Forum Onderwerp - camping in Spanje vergelijkbaar met Arleblanc (Gesloten voor reacties)

Ingrid 03.01.2008 07:37
Hallo,

Wij zijn een paar jaar achter elkaar naar Camping Arleblanc in Frankrijk geweest. Dit vonden wij een hele leuke camping. Onze jongens van 9,14 en 17 hebben zich daar prima vermaakt. Er is daar geen disco maar wel andere jeugd van hun leeftijd. Wij willen nu graag op vakantie naar Spanje, het lijkt ons leuk om op een camping aan zee te staan, maar zoeken wel dezelfde factoren. als die we vonden op Arleblanc. Heeft iemand een goede tip voor ons?
Wij zoeken dus een camping aan zee in Spanje, gemoedelijke sfeer, hoeft niet heel luxe,er hoeft geen disco te zijn, maar wel opgroeiende jeugd.
Tips zijn zeer welkom.....

Geplaatst door: monique 03.01.2008 14:14
camping playa brava in pals is een camping waar veel jeugd en tieners komen , er is geen disco , een paar keer per week wel muziek buiten bij het restaurant en de jongeren verzamelen zich bij de tafeltennistafels en gaan vaak sávonds het strand op.
helaas ken ik arleblanc niet dus kan ik niet vergelijken

Geplaatst door: willem 03.01.2008 19:54
hoi ingrid,
kijk gewoon eens op deze site, laatste 50 meningen,
of op het forum waar al vragen staan over campings, zoals `l amfora, nautic almata.

hoe ver wil je rijden, wil je een camping dicht bij barcelona voor een leuk uitstapje.
onder barcelona heb je nog park playa brava, met iedere avond nederlandse animatie.

succes met je keuze,
willem

tineke 03.01.2008 20:14
Misschien is Cala llevado in Tossa del mar iets voor jullie?
Ook hier is geen disco ( wel een beach club) en de vele jeugd verzamelt zich 'savonds op het strand of bij de tafeltennistafels bij het zwembad.
Onze zoon van 18 wil weel weer die kant op ( wij willen na 3 jaar Tossa echt wel weer eens elders naar toe, ondanks de leuke en fijne camping)

Ingrid 13.01.2008 16:09
Bedankt voor jullie reactie. Wij hebben bij 2 campings geprobeerd te boeken, ze waren beiden al vol. We hebben nu besloten om uit te wijken naar Kroatie. Lijkt ons ook erg mooi. Helaas is er nog niet zo'n mooie site voor Kroatie als voor Spanje/Frankrijk/Oostenrijk.