Forum Onderwerp - camping El delfin verde (Gesloten voor reacties)

Ellen 21.11.2005 17:14
Ik zie bij meningen staan mensen die in zelfde periode zijn geweest als wij,maar toch andere ervaring,dat kan,maar denk in dit geval denk ik niet reeel.Wij waren er laatste week april,1e week mei vermoed dat mede mening gever toch iets later was en dan is het totaal anders.Wij hadden toen-2004 veel regen in die periode,spanjaarden gaven aan dat mnd mrt-april bijna alleen regen was en dat dat niet altijd zo was.Het zwembad is groot en onverwarmd en dus niet opgewarmd door de zon,we konden niet zwemmen,was grote teleurstelling voor kinderen van 2 en 5.Er waren wel wat medevakantiegangers maar door de grote was het ongezellig,je zag haast niemand.De animatie was nog niet gestart,kaal,is voor ons geen halszaak,maar dan was de kans om wat mensen tegen te komen met jonge kinderen wat groter.De winkel was beperkt open en restaurant bv nog helemaal niet.Deze info om even aantegeven hoe verschillend het kan wezen in periode april-juni,wat je bij meningen aan moet geven,of je nu in april of bv juni komt.

Tely 22.11.2005 16:07
Ellen, ik ben die andere meninggever en wij waren er inderdaad begin juni. Al een lekker temperatuurtje, graadje of 22/23, geen regen. Er waren nog veel open plaatsen op de camping, zeker op het nieuwe gedeelte, maar de schaduwplekken waren al goed bezet. Het zwembad was niet koud meer en de animatie gestart en die was heel goed.Supermarkt elke dag open. Het kan dus zeker schelen wanneer je gaat, april-mei is aan de Costa Brava ook best vroeg als je voor goed weer gaat. Maar de periode die ik aan kon geven valt toch echt tussen april-juni.

Conclusie : vanaf juni is deze camping dus leuker en comfortabeler dan in april-mei.

Ellen 22.11.2005 17:44
Hallo Tely,helemaal mee eens.Daarom gaf ik ook even reactie op forum om duidelijk te zijn voor mensen die nog eens willen gaan in het voorseizoen.
By the way dit voorjaar vanaf 29 april 2 weken op Las Palmeras geweest,dit jaar was het weer stukken beter,zelfs strand-bikini weer,af en toe wat wind en dan merk je dat het voorjaar is.In de bekende plaatsjes is best al wat te doen,de 1e markten,terassjes.Wij vonden het zo prima met 2 jonge kinderen,denk zelf ook dat het in 2004 op El delfin al stukken leuker was geweest als het weer wat beter was geweest en dat je af en toe het strand op kon of naar het zwembad kon gaan met de kinderen.Zo zie je maar weer hoe verschillend het kan wezen.


Nog veel vakantie plezier toegewenst

Geplaatst door: monique 24.11.2005 14:46
je kan toch als je een mening geeft in je tekst zetten dat je b.v in april was dan is het voor iedereen duidelijk wanneer je er bent geweest en doet de aangegeven periode er minder toe.

Ellen 24.11.2005 15:57
Ja je kunt periode in verhaal aangeven,maar ik was de 1e die mening gaf en had niet in de gaten dat er zoveel verschil tussen die periode zat,vandaar mijn toevoeging op forum.Duidelijkheid voor mensen die nog eens willen,heel vroeg is er dus bv geen animatie en het zwembad-ook al is het beter weer-nog niet aangenaam om te zwemmen,misschien wel zeer belangrijk voor evt potientele bezoekers.


Geplaatst door: sandra 24.11.2005 16:48
Ellen, je zou ook een e-mail naar Johan kunnen sturen met het verzoek of hij je mening kan aanpassen.