Forum Onderwerp - leuke camping voor gezin met jonge kinderen (Gesloten voor reacties)

eric 15.05.2006 09:51
Hallo,

Wij zijn al een aantal jaren naar Z-Frankrijk geweest en zoeken nu wat anders.
Spanje moet het gaan worden.
Wij zijn echter niet bekend in Spanje en hebben dus wat vraagjes.
Wij zoeken een camping waar je mobil homes kunt huren

- loopafstand van het strand
- leuk zwembad voor kinderen (4 en 2 jaar)

We zijn benieuwd naar uw reacties

Groet Eric

Geplaatst door: Mieke 15.05.2006 14:50
Ik weet niet welke periode je wilt, maar als je in het hoogseizoen wilt ben je erg laat met boeken. Zeker campings vlak bij het strand en met zwembad zijn erg gewild. Je kunt camping Internacional Palamos in Palamos proberen. Prima camping voor de kinderen in die leeftijd. Of anders l'Amfora of las Dunas allebei in Sant Pere Pescador of International Amberes in Empuria Brava.

Ellen 15.05.2006 15:58
Bovenstaande forum tip is leuk,maar zelf vind ik deze campings in Sant Pere Pescador erg groot bv Las Dunas,in voorseizoen valt het met massa wel mee,maar in hoogseizoen:Wij stonden voorjaar 2005 op Las Palmeras en die is veel gemoedelijker,gezellig,schoon en kindvriendelijk als je zeer jonge kinderen hebt,maar je bent laat als je nog in hoogseizoen iets wilt reserveren.

Geplaatst door: Gien 16.05.2006 21:52
Bij Internacional amberes in Empuria Brava kun je (vorig jaar toch niet) reserveren. Er is wel altijd plaats. Er is een groot stuk bijgekocht, maar daar is de beplanting nog niet zo hoog. Het strand dat aan de camping ligt is wel ideaal voor kinderen.

Geplaatst door: Mieke 17.05.2006 10:21
Eric vraagt waar je iets kunt huren. Dat moet je wel degelijk reserveren op Internacional Amberes. Je kunt er echt niet zo maar heen gaan.

Wilma 02.06.2006 22:20
Camping Laguna in Empuriabrava is erg goed te doen met kinderen.
Camping ligt aan het einde van een eigen weg van 5 km lengte, zodat je geen drukke weg langs de camping hebt. Het strand bij de camping is voor andere toeristen dus ook niet bereikbaar met de auto. Tussen het stadje en de camping ligt een rivier, die soms (de ene week welen de andere niet)doorwaadbaar is (erg handig als je op zaterdag naar de markt wilt)
Het animatieteam is erg leuk voor de kinderen en er is altijd minimaal 1 Nederlands-sprekende animateur.
De camping heeft ook veel plekken met enige schaduw en behoorlijk wat sta-caravans te huur.
www.campinglaguna.com