Forum Onderwerp - Welke camping is leuk voor kinderen 3-7 jaar? (Gesloten voor reacties)

Nicky 07.07.2007 13:23

Op het nippertje hebben we onze vakantiebestemming gewijzigd. I.p.v. Italie willen we voglende week richting Spanje. Enkele jaren geleden zijn we op Cambrils Park geweest, een geweldige camping maar wat verder weg. We willen nu graag een camping ergens vooraan in Spanje.

Wie kan ons een leuke camping aanbevelen, met name voor kinderen in de leeftijd van bijna vier en zeven jaar? Een leuk zwembad, niet snel aflopend strand en schaduw vinden we belangrijk.

Iemand?

Alvast bedankt,
groetjes Nicky

Geplaatst door: daphne 07.07.2007 14:00
camping Las Palmeras in St Pere Pescador.

wilmav 07.07.2007 22:25
In St.Pere wordt het vrij snel te diep voor een kind van vier.
Je zou ook eens kunnen kijken naar de campings in L'Escala. Daar heb je veel baaitjes; minder golfslag en langzaam aflopend qua diepte. Camping Neus is ons erg goed bevallen daar, maar daar moeten de kinderen zich wel zelf vermaken (geen animatie). Doordat het echter een kleine camping is, hebben de kinderen wel snel contact met elkaar en is het vrij overzichtelijk waar de kinderen 'uithangen' (er zijn een paar speeltoestellen in het centrale deel vd camping)

wil 08.07.2007 22:05
camping Laguna in Castello d'empures (Empurio Brava) is geschikt volgens mij.
Animatie voor de kids, ver het water inlopen mogelijk, door prive strand rustig, redelijk wat bomen, zwembad met kinderbad.

Geen chaotische taferelen zoals weleens ziet daar in spanje.

sandra 09.07.2007 09:13
hallo nicky
wij gaan met onze zoon van 6,5 en dochter van4 naar camping playa brava in platje de pals. een mooie camping en zeer geschikt voor kinderen.
komen hier al voor het 7 de jaar en bevalt nog steeds goed .
het is geen massale camping maar er is van alles te doen en je loopt de camping af en bent meteen op het strand
kijk even op www.playa brava.com succes met zoeken gr sandra

Geplaatst door: G 06.08.2007 23:16
Wij zijn 2 jaar achter elkaar naar Empuria Brava gegaan, camping Internacional Amberes. Het is een vrij grote camping, maar wel rustig. Voor het strand moet je +- 400 meter stappen langs een zandweg (hier rijden af en toe auto's). Wij zaten meestal aan het strand waar de aanvaarroute is van de boten. Hier waren heel weinig golven. Onze dochter heeft daar zelfs leren zwemmen. OP dat stukje zaten in het weekend ook veel Spanjaarden met hun (kleine) kinderen. Voor de oudere kinderen was het strandje ernaast veel leuker. Daar had je wel golven.
Je kon ook heel goed naar al die boten kijken die naar de zee varen.
Het zwembad heeft ook een kinderbad, maar dat is klein. Het grote bad is gewoon rechthoekig en overal vrij diep. Onze zoon van 7 kon in het ondiepe stuk net op zijn tippen staan.

sandra 21.08.2007 15:35
hallo nicky waar zijn jullie nu geweest. welke camping is het geworden

Geplaatst door: willy 21.08.2007 20:26
Camping paradis is misschien geschikt voor jullie. Strand op loopafstand in de baai van Montgo. Weinig golfslag. Waterfietsen te huur. Camping is zeer verzorgd. Leuk zwembad met uitzicht op zee.

Geplaatst door: willy 22.08.2007 08:24
Sorry, camping paradis ligt net buiten 'l escala. Was ik vergeten te vermelden