 23.11.2016 22:22
Wij zijn dit jaar voor het eerst naar Spanje geweest en hebben het erg leuk gehad op Roca Grossa. 40 km van Barcelona. Je loopt zo naar het station en hebt voor 10 euro een 5 rittenkaart Strand dichtbij. Niet te ver van de boulevard en het centrum van Calella, erg mooi en leuk. Het is wel een terrassen camping maar goed te doen omdat er de hele dag een treintje over de camping rijdt.

Geplaatst door: ® Mauro 05.01.2017 09:29
Ik heb dit probleem een tijdje terug ook gehad, omdat wij als Frankrijkliefhebbers nooit de Spaanse grens bereikten. Maar met veel tips hebben ook wij afgelopen zomer een leuke tijd gehad aan de Costa Brava, in Mataró. Het is ons zó bevallen, dat we dit jaar wederom een vakantie hebben gepland in Spanje. Voor de verandering geen camping, maar een heuse vila in zuid spanje voor een goede prijs in een mooi omgeving. We zijn benieuwd!

Geplaatst door: shir 31.01.2017 21:24
wij gaan voor de 3e keer achtereen naar mas patoxas in pals