Forum Onderwerp - overdekte stalling voor caravan in Spanje (Gerona) (Gesloten voor reacties)

Jeanette 25.11.2005 00:11
Hallo vakantiegangers,

Hartstikke leuk zo'n site voor campings in Spanje. Het lijkt ons leuk om onze vakanties in Spanje te gaan doorbrengen, mits we een goede OVERDEKTE stalling voor onze caravan (totaal 7 meter incl. dissel)kunnen vinden. Wie o wie kan ons aan een goed adres helpen? (misschien in de buurt van Sant Pere Pescador)?
Alvast bedankt!

Geplaatst door: mariaK 25.11.2005 11:17
We hebben er zelf geen ervaring mee, maar kijk eens op http://www.caravaninn.net/index2.html
Ziet er netjes uit, lijkt mij.

kampeerder 25.11.2005 15:06
deze heb je ook hij ligt bij torroella de montgri http://www.caravaningmontgri.com/

Jeanette 25.11.2005 19:33
Hoi,
Bedankt voor jullie reacties. Inderdaad, dit zijn 2 stallingen die aan onze wensen zouden voldoen. Caravan-inn heeft helaas alleen maar buitenplaatsen beschikbaar, de andere stalling kan ik maandag bellen, dus wie weet....
Fijn weekend!

Chris 02.12.2005 12:55
Hallo, wij laten ook onze caravan staan te Spanje en dit sedert 2 jaar. De transportkosten zijn te duur alsook de péage. Daarenboven gaan wij tijdens het jaar nooit met onze caravan op tocht. In België of elders huren we een huisje om comfortabel even weg te gaan. In alle geval plaatsen wij onze caravan op www.parkingcaravaningpuigdelacreu.com . Knip en plak even in Google en je komt er zo op.Onze caravan (+ 6 m) staat binnen en dit komt op 416 € btw in, de caravan wordt gratis gebracht en afgehaald bij vertrek. Hij is gesmeerd en gepoetst. Omdat er zoveel caravans buiten staan dacht ik eerst dat die man onze caravan ook weer na ons vertrek ging buiten trekken en kassa kassa, je weet wel met die Spanjaarden maar neen, op het onverwachts is een familielid langsgeweest tijdens de wintermaand en jawel, de caravan stond netjes binnen. Ik heb wel vragen over de zorgzaamheid tijdens het vervoer. Onze campingburen wisten te melden dat bij het brengen van de caravan dit nogal vlug vlug ging zonder veel rekening te houden met bomen en takken. Dit kan je vermijden door zelf te trekken maar dan moet je wel jaarlijks verzekering betalen. Anderzijds trekt die man je caravan waar je wilt. Meestal gratis maar ligt de camping bv een stuk verder dan vraagt hij een kleine vergoeding (20 € of zo)De uitbater heeft ook een restaurant, een wijngaard, een olijvenplantage, een meloenkwekerij zodat je na betaling vetrekt met enkele flessen aperitief, wijn, etc.. Binnen staan betekent in Spanje : een dak boven het hoofd. Laat je niet vangen : binnenstaan is NIET volledig afgesloten, meestal gewoon onder een afdak. Bij die parking staat de caravan effectief tussen muren en een dak, zeg maar een loods maar met open poort. Toch het betere binnenstaan zeg maar. Niettegenstaande denk ik toch onze caravan buiten te laten staan vanaf volgend jaar. Het verschil in prijs is te groot en ik denk dat buitenstaan in Spanje niet zo erg is als ik al die splinternieuwe caravans zie staan. (De onze is intussen 12 jaar oud...) Wie heeft ervaring met buiten staan te Spanje ??