Forum Onderwerp - camping Treumal (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: pieter 20.11.2005 14:08
nog helemaal geen ervaring met Spanje. 2 jaar naar Aloha in serignan geweest. In onze zoektocht naar een leuke gezinscamping in Spanje kwamen we Treumal tegen. Wie kent deze camping of heeft andere tips. Graag aan het strand. we hebben 2 jongens van 6 en 8 die graag voetballen en zwemmen. natuurlijk willen we Nou Camp zien als we in de buurt zijn.

dick 20.11.2005 18:27
Wij hebben met z.n tweetjes op treumal gestaan en het is een heerlijke plek. De voorzijde ligt direct aan het strand aan een heerlijk baaitje.
Maar... de camping heeft geen zwembad, op een kleine ronde poel na. De blauwe waterpartijen op de plattegrond zijn vijvertuinen. Zeer mooi water- en tuincomplex rond de oude hacienda, overigens.
Het is geen overwegende 'nederlandse' camping zoals veel campings in die streek. Er is animatie maar ik weet niet in welke mate.
Aan de overkant ligt International de Calonge. Zeer mooie camping met groot zwembad, veel animatie etc. Je gaat vanaf de camping met een grote loopbrug over een drukke weg naar hetzelfde strand als waar Treumal en ook nog calagogo aan ligt. Het strand is in het hoogseizoen zeer druk maar dat is het op veel plaatsen in die streek.
Tips: Kings in Palamos, Playa Brava in Pals, L'amfora San Pere Pescador, Camping la siesta in callella de palfrugell. Allemaal (vrijwel) aan strand
En er zijn er nog veel meer maar daar hebben we geen ervaring mee. Groeten.