Forum Onderwerp - Wie heeft er goede tips voor camping in Spanje? (Gesloten voor reacties)

Jolanda 06.10.2006 21:46
Wie heeft er nog goede tips voor mij, we willen komend jaar naar Spanje gaan naar de costa brava en zoeken een kleine (+-200 plaatsen) camping waar ze sta caravans verhuren . Camping graag dicht bij de zee en niet duurder dan €200,= per week in September.

Grt Jolanda

dick 07.10.2006 15:45
http://www.campings.net/Espana/Catalunya/Girona/Girona_Lito.php
Hier een overzichtje van campings. Via vrijuit en eurocamp gidsen etc vind je al snel campings die caravans/ huisjes verhuren. Mijn tip: Neem een vliegtuig via Transavia Rotterdam- Girona of Vuelling Amsterdam-Barcelona en huur vooraf daar daar een auto. De reis wordt een pleziertje, veel voordeliger dan peage rijden en veel sneller.

Geplaatst door: rianne24 09.10.2006 11:31
@dick: als je zo reist (vliegt) mijn tip: neem eens de trein (kijk op http://www.renfe.es). wij vinden het openbaar vervoer in spanje spotgoedkoop. voor een kaartje Barcelona - Salou betaal je maar 6,25 tot 10 euro. Als wij naar de markt gaan in Reus, nemen we ook de bus (2 eu): stopt in het centrum, geen moeite met parkeerplaats vinden of daarvoor te moeten betalen. Tegenwoordig wordt dat in sommige plaatsen ook erg duur.