Forum Onderwerp - Gezellige camping in Costa Brava kinderen 4 en 7? (Gesloten voor reacties)

Miranda 05.12.2006 11:23
Wij zijn op zoek naar een gemoedelijke en gezellige camping in de Costa Brava waar wij een leuke vakantie kunnen doorbrengen met onze dochters van 4 en 7 jaar. Iemand leuke tips?

Ellen 05.12.2006 18:36
Las Palmeras in Sant Pere Pescador,best 1 en ander overgemeld,zoek even bij meningen en zoek het op trefwoord in forum,kun je alkles lekker rustig lezen.

wil 09.01.2007 21:52
het is belangrijk te weten wat je wilt? een kleine camping is aan te raden met kleine kinden.
een grote camping is vaak zo massaal en dat kun je de kinderen niet rustig, vrij laten lopen en spelen. camping TER (estartit) is een hele kleine gemoedelijke camping met max 200 staanplaatsen. in het hoogsysoen bijna allemaal nederlanders dus oppas genoeg ha ha, verder niet veel tebeleven buiten het zwembadje en kinderbadje is er een speeltuintje, maar de kinderen kunnen vrij rond fietsen zonder er last van te hebben en zonder dat ze de weg kwijt raken. 2 km van het (zeer groot)strand wat weer wel perfect is voor kinderen de zee is lang vrij ondiep en ongevaarlijk. als je meer info wil meld dit dan op deze site.

sandra 13.01.2007 21:27
hallo Miranda.ik heb een zoon van 6 en een dochter van4 jaar en we gaan al voor de 6 de keer naar camping playa brava in platja de pals. mooie camping en schooon zeer goed sanitair en er is voor de kids van alles te doen .de camping is niet heel groot.zeer ruime plaatsen en met schaduw.je loopt de campig af en je staat op het strand heel fijn onze kids willen weer terug .groetjes sandra.anders kijk eens op www.playabrava.com

Petra 27.01.2007 10:20
Wij willen deze zomer naar camping Playa Brava in Playa de Pals.
Kan iemand mij vertellen of alle plaatsen onder die onder die hogen bomen.
Op een plaatje lijkt het op een pijnbomenbos