Forum Onderwerp - camping laguna (Gesloten voor reacties)

marjan 01.02.2007 13:51
zijn er mensen die naar camping laguna zijn geweest in de buurt van rosas.
wat is jullie ervaring en tips.
voor en nadelen?

anita 01.02.2007 15:50

Theo 01.02.2007 19:10
Na vele jaren Frankrijk(Cote 'd Azur) hebben we vorig jaar op deze camping geboekt. Dit nav de vele goede reacties en de volgende site http://www.campinglaguna.eu/. Het is ons prima bevallen, hebben ook voor dit jaar weer geboekt. De voordelen vonden we:
Aan het strand(rustig allen personeel van de camping), vlak bij een leuk plaatsje(waar het niet duur is, koffie aan de boulevard 1,20), veelal ruime plaatsen, goed sanitair, vriendelijk personeel,voldoende te doen ook voor de jeugd tot 18j en een leker windje wat zorgt voor de broodnodige verkoeling.
Nadeel: Geen echt indrukwekkende omgeving, muggen(al waren het er niet veel), weinig plaatsen met een wateraansluiting en niet overal schaduw. Maar wij vonden het in het algemeen prima.

wil 18.06.2007 23:12
Camping Laguna is een leuke gezellige amping, wij hebben er 3 jaar gestaan 2004,2005 en 2006, voorlopig voor het laatst. Je ben heel gauw uitgekeken als je meerdere jaren achter elkaar op deze camping komt.
In 2006 was de camping uitgebreid, dwz meer water en licht punten, zwembad vergroot, maar alle toiletgebouwen (geen enkele uitgezonderd) zijn in hygiene bijna naar nul komma nul terug gegaan.
En de franse, en duitsers beginnen hier in deze 3 jaren enorm gegroeid in aantal, en daardoor gaan er steeds minder nederlanders naar deze camping toe.
En vorig jaar horde ik wederom vaste gasten zeggen dat dit het laatste jaar was omdat het hard achteruit gaat met de kwaliteit, en dat juist omdat ze de laatste jaren juist aan het werken waren om de kwaliteit te vergroten.
Verder zijn in deze 3 jaren de prijzen per nacht verhoudingsgewijs meer gestegen dan de andere camping in deze regio.
Dus van een bijna TopCamping, inmiddels gezakt tot onder een gemiddelde.