Forum Onderwerp - alles al vol? (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: claudia 20.11.2005 13:43
De afgelopen dagen aan het speuren naar een camping voor 2006. Via het frankrijk forum al heel wat te weten gekomen over spaanse campings. Verschillende camping sites bezocht en dan blijkt dat er bijna geen verhuur accomodaties beschikbaar zijn voor 2006. We willen na het weekend toch maar in de telefoon klimmen of berichtjes gaan sturen. wie heeft andere tips? of zijn we echt te laat.
We zijn op zoek naar een camping aan het strand. een gezellige familiecamping. Niet te veel Bauer en Hazes. zwembad en voetbalveldje zijn wel gewenst.

Geplaatst door: Ellen 20.11.2005 13:53
Hallo Claudia wij hebben deze week net geboekt bij camping El Riu(Sant Pere Pescador) samen met vrienden. Wij hebben een staanplaats maar zij hebben een stacaravan gehuurd. Deze zien er leuk uit en de prijs is ook leuk.
1.5 km van het strand en naast een rivier.
Groet Ellen

kampeerder 20.11.2005 22:26
uit ervaring weet ik dat verschillende organisaties de acomodaties van de camping zelf verhuren. ze hebben een contract voor een aantal caravans. dus zoek in alle organisaties zoals vrijuit, neckermann enz.zij verhuren voor de zelfde prijs als de camping.

Caro 27.11.2005 20:00
Nou wij hebben onze eigen caravan en inderdad het valt niet mee hoor boeken in spanje . Ik ben 1 nov begonnen met reserveren voor een plaats wij zochten ook campings aan de costa brava aan het strand.Maar kreeg al gauw weer bericht terug dat ze in de periode vanaf 14 juli al helemal vol zaten .
Uiteindelijk op 14 nov een camping geboekt Camping Laguna maar wel een week eerder .
Dus ik wens je succes met het vinden van iets .

gr
Caro

Geplaatst door: LoneRanger 27.11.2005 21:17
Probeer www.tamarit.com, camping verhuurt bungalows en tenten, het is wel aan strand.

jean-marie 03.12.2005 13:06
Hallo,
Heb je al geprobeerd bij een reisbureel bv:thoas cook,vacasoleil of euro camp.
Veel sucses en een goede keus en reis,
Jean-Marie

tineke 03.12.2005 13:39
De afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat veel mensen doorboeken op de camping, maar vervolgens in januarie/februarie toch iets anders besluiten.
Daarom waren er de afgelopen 2 jaar op veel spaanse campings voldoende plaatsen vrij. Wij hebben dat bij zo'n 5 campings aan de cots Brava gezien.
Misschien kun je niet 3 weken op 1 plaats staan en zul je moeten verkassen, maar ach, dat heeft zo ook z'n charme

iris 20.12.2005 17:49
Hallo Claudia,

Waar jij op zoek bent, naar een verhuur van accommodatie is meestal al vol in het zelfde jaar voor het komende jaar, het gaat zo snel. Mocht je zelf met de tent naar een camping gaan, dus op de gok dan kun je altijd wel een plaatsje vinden, maar heb je een caravan dan wordt het moeilijker, want een caravan heeft een groote ruimte nodig. Het hangt er natuurlijk ook vanaf wanneer je er naar toe wil en voor hoe lang. Ik heb vorig jaar op camping laguna gewerkt, ik vind het een super camping, maar meningen verschillen natuurlijk. Op deze camping hebben ze meestal wel een plaats vrij voor een tent, voor een caravan wordt het wel wat moeilijker. Maar kijk dan even voor meer informatie op www.campinglaguna.com. Deze camping ligt aan het strand, een familie camping, zwembad, voetbalveld en een leuke animatie.

Ik hoop dat je wat aan deze informatie hebt.

Met vriendelijke groeten Iris