Forum Onderwerp - Camping La Siesta - Calella de Palafrugell (Gesloten voor reacties)

Niels 01.12.2005 21:28
Hola,
Wie kent deze camping en wil ons er wat meer over vertellen? Wij zijn een jong gezin (met een jongen van 8 en meisje van 1) en zoeken een camping waar het voor beiden aantrekkelijk/veilig is om te verblijven.
Alvast bedankt!

Eva 05.12.2005 15:48
Hallo Niels,
Een aantal jaren geleden zijn wij naar deze camping geweest. Onze kinderen waren toen 13, 12 en 9. Het zwembad is werkelijk schitterend. De plaatsen liggen veelal onder de bomen op zandachtige grond. De plaatsen zijn nogal klein. Wij pasten met onze caravan en tentje niet op de ons aangewezen plek, we kregen toen een dubbele plaats. Er is een grote 'speelhal' waar je kunt poulen, gokken etc. Geen muren, wel een overkapping. Een soort buitengebeuren dus. Een geluiddichte disco onder het terras. Tieners kunnen 's avonds en 's nachts(tot 4 uur dacht ik) de disco in en uit zo vaak ze maar willen, om even te poulen tussendoor, o.i.d. Onze oudste 2 kids, die toen al aardig aan 't puberen waren, vonden het er geweldig. Voor onze jongste was er spaanstalige animatie, alleen binnen, een soort creche met wat gepuzzel en geknutsel. Deze camping ligt niet aan het strand. Als je 10 minuten loopt, door het best wel leuke dorpje heen, kom je bij een baaitje, ziet er ook schattig uit, maar niet echt geschikt als strand. Het is kiezelig en ligt vol vissersbootjes. Om echt naar het strand te gaan moet je 20 minuten of zo rijden. Het grootste nadeel vonden wij(ik eigenlijk alleen) een openluchtdiscotheek die op enkele km's van de camping ligt. In het weekend gaat de muziek tot 6 uur 's ochtends door; ik sliep er slecht van. Mijn man en kinderen hadden hier geen last van. Ik hoorde dat vanaf 1 augustus die discotheek elke nacht open zou zijn. We zijn toen met 2 tegenstribbelende tieners van de camping gevlucht. De resterende week, die we nog wel geboekt hadden, hoefden we niet te betalen. We hebben toen nog enkele dagen doorgebracht op Camping Le Pommier in Villeneuve-de-Berg, Ardeche, waar onze feestlustige tieners 3 volledige dagen dammetjes hebben gebouwd in de rivier en geen zin meer hadden om daar nog naar de disco te gaan. Al met al zou ik deze camping niet aanraden met zulke jonge kinderen. Succes met het maken van een keuze!

Hugo 05.12.2005 16:45
Eva, het zou handig zijn als je dit ook bij de meningen zet. Is voor anderen ook makkelijker terug te vinden.

Eva 05.12.2005 17:09
Ja, dat bedacht ik iets te laat. Ik denk ik niet dat ik dit stukje kan kopieren naar de meningen. Ik heb niet zo'n zin om 't hele verhaal opnieuw te schrijven. Misschien kan Johan het voor me kopieren??

------ 05.12.2005 19:32
Eva ik ben zo vrij geweest om het stukje van je te kopieren en het bij meningen te plaatsen.


nancy 04.01.2006 23:37
hoi niels,

wij willen dit jaar misschien ook naar deze camping maar inderdaad zijn er weinig mensen die ons kunnen helpen nietwaar?lijkt mij wel een mooie camping,maar ja...

tineke 05.01.2006 19:06
zelf zijn wij niet op deze camping geweest ( wij hebben een hond en die zijn niet welkom), maar vrienden van ons vorig jaar wel. Zij waren erg te spreken over de camping en het dorpje. je moet inderdaad even de auto pakken naar het strand, maar er zijn meerdere stranden om heen te gaan. verder vonden zij het leuk dat je langs het water van de ene plaats naar de andere kon lopen. Zij vinden de camping meer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, want de recreatie was meer gericht op jonge kids en hun 14 jarige zoon trof er weinig leeftijdsgenoten begin juli.