Forum Onderwerp - Camping Pola, Tossa de Mar (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: Marianne 21.11.2005 17:14
Ruim 30 jaar geleden kwam ik regelmatig op deze camping met mijn ouders, ik zou altijd nog wel een keertje terug willen. Weet iemand nog iets van deze camping.
Ik vind de campings in Spanje vaak zo massaal, weet er toevallig iemand een kleinere camping waar ook leeftijdsgenoten voor mijn dochters van 13 en 15 komen.

tineke 23.11.2005 07:53
Hallo marianne. Ook camping cala llevado in Tossa is een aanrader. Ook al is de camping ruim 500 plaatsen groot, op de meeste plaatsen merk je daar niets van omdat de camping op 2 heuveltjes ligt. Voor dochters van jouw leeftijd is de camping perfect. De jeugd ontmoet elkaar bij de tafeltennistafel en gaat samen naar het strand. Wij zijn met onze tieners hier 2 jaar geleden voor het eerst geweest en sindsdien willen ze weer terug. Omdat wij de camping ook zo fijn vinden ( in tegenstelling tot bijvoorbeeld Castell Montgrit in Estartit) gaan wij komend jaar voor de 3de maal een deel van onze vakantie naar Cala Llevado.
In begin juli is het er nog erg rustig ( weinig leeftijdsgenoten), maar medio juli wordt het voor de jeugd erg gezellig.

Geplaatst door: Marianne 26.11.2005 15:24
Niemand naar Camping Pola geweest die mij er wat over kan vertellen???

Juliette 28.04.2006 21:50
Hallo Marianne,
he wat grappig. Vanaf 1973 tot 1981 kwamen wij (mijn ouders, mijn 4 zusjes en ik) ieder jaar op die camping. Wij stonden altijd op hetzelfde plekje bij de tennisbaan die er nu niet meer is op die plaats. Mijn oudste zus is zo aan die camping verknocht dat zij vanaf die periode ieder jaar nog met haar kinderen (dochter van 19, dochter van 13 en zoon van 5) naar camping pola gaat. En ik zelf ga dit jaar voor het eerst weer met mijn man en dochter van 7 jaar naar camping pola.

met vr. groet,
Juliette

Fred 31.05.2006 12:35
Mijn ouders gingen vroeger(ongeveer 35 jaar geleden)ook elk jaar naar deze camping. In 2003 waren wij (mijn vrouw, kinderen en ik) in de buurt en zijn eens gaan kijken. Het is heel vreemd dat je na al die tijd nog steeds dingen herkend met: oh ja.... . In elk geval leek de camping mijn vrouw en kinderen ook wel wat, zodat we het jaar erop een plaats op Camping Pola besproken hebben en er drie weken zijn geweest. In onze (geleende) vouwwagen vooraan op de camping en vlak bij zee: helemaal top ! We zagen de kinderen bij wijze van spreken alleen als ze van de zee naar het zwembad (of vv) liepen.
Vorig jaar blijven steken in Frankrijk, maar dit jaar gaan we er zeker weer heen. Hebben nu niks besproken, maar weet haast wel zeker dat er een leuk plekje te vinden is.
Camping Pola ligt lekker beschut in een baai, de camping heeft een "eigen" strand, je kunt er mooi snorkelen. Camping is niet al te groot. Er wordt redelijk goed schoongemaakt.
Tossa de Mar is ongeveer tien minuten rijden met de auto.
San Feliu de andere kant op, ongeveer een half uur.




Geplaatst door: monique 31.05.2006 16:09
niet te veel reclame maken anders wordt het zo druk

Geplaatst door: monique 31.05.2006 16:11
juliie hebben anders ook geen mening over deze camping gegeven(bij de meningen dan), jammer daarmee zou je andere mensen een plezier kunnen doen.