Forum Onderwerp - hond toegestaan? (Gesloten voor reacties)

thea 29.11.2005 15:03
Ola, wie weet op welke campings in Aragon (Huesca) honden zijn toegestaan en wat dat ongeveer kost? Alleen Boltana is hierin duidelijk. Ik heb al op diverse sites gekeken, maar ik wordt er niet wijzer van. Natuurlijk blijft de hond aangelijnd en wordt buiten de camping uitgelaten. Wel heb ik begrepen dat men in Spanje wat gereserveerder staat tegenover honden dan in Frankrijk en dat ze in Spanje soms een muilkorf moeten hebben. Wie helpt me verder.

etterke 29.11.2005 23:32
Wij zijn vorig jaar met onze 2 honden zonder problemen op volgende campings geweest : Gavin, Boltaña, Zuriza en Lago de Barasona. Gavin en Zuriza vonden wij voor de honden super. Kijk eventueel eens op onze site : www.mobielehonden.be

Geplaatst door: monique 30.11.2005 18:48
volgens mij is het precies andersom thea, onze buren zijn vorig jaar speciaal met de hond (stafford) naar spanje geweest omdat deze in frankrijk niet wordt toegelaten of alleen gemuilkorfd.
zelf zijn wij met onze hond(spaniel) eens in frankrijk geweest (in 3 weken 4 campings) en hebben nergens problemen gehad met de hond. mischien hangt e.e.a af van het soort hond dat je hebt.helaas kan ik je geen antwoord geven wat betreft aragon want daar ben ik nog niet geweest met hond.
(wij laten de hond overigens tegenwoordig lekker thuis)