Forum Onderwerp - El Delfin Verde (Gesloten voor reacties)

Brit 30.07.2007 22:00
Na 5 jaar Frankrijk zijn wij van plan om volgend jaar juli een keertje naar spanje te gaan . Verschillende mensen raden ons deze camping aan. Wij gaan met zijn drieen 2 volwassenen en een dochter van 14.Hoe is deze camping we hebben gehoord dat er erg weinig schaduw is klopt dit? En hoe staat het met het sanitair ? Iemand had het erover dat je doucht met ontzilt/een soort zout water klopt dit?Alle meningen zijn welkom En vanaf wanneer kun je deze camping bespreken?

Ellen 30.07.2007 23:39
Als je van grote campings houdt is dit een gezellige camping voor een dochter van 15,mooi zwembad,top animatie,verzorge cmplete supermarkt,div andere winkels,direct aan het strand,veel jongelui.

Geplaatst door: bibi 31.07.2007 15:58
Ook een grote camping maar wel goed gelegen en veel jeugd: Castell Montgri in estartit. Dit is net voor el delfin verde. El Delfin Verde ligt afgelegen en je moet altijd de auto pakken om naar de winkels of markt enz. te gaan. Mijn dochter vond Estartit geweldig kon zelf naar dorp (stadje) en naar de markt lopen. s'avonds naar de boulevard enz.